Necítím nic při prstění

2
26.12.24 00:41

necitim nic pri prstění

Je mi to takové blbe ale potrebuju radu. S přítelem jsme to spolu jeste nespali. Delal mi to jenom prsty, nevyvrcholila jsem nic. Citila jsem ze je ma vevnitř ale necitila jsem se nejak božsky, nebolelo to nic, nebylo to z donuceni, proste vsechno jsem chtela a vsechno bylo ve správnou chvily. S přítelem se mame radi a je mi velmi líto ze me to neuspokojuje. Přítel si pomalu začíná myslet ze je to jim, coz je mozna taky mozna ale nemyslim si. Protoze kdyz si to zkousim delat sama tak take nic necitim. A jeste se bojim ze kdyz to bude chtit delat pusou tak to taky nebude nic delat, byla bych nahraná uz.
Doufma ze to dava nejak smysl, potřebuji vaši pomoc. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.12.24 07:00
@stastnaa píše: Více

To neznam, pri prsteni citim vse hodne intenzivne a tecu fest.

• Citovat
  • Upravit
24716
26.12.24 17:27

Ať přidá jazyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
26.12.24 17:50
@stastnaa píše: Více

Ahoj,

orgasmus je vaginální (to je drážděním G bodu) a nebo klitoriální (to je drážděním klitorisu).
Byly dokonce i studie, které ukázaly, že vaginálního orgasmu dosáhne jen 3% žen! A to je sakra málo! Daleko větší šancí je dráždění klitorisu. K tomu dochází budto přímým tlakem prstů na horní oblast mezi pysky, nebo jazykem + třeba právě ty prsty. Při sexu při poloze, dky je žena nahoře.

Důležité je ale si uvědomit, že by jsi neměla tlačit na pilu. Jsou ženy, které dosáhnou prvního orgasmu až po letech pohlavního života ;) uviolni se, žívej si to, že jsi s klukem, kterého máš ráda.

Při sexu se chovej zodpovědně a používej kondom. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.24 21:55

Každý to vnímá jinak. Se mnou prsty vevnitř taky nic nedelaj. Jo, venku a okolo - to je jina :palec: Zkoušejte různé věci :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová