Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mi to nezodpovědné odjet s takhle nemocným dítětem do takového státu bez pojištění, peněz a práce a spoléhat se na české dávky
to jste moc promyšlený neměli
@pikola píše: Více
Vidím to stejně, holčičky je mi líto, ale neodvažovala bych si odvézt dítě do ciziny, dokud bych nevěděla s jistotou jak to bude s léčbou a úhradou.
Chápu, že pro vás je to útěcha, že vaše dcera tady je, ale pro ni tohle život není.
A odvézt ji do země, kde je sice rodina, ale nulová zdravotní péče… je nezodpovědnost
Nezodpovědný, nezodpovědný a nezodpovědný.
Buď bys měl být v Mexiku a vzít jakoukoli práci a nebo i v ČR vzít jakoukoli práci a peníze rodině posílat. Klidne ve skladu nebo jako popelář. Ale nedělat nic, chtít bejt delegát a sosat od lidí, to je fakt něco zase.
Příspěvek upraven 22.12.24 v 11:02
Práci bys měl vzít jakoukoliv, abys vydělal na vše co je potřeba. Proč nepracuješ v Mexiku, abys byl u rodiny?
Upřímně, kecy o těchto malých bojovníčcích, co prakticky jen čekají na smrt, už mi lezou krkem. Jak jste si to financování představovali, když jste odjížděli?
Nechapu, odjet s takto nemocnym ditetem ze zeme, kde by o ni bylo postarano do zeme, kde ta pece je mene kvalitni a ocividni i vzdalena a pak psat sbirku v zemi, kde uz nejsou..chapu, ze rodina je dulezita, ale v tomto pripade mela byt zdravitni pece na 1. Miste.
@Abekka píše: VíceČetla jsem ty Žbirko
Nerozumím tomu závěru - odjel jsi do ČR vydělávat jako řidič a delegát, ale v další větě je, že je váš příjem nulový. Tak jakou práci tady teda máš? Nic tě tady neomezuje, žádná péče, tak to nemáš tu práci žádnou? Sedíš jen tak sám doma a sepisuješ sbírky?
Holčičky je mi líto, na psychiku rodičů to musí být hodně náročné, ale už předtím bych ji nikam neodvážela.
@kyslík No práci nemá žádnou, chce být delegát…a jinak asi nic…v Mexiku asi není práce, že se vracel sem…
Na kurýry nábory před Vánocema všude (dneska teda až asi moc ne). Prachy „obří“, 4-5k denně ano. Práce drsná, ale když nejsou prachy, tak asi není potřeba hledat teplou kancelář na 8 hod za 50.
Delegáta bude dělat, až bude lepší počasí, ne? Květen bych tipnul. ![]()
A smysl ankety mi nějak unikl.
Dobry den vsem preji krasne vanoce. Rad bych touto cestou zdilel zbirku pro nemocnou Melissku
Vsem predem moc dekuji za zdileni-
https://www.znesnaze21.cz/…cne-holcicky