Na vše zapomínám

Anonymní
4.12.24 18:00

Na vše zapomínám

Zítra je Mikuláš a já to naprosto zazdila. Nemám koupené nic a zítra nic nekoupím, protože mám od 8 do 18 školení mimo město a domů přijedu pozdě. Odjíždím v šest, vracím se v osm. Takže děti budou samy doma a ještě nedostanou nic k Mikuláši. U nás už nic nekoupím a auto nemám, manžel je s ním pryč a vrátí se o víkendu.
Do toho má mít nejmladší na zítra převlek, což jsem zjistila teď, protože jsem vynechala Bakaláře, nebude mít nic.
Jako bonus jsem dnes měla vyzvednout 3 balíky. Vyzvedla jsem jeden.
To, že zapomínám, je normální, ale je toho víc a víc. Mám pocit, že jsem jak po lobotomii.
Jake doplňky stravy používáte? Nečekám zázraky, ale nějaké malé zlepšení by se hodilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
4.12.24 18:13

Ginkoprim max 😁 ale zázraky nečekej a prostě si piš blbenku na papír nebo do mobilu. Ja zapomínám taky všechno… Blbenka musí být.

• Citovat
  • Upravit
3137
4.12.24 18:15

Zkus ginkgo biloba, lecitin, omega 3, hořčík a b-komplex. A pestré, čerstvé a opravdové jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 18:17
@Asta135 píše: Více

Blbenku mám, ale tentokrát jsem to prostě zazdila, protože mi nedošlo, kolikátého je a že bych to měla nakoupit.

• Citovat
  • Upravit
152
4.12.24 18:51

Svou paměť jsem vyléčil s Google Kalendářem. Od té doby zapomínám mnohem méně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 19:03

@Aleš4561 ten mám, ale samo se mi to tam nenapíše a tentokrát mi nedošlo, co vše je potřeba.

• Citovat
  • Upravit
317
4.12.24 19:06
@Anonymní píše: Více

V 18h přeci nejsou obchody zavřené, to má i večerka na vesnici ještě otevřeno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
4.12.24 19:08

Tak když budeš mimo město, tak to kup prostě jinde. Neříkej mi, že nedáš dětem vůbec nic na Mikuláše…nějaký obchod určitě někde potkáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.24 19:08
@LednovaLocika píše: Více

Tak u nás je zavřeno, nemáme večerku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.24 19:11
@Monchichik píše: Více

Budu tam vlakem a nestíhám nakoupit nic, protože po konci školení mám hodně málo času na přesun na nádraží, nestíhám tam nic. Jezdím tak pravidelně. Pak mám přestup a opět jde o minuty. Jak mi vlak ujede, nedostanu se domů před půlnocí, ale zase stihnu nakoupit.

• Citovat
  • Upravit
25126
4.12.24 19:21

Tak si objednej Rohlík nebo Košík s dodáním zítra v 19:00 a jen to dětem hezky zabalis. A možná zkus v práci zvolnit. Zní to možná jako klišé, ale ty děti tě potřebují teď. Až budou velké, tak už žádný Mikuláš nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
4.12.24 19:25

A co v polední pauze školeni, nestihneš někam vyběhnout a nebo si ten nákup poslat tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
4.12.24 19:25

.

Tady to máš na první dobrou, jak na stříbrném podnose i s taškou. Jen předás. Vygoogleno za 10 vteřin. A ještě ve sleve.
 https://www.rohlik.cz/…alicek-taska?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
4.12.24 19:26

S tím zapomínáním to mám stejně a paměť už mě taky kolikrát zradila - prostě je toho hodně, různých informací a událostí, co musím držet v hlavě. Řeším to, že si úplně všechno zapíšu. Mám imrvére otevřený pracovní notebook a na ploše post-it - žlutý poznámkový „papírek“, kde mám vše, co musím kdy udělat, co nesmím zapomenout atd. Na ten absolutně spoléhám, mám ho pořád na očích. Na svou paměť nespoléhám ani na doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
4.12.24 19:27

Dle popisu ty děti nejsou úplně malé předpokládám.
Takže bych jim normálně řekla, že Mikuláše si uděláte na Mikuláše v pátek. Jestli to nepochopí - smůla.

Co se týká převleku, tak červené nebo bílé či zelené tričko to jistí, ty čepice s rolničkou má snad doma každý, jestli ne, tak se taky nic nestane.

Problém vyřešen.

Taky bych více delegovala na otce děti, pokud ví, že bude pryč, tak ať se postará o nákup pro Mikuláše, když bere auto pryč a ví, že máš školení.

Nezapominas, jen sis to blbě zařídila a vše se snažíš zvládat sama.
No a po čase to dopadá přesně takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová