Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky začínám mít depku.
Za týden bych měla rodit nebo teď v neděli. ![]()
Přišla jsem o miminko před 3 měsíci a teď bych měla mít termín. Je to strašně jak jste to zvládli? Už mi bylo lépe ale teď když vím tohle tak je mi zase hrozně.(
Nemam vlastni zkusenost. Jen jsem Ti chtela napsat, ze Tvuj denicek me rozbrecel
Hodne sil. A mysli ted hlavne na sebe. Doufam, ze uz neuvazujes, ze bys stravila Vanoce s rodinou, pokud sama nebudes citit, ze to chces.
@pikola jakože má ted termín porodu toho miminka o které přišla
@Anikaa02 píše: Více
Aháá. Tak to je mi líto, já to z toho textu nepochopila
Upřímně….. Lexaurin a alkohol….. Potřebovala jsem v tom období utlumit, jinak bych to nedala….
Úpřimně? Já měla depky dva roky a pomohlo až těhotenství
. Drž se
.
Moc mě mrzí co tě potkalo. Posílám aspoň objetí a drž se! ![]()
Musíš sama vědět co jak citiš, jestli spiš teď potřebuješ být s někým abys na vše nebyla sama, nebo zda to potřebuješ zpracovat a prožít ty dny sama.
Truchlení je určitě na místě.
Případně si promluvit s nějakým odborníkem na duši. Jinak co vím ze zkušenosti žen v okolí co si prošli podobnou situaci, tak vážně pomohlo buď až druhé miminko, nějaký koníček a nebo si pořídily zvířátko. Ale záleží na tobě.
@Leontodon dekuji. Myslela sem ze bych třeba uz byla znovu těhotná 🤰 ale samozřejmě to nejde tak rychle
Uz jsou to tři měsíce chtěla jsem chvíli počkat ale tenhle datum bude hrozny to ze tu mohla bejt a nebude
@zuzanka320 pořídila sem si zvířátko pomohlo to hodně. Jen mě tenhle den asi proste porazí. Celou dobu to nějak beru pobrecim si ale teď jak se to blíží a vim ze by tu byla to je nejhorší asi
jinak moc dekuju!
Další miminko bych chtěla klidně hned ale vím ze to není asi hned mela jsem pak problémy
Jeste takže doufám ze to dopadne co nejdřív