Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzanka320 to je hrozny
Jeste v den porodu kdy su člověk mysli ze jde rodit zdravé miminko. 🤰 strašný! To je krásné tak asi to taky udělám třeba to jen trochu pomůže překonat ten hrozný den
@Lucie411 píše: Více
Zkusit to můžeš. Přijde mi to jako hezká vzpomínka. Můžeš se vypsat a poslat vzkaz.
Jsi silná a věřím, že časem ta bolest bude snesitelnější.
Přeji, v životě jen to dobré a brzy aby si se svého štěstí v podobě miminka dočkala
věřím, že bude mít toho nejlepšího strašného andělíčka
![]()
tenkrat se v ‚mem terminu‘ realne narodilo asi 8 deti me blizkym - kamaradky, blizke kolegyne, holky z party. hele ustala jsem vsechny az na posledni. Na ty jsem zapomnela a to me rozbrecelo. Jeste pul roku po potratu me obcas prepadl vztek kdyz jsem mela moc casu premyslet a videla nejakou evidentni socku, ktera tahala usmudlane dite nebo byla na to svoje hnusna. Nemohla jsem si pomoci. 9 mesicu po potratu jsme to zkusili znova a to uz dopadlo dobre. Stale si pamatuju vyroci revize, parkrat za mesic si na to mimco vzpomenu (resp posledni, potraty jsem mela 3), ale uz rozhodne nebrecim. Porodem ditka se hrany otupily na minimum. Druhorozene je o rok mladsi nez melo byt puvodni, ale asi to tak proste melo byt. ikdyz me obcas slusne stve a jsem z ni unavena, je zaroven fakt skvela a vetsinu casu za odmenu. Mam kamaradku s velmi postizenym ditetem, takze za me lepsi jine zdrave nez mermomoci to jedno a nemocne
Moc se omlouvam. To psala jina uzivatelka. Hodne podobny pribeh, jen cekala prvni miminko. Ach jo. Tohle by se nemelo stavat
Hodne sil ![]()
Posílám hodně sil ❤️ …slyšela jsem že existují “andělské duly” které mohou pomoci když žena přijde o miminko …třeba byste někoho takového sehnala a pomohla by ❤️ …. Držte se 🍀
Mé dceři by bylo pět let. Člověk to musí nějak naučit žít dál. Jsou věci, které tu bolest ze ztráty otupí, třeba časem další děti. Já mám dva zdravé kluky a stejně vím, kolik by dceři bylo let.
Je mi to líto. Taky znám takovou mladou paní. V létě přišli o malé, protože měla málo plodové vody. Nějak v prosinci měla rodit. Je to bolavé, citlivé.
@hospodki píše: Více
My mame doma urnicku, je to rok a pul a svicku zapalujeme kazdej den, i na dovolenych. Pred spanim chodim malymu davat dobrou noc, obcas mluvim ma nebe. No nic. Je to tezky, pro nekoho budu za blazna. Nejak mi to ale pomaha.
@Lucie411 lezi tu vedle me 3 týdny stará holcicka. ![]()
Bolest zustava, jen se s narozenim dcery zmirnila. Ted mu i tam nahoru dekuju, ze nam ji poslal. Nikdy ale zrejme nebude den, kdy si na nej nevzpomenu.
Prvni “vyroci” jsem uz tehotna byla a stejne jsem ten den dost probrecela. Mam ho furt pred ocima…
Ale bude lip, uvidis, chce to jen vic casu. ![]()
@DandátkoP ja tomu věřím jen ten den musím proste překonat je to strašná představa
Jeste ze uz jednoho úžasného doma mam ????
Tak ten den bude bolestivým asi už na vždy. Bohužel
Kamarádka takhle v den termínu narození syna (narodil se mrtvý) vždy posílá lampionek přání se vzkazem pro malého. Dost ji to pomáhá. Každý rok mu napíše, jak se má a co pro ní malý znamená.