Dětská chodidla

2.11.24 12:02

Dětská chodidla

Stále častějším tématem jsou dětská chodidla, vadná chůze, nesprávné držení těla, vhodná obuv.
Máte zájem o diskusi na toto téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4050
2.11.24 12:08

@Doktorka68 klidně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.11.24 12:27

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.11.24 12:53

Ano určitě : ) zabýváte se i problematikou barefoot? Máte pocit, že jde jen o současný trend nebo má skutečně význam. Dětem od narození kupuji barefoot botky a zajímal by mě názor odborníka : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.24 14:38

Dobry den, zdravím.

Většina maminek chce pro své dítě jen to nejlepší. Téma barfoot obuvi vyvolává t. č. spory i v odborné veřejnosti. Velmi doporučuji přednášku pana MUDr. Havrdovy z Hradce Králové. Je velmi srozumitelná, s důrazem na zdravý rozum. Můžete se pokusit zavolat do jeho ordinace a ziskat ji.
Pracovala jsem roky v zahraničí a různé metody a výrobky, které ztratily zájem a odbyt, se začaly prezentovat jako novinky směrem na Východ.
Byznys až na prvním místě.🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.11.24 15:04

Děkuji za odpověď, našla jsem shrnutí přednášky v textové podobě - posílám odkaz pro ostatní zájemce edit admin: link
Máte pravdu, my mámy se snažíme dopřát dětem to nejlepší, ale názorů, co vlastně je nejlepší je v dnešní přeinformované době tolik..
Rozhodně souhlasím s MUDr. Havrdou v tom, že BF se nehodí na pevné plochy, sama mohu potvrdit, že je to dost nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.24 15:42

Jste velmi akční 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
4.11.24 01:39

Ano, správný vývoj dětských chodidel a výběr obuvi jsou klíčové pro zdravou chůzi a držení těla. Ráda se podělím o tipy, jak vybírat obuv a podpořit přirozený vývoj chodidel u dětí.

• Citovat
  • Upravit
4.11.24 05:43

Dobré ráno. Měla byste tip na konkrétní obchod s kvalitní obuví v okolí Karlových Varů?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová