Necítím pohyby 20+2

23
27.9.21 22:57

Necítím pohyby 20+2

Ahoj mám takovou otázku.
Jsem 20+2a necítím stále žádné pohyby. Dr říkal že mám ještě týden počkat že uz bych je měla cítit. Ale moc jistá si tím nejsem u prvního syna jsem pohyby cítila už od 17.teho týdne… Mám plašit nebo je to individuální?
A další otázka tvrdne mu břicho už tak od 15teho týdne Dr mi napsal magnesko ale nepomáhá to :think: děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
27.9.21 23:19

Já měla placentu na přední straně to má taky vliv na cítění pohybů vlastně nikdy nebyly bolestivý a první větší jsem cítila až kolem 22 týdne a když se prcek šikovně otočí k páteři, tak o něm člověk ani neví. Na tvrdnutí magnesko a odpočinek, nenámahat se nic jinýho asi nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.21 23:23

@vercousek
Děkuji za odezvu 😊
Každopádně doktor mi teď na poslední kontrole 23.9. říkal že placenta už není ve předu že je "bokem " tak nevím… No počkám ještě ale každopádně mi to přijde zvláštní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76674
27.9.21 23:31

@Maminka 1 tak plašit? snad ti doktor řekl, jestli je mimi v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.21 23:33

@stinga
samozřejmě že doktor řekl že je vše v pořádku ale zajímali mé názory maminek které mají něco takového za sebou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.9.21 23:38

Ja je u ctvrte dcery citila taky az po 20tt (snad az okolo 25tt). Proste nekdy to tak je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.21 23:44
@kyticka86 píše:
Ja je u ctvrte dcery citila taky az po 20tt (snad az okolo 25tt). Proste nekdy to tak je ;)

Až tak pozdě? :think: zajímavé to jsem ještě neslyšela ve svém okolí… ;) Ale děkuji za info :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.9.21 23:45
@Maminka 1 píše:
Až tak pozdě? :think: zajímavé to jsem ještě neslyšela ve svém okolí… ;) Ale děkuji za info :*

Taky me to tehdy vydesilo. Ale nic to neznamenalo. Placentu jsem mela vepredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.21 23:48

@kyticka86
No to je to co mě zaráží :think: teď na poslední kontrole placenta vepředu nebyla byla tak „bokem“ tak proto mi to tak šrotuje hlavou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
27.9.21 23:54

U prvního sem od 16 tt cítila občas zavlnění nebo zaťukání.
Teď ale stále nic. Už jsem z toho taky byla nervózní. Až teď konečně na konci 21 tt (jakože fakt 20+6) byly ze dne na den cítit. A to zas celkem silně a několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.9.21 23:59

@AH
Je vážně? :hug: tak to jste mi udělala radost 😇… Čekám na to jak na Boží smilování je to ten nejkrásnější pocit i když někdy bolestivý a otravný 😂 ale co by jsme pro ty naše lásky nepřetrpěli :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.9.21 00:00

Já si pamatuju jak jsem taky byla nedočkavá a strašně se těšila až kopne a furt sledovala břicho…ono to příjde a jestli doktor řekl, že je vše v pořádku, tak žádnej strach, fakt může bejt natočený k páteři a takhle malinký cejtit nejde ta moje byla většinou otočená, kvůli tomu nemam jedinou fotku, potvora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.9.21 00:02

@vercousek
Snad už to brzo přijde :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
28.9.21 06:48

Poprvé Placenta vepředu a pohyby jsme cítila snad až někdy 23+ možná i později. A cítila jsem jedné DV apohyby za den, občas jsme pohyby viděla. Druhé tehu Placenta vepředu a pohyby od cca 18 tt. Takže je to určitě individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
28.9.21 07:18

Mám kamarádky, co cítily až 24 a 26 tt, miminko muže byt jinak natočené, placenta jinak nebo je klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí