Necítím pohyby ve 22. týdnu těhotenství

20
26.5.10 17:36

necítím pohyby ve 22tt

Dobrý den,prosím může mi tu dát některá mamina info jak je na tom z pohyby plodu.Už jsem docela vyděšená,jsem 20+6tt a ještě skoro necítím pohyby,jen velmi slabonce :-( máte s tím některá zkušenost?Všude se píše od 18tt. a já skoro nic,lékař mi tvrdí,že je to uplně normální třeba až ve 23tt.,proč tu teda všichni píšou něco jiného?Prosím poraďte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
26.5.10 17:42

Ahojky - já měla u synka totéž - pohyby jsem cítila až v cca 21. nebo 22.tt a to jen slabě. Navíc tam byly klidně 2-3.denní pauzy, kdy jsem necítila vůbec nic. Až postupem času se to „rozjelo“ pořádně. Takže nepochybuju, že u tebe je vše OK :wink:

• Citovat
  • Upravit
17745
26.5.10 17:42

První pohyby, to je takové „bublinkování“, sotva znatelné :lol: !
Určitě se neboj.Miminko si dává na čas, ale ono to přesně v polovině těhotenství nemusí být!
Doktor by Tě upozornil, kdyby se mu něco nezdálo :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
26.5.10 17:46

Ahojky, neboj, určitě je všechno v pořádku… kamarádka také cítila pohyby děťátka až kolem 24.týdne a to jen velmi slabě, má placentu uloženou na přední straně dělohy, takže i tímto se kopanečky tlumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.5.10 17:52

Díky moc holky za odpovědi,nečekala jsem že to bude tak rychlé :lol: zapoměla jsem dodat,že jsem druhorodička,takže by všechno mělo být rychlejší,podle článečků co to deně luštím,asi moc čtu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
26.5.10 18:28

perty, moc studuješ :wink: pokaždé to je jinak a taky hodně záleží na tom, kde máš uloženou placentu a jak jsi na tom s hmotostí. Já jsem třeba hodně hubená, takže jsem cítila pohyby dost brzo (a taky jsem v klidu doma a jen se pozoruju ;-) ). Buď určitě v ,klidu, kdyby se něco dělo, tak ti to doktor určitě řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
26.5.10 18:44

Perty já u první dcerky cítila pohyby strašně slabě a pak u holek uplně málo až dokonce těhotenství, skoro vůbec. Určitě bude všechno v pořádku. U každého je to jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.5.10 19:01

ja prvni strasne slabe pohyby citila az kolem 21-22tt, a az do porodu to zadna hitparada nebyla.....zato ted se mala hybe az az :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
27.5.10 06:21

perty: Koukni mi na metřík a já pohyby cítím sotva tak 14 dní. A třeba někdy opět necítím, včera chvilku dopoledne a prd.
Taky mi pije krev, jak všude čtu, že někdo už od 17tt (a to i prvorodičky), jak norma je 18-22tt a já prdlajs. U někoho je to holt cítit později. Tak neboooj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.10.10 20:27

Mám placentu na přední straně a pohyby jsem začala cítit v 23. týdnu a to jen když jsem si lehla a musela se na ně soustředit. Ani ted to nejsou žádné kopance, že by se mi zvedalo břicho. Taky jsem byla pekne vyplašená z toho co jsem všude četla, ale už to neřeším. Tak bud v klidku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
15.10.10 11:20

ahoj ,já čekám své 3 dítko,a u prvních dvou jsem měla pohyby v 17 tt a dost výrazné,teď jsme 22tt,mám placentu na přední straně a pohyby cítím tak týden,ale žádná sláva,sem tam ťuknutí,a to večer v klidu a někdy si nejsmejistá,zda to nejsou jen prdíky,hrozně jsem plašila,že jako zkušená matka,ale mimi je v pořádku :andel:
jsme ráda,že existují takové diskuze,aspoň se člověk uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.10.10 15:05

Milá zakladatelko, já bych byla klidná, neb pokud je placenta na přední straně, jako jí mám já ted s druhým, tak jsou znát bud později, protože ze začátku jsou díky placentě prý dost tlumené, nebo nebo jen strašně slabě…takže si myslím, že tak týden dva a rozjede se to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
25.10.10 17:45

Já jsem začala vnímat pohyby až kolem 21.tt-22.tt a možná i později ale strašně málinko,jen takové tˇukání ani jsem nevěděla,jestli to jsou pohyby.Později pak v tom 28.tt byly víc ale taky né nějak hodně,kolikrát s dvoudenní pauzou,někdy jsem si musela lehnout,dát ruce na bříško abych je vůbec asponˇ trošinku cítila,záleží prý taky na tom jak je miminko otočené a prý jsou pohyby individuální,káždý to má jinak,taky záleží na postavě,já jsem silnější postavy.Pamatuji si jak jsem se bála,že je moc necítím a volala doktorovi ale někdy to tak prý bývá.Tedˇ jsem u konce 35.tt a cítím je teda někdy dost ale taky má chvilky,že třeba den dva zase málo.Neboj ucítíš je a později budeš ráda,že si nachvíli od kopanců a vlnění odpočine :lol: .Měj se krásně. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4
26.9.11 10:48

moc vám všem děkuji jsem prvorodička a pohyby cítím jen velmi slabě občas jsem 22+4tt hned jsem se uklidnila když vidím že je to normální tak budu doufat že se to trošku rozjede at se nemusím strachovat o miminko tak díky moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.2.14 14:08

Ahoj maminky…jsem ve 22tt a od vcerejska se mimi tolik nehybe…citim pohyby ale nejsou tak silne jako predevcirem…je to normalni nebo??? mam docela obavy :(dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí