Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj jsem 14 dni po porodu CS ve spinálu a od té doby necítím konečky prstů mam je jako zmrzlé a stejně takový pocit mam i u břicha vůbec necítím když mi na něj manžel sáhne. Budu to řešit na kontrole po 6 nedělí ale zajímá mě jestli se někomu stalo něco podobného a jestli to muže být od toho spinálu ![]()
Břicho po CS je normál, mezi jizvou a pupkem ještě teď cítím míň tu kůži… prsty asi horší, ale mě mrtví když si nějak přeležím ruce už dlouho, hlavně malíčky
CS 7.7. v epidurálu
@Bejbyy díky to bricho mi prislo normalní, ale ty prsty
je to hodne neprijemne
Zkusenost nemam, ale je mozne, ze se ti prsty neprokrvuji a resila bych to urcite hned, necekala bych. Tipovala bych to na utlaceni ci preruseni nervu pri spinalu.
@LadyTommy a ke kteremu doktorovi jit obvodak nebo gynekolog?
Nespadas jeste pod porodnici? Nam bylo receno, ze po dobu sestinedeli jeste spadame pod gynekologickou ambulanci porodnice, tam by to bylo asi nejlepsi
@LadyTommy dík za tip v pondělí tam cinknu a zeptám se co a jak ![]()
Jsem 20měsíců po císaři, břicho necítím stále. Ale ty prsty mi přijdou divný. Řešila bych to hned.
Ja jsem 4 mesice po cs - bricho mam take porad necitlive, ale necitlivosti rukou bych urcite volala.
@smiley1 @smudlik.esta určitě to budu řešit hned děkuju je to neprijemne jde jen o briška prstů, na konci tehotenstvi mi trnuli cele ruce pry otoky ale tohle je divne