Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky za povzbuzení PK1! ![]()
To mě těší, že chválíš gynex, mám ho teď objednaný, tak snad už mi brzy přijde a pomůže k těm // ![]()
jojo taky jsem na Gynex četla jen samou chválu.Taky jsi ho objednám, ikdyž menses mi chodi jak hodinky.Aspon na pročištění.....jsou to bylinky.
Ahojky, jak vas ctu, musim reagovat! Uplne mi mluvite z duse! ![]()
My se snazili aktivne dva roky (predtim rok bez HA), pak se to nevim jak povedlo, ale v 10tt mimi umrelo
Ted jsem 3dny po opakovane revizi (prvni zkazili) a uz vcera se me v praci ptali, kdy uz hodlam mit dite (o tehu nevedeli), to tak boli! ![]()
Snazit se muzu znova az od dubna a je to sileny. Bojim se, ze zas budem cekat dlouho :'(
Nejhorsi je, ze kolem vsichni tehotni a rodi a ja uz ani neotviram facebook, aby na me nevyskakovaly ty fotky mimin ![]()
Nejlepsi byla kolegyne v praci, ze se snazili dlouho a byla nestastna, tak jsem se zeptala, jak dlouho a prej 3 mesice! No myslela jsem, ze me klepne!!!
Taky si jako vy hraju pred okolim na hrdinku, ale uvnitr jsem slaboucka a po vecerech brecim…
aja81 píše:
Ahojky, jak vas ctu, musim reagovat! Uplne mi mluvite z duse!
My se snazili aktivne dva roky (predtim rok bez HA), pak se to nevim jak povedlo, ale v 10tt mimi umreloTed jsem 3dny po opakovane revizi (prvni zkazili) a uz vcera se me v praci ptali, kdy uz hodlam mit dite (o tehu nevedeli), to tak boli!
Snazit se muzu znova az od dubna a je to sileny. Bojim se, ze zas budem cekat dlouho :'(
Nejhorsi je, ze kolem vsichni tehotni a rodi a ja uz ani neotviram facebook, aby na me nevyskakovaly ty fotky mimin
Nejlepsi byla kolegyne v praci, ze se snazili dlouho a byla nestastna, tak jsem se zeptala, jak dlouho a prej 3 mesice! No myslela jsem, ze me klepne!!!
Taky si jako vy hraju pred okolim na hrdinku, ale uvnitr jsem slaboucka a po vecerech brecim…
Jojo facebook se stává také mým nepřítelem, skoro každý týden na mě „vyskočí“ nějaké bříško nebo mimčo. Jen to moje pořád v nedohlednu ![]()
A ano z některých lidí v mém okolí mám také pocit, že mě klepne - ať už že třeba čekali celé dva měsíce nebo jejich věčná starost, kdy budeme mít mimi ![]()
Gynex už mám na poště, v pondělí si pro něj jdu, tak pak tady poreferujeme, jestli nějak pomáhá, snad ano! ![]()
Tak drzim pesticky, at pomuze! Ja doporucuju ten gel Conceive Plus, dela spermijkam lepsi klima a dlouho vydrzi na ceste k vajicku, nam se zadarilo po mesici a pul pouzivani
A je to s nim prijemne… Jej ja uz se chci taky snazit!
aja81 píše:
Tak drzim pesticky, at pomuze! Ja doporucuju ten gel Conceive Plus, dela spermijkam lepsi klima a dlouho vydrzi na ceste k vajicku, nam se zadarilo po mesici a pul pouzivaniA je to s nim prijemne… Jej ja uz se chci taky snazit!
Díky za tip, o tom gelu jsem ani neslyšela ![]()
Tak co? Uz nekdo hlasi //?
Ja jsem porad ve stavu cekani na chvili, az budeme moct zacit
Ahoj holky,dneska jsem v jedné diskuzi narazila na Jonášovu metodu pro výpočet data pro pravděpodobné otěhotnění
http://najdise.cz/…etoda-poceti
vyšlo mi to na 23.2.2012 cca 01:07h…...tak jsem zvědavá
![]()
Nechci te zklamat, taky jsem se toho chytla a rok jsem se tech vypoctenych dat drzela a dopadlo to az 12.12.11, po roce :-/ ted mam bez napetovych aspektu az leden 2013
to je jeste 11mesicu!?!
aja81 píše:
Nechci te zklamat, taky jsem se toho chytla a rok jsem se tech vypoctenych dat drzela a dopadlo to az 12.12.11, po roce :-/ ted mam bez napetovych aspektu az leden 2013to je jeste 11mesicu!?!
to bylo jen pro zpestření …nevím jestli se tomu dá věřít…
sice se snažíme,ale zase nelze věřit všemu ![]()
Hlavne jsem ovulovala uplne v jiny dny
myslim, ze BT je presnejsi ![]()
aja81 píše:
Hlavne jsem ovulovala uplne v jiny dnymyslim, ze BT je presnejsi
tak to určitě je…
Jinášovu motedu jsem vložila jen pro pobavení ![]()
Aja81 to je mic líto cotě potkalo
![]()
já jsem si tenhle měsíc začla měřit bazální teplotu, tak jsem zvědavá jestli poznám kdy mám ovulaci, teda pokud jí vůbec mám že ![]()
Barbulka píše:
Aja81 to je mic líto cotě potkalo![]()
já jsem si tenhle měsíc začla měřit bazální teplotu, tak jsem zvědavá jestli poznám kdy mám ovulaci, teda pokud jí vůbec mám že
Me mereni hodne pomohlo, zjistila jsem, ze ovuluju ruzne, protoze mam ruzne dlouhe cykly, ale lutealni fazi mam porad stejnou, takze jsem vedela presne kdy MS prijde. Dokonce po peti cyklech mereni jsem poznala i tehu, ta krivka byla napadne jina! Takze ja zacinam za mesic znovu merit
ted nemuzu, nechci si zpusobit zanet delohy.