Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Ano, já vím že převládající názor jest „neřešit a býti v klidu“. To jsem už empiricky vyzkoušela na 5 cyklech. Ok, je čas vyzkoušet zase něco jiného. Tento měsíc to naopak řešit budu velmi intenzivně a udělám úplně všechno pro to, aby to vyšlo. Je tu ještě někdo takový podobný? Prostě to ozkoušíme, budeme se podporovat a povzbuzovat (neb takový mazec jako vypít denně půl litru kontryhelového čaje, dvakrát denně cvičit Mojžíšovou, pravidelně a zdravě jíst, aspoň osm hodin denně spát, měřit si BT, sehnat si Calibrum Baby plan a Sarapis a listovku a po ovulaci čaj na otěhotnění jsou klišé, a kdo to dělá fakt poctivě? Zatím jsem na to motivaci nikdy neměla, vy jo? Tento měsíc to prostě zkusíme opravdu poctivě a uvidíme, co to udělá a kolika z nás se to povede;+) Někomu určitě
Hmm… ještě bych se měla svěřit - if to nedám tento a příští měsíc, tam mi partner odjede do zahraničí a pak to otěhotnění půjde fakt blbě
Takže mám dva pokusy (ségra pravila: to máš v poho, to je jak na zkoušku na výšce, když už tě jednou vyrazili). Hmm…
Mno… Já budu zkoušet odhodlaně, i když je mi jasné, že startovní pozici mám dost špatnou. Poslední ms 26.12., od té doby nic, sliznice nízká 5mm, gynekolog kontroloval, a ani vyvolávačku mi nechtěl píchnout, že mi nemá co odkrvácet
A že mám rovnou začít další platíčko hormonů na otěhotnění (Divina - estrogeny + progesteron). To ale neznamená, že neudělám všechno, co udělat můžu, a to velmi poctivě a pořádně! Kdo do toho jde se mnou? p.s.: kdo si o mě myslí, že jsem blázen, není v tom sám a nemusí mi to sáhodlouze vysvětlovat, já si to totiž myslím taky a vím to sama ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky,
no já jsem měla tento měsíc neřešení, dneska to mám dostat (a už cítím, že to brzy přijde
). Přemýšlela jsem, že to zase nechám plavat, ale teď si mě úplně zlákala, že bych zkusila zase extrémní snažení? ![]()
Ahoj ráda se přidám rok sme to nechávaly náhodě a ted nám začíná měsíc intenzivního snažení i když ted ten 4 budu víc intenzivní než ty před tím… 3 měsíce měřím BT, a používám ovu testy mám dlouhý cyklus 39dní takže ovulace až 27den. četla jsem že po kontryhelovém čaji roste sliznice… tak zkus ten. Já ho včera začala pít moc mě nechutná , ale co bych pro mimi neudělala.. objednala jsem si gel pro lepší početí takže ten dorazí zítra , dnes jdu pro další várku ovu testů ,takže tenhle měsíc budu připravená jak nikdy před tím
taky už se někdy považuji za blázna ale zkusit se má vše
Estericka píše:
Ahojky,
no já jsem měla tento měsíc neřešení, dneska to mám dostat (a už cítím, že to brzy přijde). Přemýšlela jsem, že to zase nechám plavat, ale teď si mě úplně zlákala, že bych zkusila zase extrémní snažení?
zkusit se má vše ![]()
Já už jsem mezi Snažilkama únor 2012, ovu i sexik probehl ve spranou dobu, tak čekám, jestli mi MS prijde 16. unora ![]()
Jůůů, Ahoj Lucy a Esteričko bezva, už jsme tři, tak to půjde. Samotnou mě to nebavílo ![]()
Kontryhelový čaj ranní dávku právě dopíjím, celkem se to dá… Řekněme, že Třezalkový čaj je ještě horší - jednou jsem ho pila před spaním před zkouškama na uklidnění, ovšem vždycky mě tak naštval, že jsem to pak raději vzdala a uklidňovalo mě vědomí, že už ho pít nemusím.
Oznámila jsem gynekologovi, že když mám takovou malou sliznici, tak se zkusím prolívat tímto čajem a za měsíc to zkontrojulem a uvidíme. If to pomůže, aby to mohl doporučit dále ![]()
Jinak, kde sháníte ovu testy? Zatím jsem je nezkoušela (tento měsíc začnu), nejvýhodnější se mi to zdá přes sebetesty.cz poštou, ale… nesmí zmrznout, a nevím, jestli to Česká pošta ví a řeší
. U mě bude ovu celkem neodhadnutelná vzhledem k velmi záhadnému cyklu…
Zabka-kvak píše:
Jůůů, Ahoj Lucy a Esteričko bezva, už jsme tři, tak to půjde. Samotnou mě to nebavílo![]()
Kontryhelový čaj ranní dávku právě dopíjím, celkem se to dá… Řekněme, že Třezalkový čaj je ještě horší - jednou jsem ho pila před spaním před zkouškama na uklidnění, ovšem vždycky mě tak naštval, že jsem to pak raději vzdala a uklidňovalo mě vědomí, že už ho pít nemusím.
Jinak, kde sháníte ovu testy? Zatím jsem je nezkoušela (tento měsíc začnu), nejvýhodnější se mi to zdá přes sebetesty.cz poštou, ale… nesmí zmrznout, a nevím, jestli to Česká pošta ví a řešíOznámila jsem gynekologovi, že když mám takovou malou sliznici, tak se zkusím prolívat tímto čajem a za měsíc to zkontrojulem a uvidíme. If to pomůže, aby to mohl doporučit dále
. U mě bude ovu celkem neodhadnutelná vzhledem k velmi záhadnému cyklu…
já v lékarně objednávám life light 2ks za 29kč…začni měřit BT tak poznáš jestli ovulka proběhla a zjistíš tak i svou luteální fázi
Ahojky všechny snažilky..ja jsem snažilka prvni mesic
vim ze je to brzy..mam syna dva a pul roku..antikoncepci neberu od noveho roku:-) ted jsem to dostala,potvoru jednu cervenou i pres test pozitivni,sice slabe ale dve carky tam byli..tak si rikam že tento mesic otehotnim
… jinak přeji všem hodne stesti
Jééé ahoj, konečně diskuse pro mě
tady se nefňuká, ale maká
Můžu se přidat? Snažíme se o první.První pokus se nezdařil
a to bylo dobře zaděláno! Měla jsem po náladě,ale tady díky Zabce mám elám zase doma!!JDEME NA TO HOLKY
![]()
ps: taky dopíjím kontryhel
misar píše:
Jééé ahoj, konečně diskuse pro mětady se nefňuká, ale maká
Můžu se přidat? Snažíme se o první.První pokus se nezdařil
a to bylo dobře zaděláno! Měla jsem po náladě,ale tady díky Zabce mám elám zase doma!!JDEME NA TO HOLKY
![]()
ps: taky dopíjím kontryhel
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat