Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

1524
2.2.12 09:13

Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Ahoj holky :) Ano, já vím že převládající názor jest „neřešit a býti v klidu“. To jsem už empiricky vyzkoušela na 5 cyklech. Ok, je čas vyzkoušet zase něco jiného. Tento měsíc to naopak řešit budu velmi intenzivně a udělám úplně všechno pro to, aby to vyšlo. Je tu ještě někdo takový podobný? Prostě to ozkoušíme, budeme se podporovat a povzbuzovat (neb takový mazec jako vypít denně půl litru kontryhelového čaje, dvakrát denně cvičit Mojžíšovou, pravidelně a zdravě jíst, aspoň osm hodin denně spát, měřit si BT, sehnat si Calibrum Baby plan a Sarapis a listovku a po ovulaci čaj na otěhotnění jsou klišé, a kdo to dělá fakt poctivě? Zatím jsem na to motivaci nikdy neměla, vy jo? Tento měsíc to prostě zkusíme opravdu poctivě a uvidíme, co to udělá a kolika z nás se to povede;+) Někomu určitě :pankac: Hmm… ještě bych se měla svěřit - if to nedám tento a příští měsíc, tam mi partner odjede do zahraničí a pak to otěhotnění půjde fakt blbě :mrgreen: Takže mám dva pokusy (ségra pravila: to máš v poho, to je jak na zkoušku na výšce, když už tě jednou vyrazili). Hmm… :think: Mno… Já budu zkoušet odhodlaně, i když je mi jasné, že startovní pozici mám dost špatnou. Poslední ms 26.12., od té doby nic, sliznice nízká 5mm, gynekolog kontroloval, a ani vyvolávačku mi nechtěl píchnout, že mi nemá co odkrvácet :jazyk: A že mám rovnou začít další platíčko hormonů na otěhotnění (Divina - estrogeny + progesteron). To ale neznamená, že neudělám všechno, co udělat můžu, a to velmi poctivě a pořádně! Kdo do toho jde se mnou? p.s.: kdo si o mě myslí, že jsem blázen, není v tom sám a nemusí mi to sáhodlouze vysvětlovat, já si to totiž myslím taky a vím to sama :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1794
2.2.12 09:19

Přeji ti aby ti to co nejdřív vyšlo :hug:

• načítám...
1524
2.2.12 09:20

Díky :hug:

• načítám...
1912
2.2.12 09:35

Ahojky,
no já jsem měla tento měsíc neřešení, dneska to mám dostat (a už cítím, že to brzy přijde :,( ). Přemýšlela jsem, že to zase nechám plavat, ale teď si mě úplně zlákala, že bych zkusila zase extrémní snažení? :D

• načítám...
2247
2.2.12 09:36

Ahoj ráda se přidám rok sme to nechávaly náhodě a ted nám začíná měsíc intenzivního snažení i když ted ten 4 budu víc intenzivní než ty před tím… 3 měsíce měřím BT, a používám ovu testy mám dlouhý cyklus 39dní takže ovulace až 27den. četla jsem že po kontryhelovém čaji roste sliznice… tak zkus ten. Já ho včera začala pít moc mě nechutná , ale co bych pro mimi neudělala.. objednala jsem si gel pro lepší početí takže ten dorazí zítra , dnes jdu pro další várku ovu testů ,takže tenhle měsíc budu připravená jak nikdy před tím :mrgreen: taky už se někdy považuji za blázna ale zkusit se má vše

• načítám...
2247
2.2.12 09:36
Estericka píše:
Ahojky,
no já jsem měla tento měsíc neřešení, dneska to mám dostat (a už cítím, že to brzy přijde :,( ). Přemýšlela jsem, že to zase nechám plavat, ale teď si mě úplně zlákala, že bych zkusila zase extrémní snažení? :D

zkusit se má vše :mrgreen:

• načítám...
710
2.2.12 09:47

Já už jsem mezi Snažilkama únor 2012, ovu i sexik probehl ve spranou dobu, tak čekám, jestli mi MS prijde 16. unora :D

• načítám...
1524
2.2.12 09:51

Jůůů, Ahoj Lucy a Esteričko bezva, už jsme tři, tak to půjde. Samotnou mě to nebavílo :)

Kontryhelový čaj ranní dávku právě dopíjím, celkem se to dá… Řekněme, že Třezalkový čaj je ještě horší - jednou jsem ho pila před spaním před zkouškama na uklidnění, ovšem vždycky mě tak naštval, že jsem to pak raději vzdala a uklidňovalo mě vědomí, že už ho pít nemusím. :twisted: Oznámila jsem gynekologovi, že když mám takovou malou sliznici, tak se zkusím prolívat tímto čajem a za měsíc to zkontrojulem a uvidíme. If to pomůže, aby to mohl doporučit dále :mrgreen:

Jinak, kde sháníte ovu testy? Zatím jsem je nezkoušela (tento měsíc začnu), nejvýhodnější se mi to zdá přes sebetesty.cz poštou, ale… nesmí zmrznout, a nevím, jestli to Česká pošta ví a řeší 8o. U mě bude ovu celkem neodhadnutelná vzhledem k velmi záhadnému cyklu…

• načítám...
1524
2.2.12 09:52

Tomikadze: Tak to půl práce úspěšně hotovo :potlesk: Ty se máš :)

• načítám...
2247
2.2.12 10:02
Zabka-kvak píše:
Jůůů, Ahoj Lucy a Esteričko bezva, už jsme tři, tak to půjde. Samotnou mě to nebavílo :)

Kontryhelový čaj ranní dávku právě dopíjím, celkem se to dá… Řekněme, že Třezalkový čaj je ještě horší - jednou jsem ho pila před spaním před zkouškama na uklidnění, ovšem vždycky mě tak naštval, že jsem to pak raději vzdala a uklidňovalo mě vědomí, že už ho pít nemusím. :twisted: Oznámila jsem gynekologovi, že když mám takovou malou sliznici, tak se zkusím prolívat tímto čajem a za měsíc to zkontrojulem a uvidíme. If to pomůže, aby to mohl doporučit dále :mrgreen:

Jinak, kde sháníte ovu testy? Zatím jsem je nezkoušela (tento měsíc začnu), nejvýhodnější se mi to zdá přes sebetesty.cz poštou, ale… nesmí zmrznout, a nevím, jestli to Česká pošta ví a řeší 8o. U mě bude ovu celkem neodhadnutelná vzhledem k velmi záhadnému cyklu…

já v lékarně objednávám life light 2ks za 29kč…začni měřit BT tak poznáš jestli ovulka proběhla a zjistíš tak i svou luteální fázi

• načítám...
2735
2.2.12 10:03

Ahojky všechny snažilky..ja jsem snažilka prvni mesic :-) vim ze je to brzy..mam syna dva a pul roku..antikoncepci neberu od noveho roku:-) ted jsem to dostala,potvoru jednu cervenou i pres test pozitivni,sice slabe ale dve carky tam byli..tak si rikam že tento mesic otehotnim :-D… jinak přeji všem hodne stesti

• načítám...
1993
2.2.12 10:10

Jééé ahoj, konečně diskuse pro mě :pankac: tady se nefňuká, ale maká :dance: Můžu se přidat? Snažíme se o první.První pokus se nezdařil :pocitac: a to bylo dobře zaděláno! Měla jsem po náladě,ale tady díky Zabce mám elám zase doma!!JDEME NA TO HOLKY :pankac: :pankac:
ps: taky dopíjím kontryhel

• načítám...
2735
2.2.12 10:22
misar píše:
Jééé ahoj, konečně diskuse pro mě :pankac: tady se nefňuká, ale maká :dance: Můžu se přidat? Snažíme se o první.První pokus se nezdařil :pocitac: a to bylo dobře zaděláno! Měla jsem po náladě,ale tady díky Zabce mám elám zase doma!!JDEME NA TO HOLKY :pankac: :pankac:
ps: taky dopíjím kontryhel
:-D :pankac: :potlesk: ja tedy zadny caj nepiju ale :hug: tulime se kazdy 3 dny aby se utvorilo sperma :mrgreen: ale prvni mesic nic..nevadi pockam az odejde krvava mary a jdeme dal :lol:
  • načítám...
1993
2.2.12 10:28

mě dneska končí :dance: :dance: a jdeme na to :hug: :hug:  :hug:

• načítám...
2247
2.2.12 10:40

taky mě dnes končí hurá na další pokus :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat