Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky, já nevím, jak dlouho se snažíte, ale já tenhle web prošítám od června a co se týče příznaků mám vypozorováno, že -´ŽÁDNÉ PŘÍZNAKY jsou ty největší těhu přáznaky!!!!! já za těch pár měíců měla už všechno, jak mě bylo furt zle, všude mi cukalo, všechno mě bolelo a nebylo z toho nic, tak jsem zvědavá teď, neb te´d mi fakt není nic, konečně je mi po ovulaci dobře … ![]()
Souhlasim s Lilii,ty priznaky jsou nejvetsi,kdyz vlastne zadne nejsou
Ja uz se nechci pozorovat vubec,mam i to,co nemam ![]()
Snazime se uz osmi mesic…ja taky mela tolik priznaku..;-( dokonce v zari sest falesne pozitivnich testu…
Liu - co já všechno měla už
hihi, přesně jak píšeš, mě už fakt bylo všechno a hlvě pak to, co jsem se nově dočetla, že je příznak ![]()
Presne
Bolava prsa,ale tak jinak nez obvykle,driv nebo pozdeji! Jiny vytok,100% ten tehotensky,nafoukle bricho,pichani v podbrisku,to bylo 100% zahnizdovani atd.atd. Ted se tomu smeju. Tak tenhle mesic jsem s tim skoncila.....doufam ![]()
Holky,ktery test je spolehlivy?? Me mamatest a jeste nejaky…clear..nejak odobne to melo nazev…mi vzdy selhali,tak abych vedela;-)prdim na nejaky priznaky..proste testnu a bude:-D
Tak ja jsem mela rada dr.moris,protoze mi vzdy udelal ducha,ty,co jsou ty lepsi,v umelem obaly pro vetsi konfort uz jsem zavrhla. Prvni tehu mi ukazal mamatest,tak jsem se k nemu vratila. Kdyz jine ukazaly ducha,tak mamatest ne. Verim mu. Az mi ukaze tenhle,tak si udelam digital,ktery jsem dostala od kamosky,ktera uz tehu je.
sandra - ten digital mam schovany, kdyz bude pozitivni mamatest - stojí 150, to už je levnější ta krev!
Ja bych si ho taky nekoupila. Byl to darek. Udelam si ho slavnostne po pozitivnim mamatestu a pak si ho na pamatku vyfotim ![]()
Sandra752 píše:
Otazka mimo:kdy se muzou dostavit priznaky???:-)
Já při obou těhu už 5DPO…ale každá to může cítit jinak ![]()
Holky, mne se jeste nikdy nestalo, ze by mi nejaky test ukazal falesny vysledek, at uz ty nejlevnejsi, nebo drazsi, takze ja verim vsem testum ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat