Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, já nejsem jen čitatelka:) mám vás v oblíbených:-)) a každý den dopo a večer tu sedim a čtu, ale když už chci něco napsat, tak se nemůžu zapojit … nějak to nejde, je to hrozně těžký, tady to tak jedeeee, že než něco napíšu k tématu, už se dávno řeší jiný, takže bych byla za trapnou vracet se do historie:-)) nějak vás nestíhám:-)) A samozřejmě, že chci nadále patřit k vám, nechci, abyste se mi zamkli a nevzali mě k sobě:( Vy my psychicky hrozně pomáháte, ani to nevíte, vždycky se najde někdo, kdo cítí to samé jako já a napíše to, tak pak už se nemůžu opakovat přece:) Ale je fajn, že jsme ženský bláznivý a bereme to všechno stejně:-) to fakt pomáhá jak sviň ve dnech depresí:) Jste fakt super skupinka!! ![]()
Holky, uzavřená skupina je založená pod úplně stejným názvem…
Obsah této diskuse tam bude překopčen, tak o nic důůůležitého nepřijdem
Pak bude diskuse uzamčena a nebude moct přispívat ani zakladatelka!
Pozvánku jsem vám poslala…teda těm, co přispívaly poslední dobou, se mi nějak nechce projíždět celá diskuse, kdo sem všechno psal, tak kdo jste sem do dneška přispíval a nedoataly jste pozvánku, tak mi písněte do SZ, já vám ji pošlu…a zbytek - drahušky moe milovaný, vy mi písněte, jestli jste pozvánku našly a do skupiny se dostaly ok
Nebo spíš písněte, kdyby ne… ![]()
Komu jsem zatím poslala pozvánku:Žabka, Liu, Petruska, Sandra, Lilia, Katka, Luucciik, Janinečka, Renaticickaka, Estericka, Kapaz, Lili Sofi, Kapaz, Nicol, Bonča, Majďula, Peťaa, jaja, a to je asi všechno…tak se kdyžtak ozvěte, na koho jsem zapomněla…nebylo to úmyslně, jen jsem holt líná ![]()
Jo a Lisa21 - jelikož zřejmě nejsi registrovaná, tak ti nemůžu poslat pozvánku, tak šup, registrace a jedem!
jinak skupinu po schválení pozvánky byste měly mít po pravé straně v profilu pod „skupinama“ ![]()
Tak snad už zítra tam!
New - napiš Ewulce, taky jsem jí teď psala. Snad tu nebudeme bloudit spolu ![]()
Ahoj holky,dneska to venku stoji za prd, mlha, nizky tlak,poboliva me hlava takze nalada na. . Citite to stejne?
Liu ; tak co? Myslim na tebe?
Holky, všem jsem vám poslala ozvánku už včera! Teď jsem to zkoušela podruhý, ale nejde to, hlásí to, že už pozvánka uživatelce poslaná byla
Liu, kde jsi našla pozvánku ty? v SZ?
Ne.přihlásila jsem se na mobilu a na levé straně jsem měla červený nápis pozvínka do skupiny a možnosti přijmout a nepřijmout…Takže jsem samo přijala a pak už jsem měla skupinu na profilu… ![]()
Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v Tento měsíc prostě otěhotníme.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat