Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11692
29.2.12 22:10
Liu píše:
mokrým prutem

jaj to budou jelita :mrgreen:

• načítám...
new
2366
29.2.12 22:11
Renaticickaka píše:
Liu píše:
Taky jsem psala na více témat,ale postupně jsem je i vymazala z profilu a nechala tam snad jen dvě,na které sem tam koukám…Ale tady to je těhulí ráááj :mrgreen:
presne :-) a hlavne se tu resi tak nejak vsechno..nejen dane tema a to je fajn a myslim, ze nas to i vic priblizi se poznat..ikdyz jsme od sebe ruzne daleko :-)

Musím uznat, že se mi to na téhle diskuzi fakt líbí, to jak jsme k sobě navzájem přátelské, umáme se podpořit a zároveň pobavit (viď petrusko :) ). Byla jsem taky i jinde, ale tady to je NEJ! 8)

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 22:12

My jsme čarodejnice,my lítáme na košťatech…a to je hned…Mám nový model…

• načítám...
2735
Liu píše:
My jsme čarodejnice,my lítáme na košťatech…a to je hned…Mám nový model…

já taky koupil mi ho Ježíšek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
11692
new píše:
Renaticickaka píše:
Liu píše:
Taky jsem psala na více témat,ale postupně jsem je i vymazala z profilu a nechala tam snad jen dvě,na které sem tam koukám…Ale tady to je těhulí ráááj :mrgreen:
presne :-) a hlavne se tu resi tak nejak vsechno..nejen dane tema a to je fajn a myslim, ze nas to i vic priblizi se poznat..ikdyz jsme od sebe ruzne daleko :-)
Musím uznat, že se mi to na téhle diskuzi fakt líbí, to jak jsme k sobě navzájem přátelské, umáme se podpořit a zároveň pobavit (viď petrusko :) ). Byla jsem taky i jinde, ale tady to je NEJ! 8)

no jistě holky :mrgreen:

• načítám...
11692
29.2.12 22:13
Liu píše:

myslíš ten co i luxuje?

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 22:14

No,tak já jdu chrápat,ještě mrknu z postele na sex ve městě…Dobrou…Zítra se přihlásím hned jak dojedu do práce… :mavam:

• načítám...
Liu
6465
petruska10 píše:
Liu píše:
myslíš ten co i luxuje?

To je vooon :)

• načítám...
new
2366
petruska10 píše:
Liu píše:
myslíš ten co i luxuje?

No, tak pokud to má být ten, co i luxuje, tak bych ho taky doma někde měla mít :mrgreen:

• načítám...
new
2366
29.2.12 22:15
Liu píše:
No,tak já jdu chrápat,ještě mrknu z postele na sex ve městě…Dobrou…Zítra se přihlásím hned jak dojedu do práce… :mavam:
:mavam:
  • načítám...
11692
29.2.12 22:15

třeba naleštit kdyby bylo třeba někam zaletět :mrgreen:
loučím se s Váma,vratíl se mi mužíček,dobrou a hezké sny :hug:

• načítám...
2791
29.2.12 22:18

Holky taky jdu jeste mrknout na bednu, tak vsem dobrou noc a Liu preju zitra uspesne testovani :-) pa pa

• načítám...
new
2366
29.2.12 22:23

Tak já už jdu taky počítat ovečky, tak dobrou s kobrou :)

• načítám...
1524
29.2.12 22:35

Liu, zítra držím palce!

• načítám...
3805
29.2.12 22:49

New – já to věděla, že se nám vrátíš))
Sandro – Ty voe, tak já vyhrožuju sestřičce pomalu smrtí, aby mě objednala kolem 8., aby sme šly stejně a ty si jdeš kliďánko až 12….no, ale zase máš jistotu, že už tam prcek bude vidět
Raneticko – testuj pořád stejnýma testama, jinak se budeš zbytečně stresovat, že nesílí nebo sílí málo. Já měla na tyčinkovém mamatestu dálnici a na papírovym proužku byla pak čárka světlejší a já už plašila…tak jedu zas jen v proužcích.
Luucciik –asi nějaký erupce na slunci dneska nebo co…chlapi nějak blouzněj se mi zdá.
Liu – tak to jsem nějak přehlídla, že jsi měla testovací stejně silnou,…v tom případě tele nejsi…:lol: na zítra ti mooooc držím palce!!!!
A jdu se vrhnout na tu skupinu…jsem vás musela dočíst a počkat, než se tu vykeckáte…abych o něco náhodou nepřišla  Žabko nevěsto – děkujem za svolení, ale víš jak, nebudem riskovat ty palcový titulky v novinách o nadprůměrné porodnosti díky jedné diskusi….:D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+