Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lisa21
29.2.12 20:39
Sandra752 píše:
Tak LUCIKU,Koukej se probrat…je to tvuj bratr,ale vsechno ma svou miru…pokud pracuje,at si jde svym zivoten a at si sbali saky paky,nebo mu je sbal TY!!!Copak dovolis,aby cam nicil rodinu?Podivej se na mrnouska,dyt ztraci rodinu ,hlavne TATU!!!ty mu vyvarujes???to at se jde vysrat…to by se mu libilo…teply jidlo,domov…a sestra domaci putka,,,…promin Luciiiku ale prober se…je dospelej…pokud se s nim neda mluvit…tak alou kufry za dvere…!!!Je dospelej,at se postavi na nohy,JINAK SE HO NEZBAVIS…DUPNI SI,JSI PANI DOMU…POKUD TI NA RODINE ZALEZI,TAK SI S NIM SKUS PROMLUVIT..A POKUD TO NEPUJDE,TAK HO KOPNI DO ZADKU…AT SI DELA CO CHCE…MUSIS HO POSTAVIT PRED HOTOVOU VEC…POKUD SI Z TOJO BUDE DELAT SRANDU,TAK MU UKAZ,ZE TO MYSLIS VAZNE…VYHOD MU VECI ZE SKRINE…NEBO MU DELEJ U VAS PEKLO…NE ZAS DOSLOVA:neper mu,nezehli,nevar tely jidlo,nestel…

Moje slova :pankac:

• Upravit
11692
luucciik píše:
Sandra nee to než by se narodil prcek tak by byl pryč,to je stanovene od začatku,jinak na domacnost přispívá.bez toho by tady nebyl.zase nejsem tak blbá :mrgreen: :mrgreen:

není přece blbá,je hodná :mrgreen:

• načítám...
Sandra752

Holky,lepsi napsat pravdu…no bodejd by mu dobre nebylo kdyz vam nedava penize,ma co zrat,je v teple,vse mu koupite..vyvarujes,vyperes,vyzehlis,usteles,uklidis…PRIZIVNIK??!!!!

• Upravit
347
29.2.12 20:41

Luci, jdu spat…kazdopadne rano moudrejsi vecera a hlavne mysli na sebe a svoji rodinu. Bratr je dospely, tak se musi zacit starat sam o sebe a ne aby se druzi starali o nej.

• načítám...
Sandra752

Holky ja jsem rozcilena…:-D asi Luciku k tobe zajedu a vytaham ho za usi ven…

• Upravit
11692
Majďula píše:
Luci, jdu spat…kazdopadne rano moudrejsi vecera a hlavne mysli na sebe a svoji rodinu. Bratr je dospely, tak se musi zacit starat sam o sebe a ne aby se druzi starali o nej.
:palec:
  • načítám...
11692
29.2.12 20:42
Sandra752 píše:
Holky,lepsi napsat pravdu…no bodejd by mu dobre nebylo kdyz vam nedava penize,ma co zrat,je v teple,vse mu koupite..vyvarujes,vyperes,vyzehlis,usteles,uklidis…PRIZIVNIK??!!!!
:palec:
  • načítám...
2735
29.2.12 20:42
petruska10 píše:
luucciik píše:
Sandra nee to než by se narodil prcek tak by byl pryč,to je stanovene od začatku,jinak na domacnost přispívá.bez toho by tady nebyl.zase nejsem tak blbá :mrgreen: :mrgreen:
není přece blbá,je hodná :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
2735
29.2.12 20:43
Sandra752 píše:

však jsem psala že přispíva…penize nam dava

• načítám...
Liu
6465

Ahoj holkytohle nemůžu přečíst tak rychle!!!Od Žabky jsem dostala posvěcení (nevím,jestli tady psala,nestíhám číst),takže můžeme skupinu uzavří a překopírovat příspěvky…evulko,máš volnou ruku…Mimochodem,Ty tele,já vím,že je pozitivní jen když je testovací sinější…a taky jsem psala,že vždycky silnější byla…takže pak přichází v úvahu superplodnost…No jo,ale kde jsou ty výsledky?Tak a jdu si to pomalu dočíst a Evule jde jistě vyrábět skupinu… :pankac:

• načítám...
2735
Sandra752 píše:
Holky ja jsem rozcilena…:-D asi Luciku k tobe zajedu a vytaham ho za usi ven…
:mrgreen: :mrgreen: holky vy jste úplne zlatíčka :* :* fakt se mi ulevilo,vy jste takový andělé :kytka:
  • načítám...
2735
29.2.12 20:45

Fatal error: Class ‚hSystem_Event_Dispatcher‘ not found in /data/www/domeny/webdio.cz/library/hSystem/Controller/Action.php on line 472

jaka nova skupinka? o necem nevim? ja tady cely den nebyla a ni nic necetla :(

• načítám...
11692
29.2.12 20:46
luucciik píše:
Sandra752 píše:
:mrgreen: :mrgreen: holky vy jste úplne zlatíčka :* :* fakt se mi ulevilo,vy jste takový andělé :kytka:

musíme si přece pomáhat…
jen nás uzavřou a přesunou do nové skupiny,neboj se nic :mrgreen:
to,abychom se nepřemnožily :mrgreen:

• načítám...
2735
29.2.12 20:46
petruska10 píše:
luucciik píše:
Sandra752 píše:
:mrgreen: :mrgreen: holky vy jste úplne zlatíčka :* :* fakt se mi ulevilo,vy jste takový andělé :kytka:
musíme si přece pomáhat…
jen nás uzavřou a přesunou do nové skupiny,neboj se nic :mrgreen:
to,abychom se nepřemnožily :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
1651
29.2.12 20:53

Holky, ale musíte nám dát vědět, kde vás najdeme. Abysme se neztratili :roll: :roll: :,(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+