Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
luucciik píše:
Sandra nee to než by se narodil prcek tak by byl pryč,to je stanovene od začatku,jinak na domacnost přispívá.bez toho by tady nebyl.zase nejsem tak blbá![]()
není přece blbá,je hodná ![]()
Holky,lepsi napsat pravdu…no bodejd by mu dobre nebylo kdyz vam nedava penize,ma co zrat,je v teple,vse mu koupite..vyvarujes,vyperes,vyzehlis,usteles,uklidis…PRIZIVNIK??!!!!
Luci, jdu spat…kazdopadne rano moudrejsi vecera a hlavne mysli na sebe a svoji rodinu. Bratr je dospely, tak se musi zacit starat sam o sebe a ne aby se druzi starali o nej.
Holky ja jsem rozcilena…:-D asi Luciku k tobe zajedu a vytaham ho za usi ven…
Majďula píše:
Luci, jdu spat…kazdopadne rano moudrejsi vecera a hlavne mysli na sebe a svoji rodinu. Bratr je dospely, tak se musi zacit starat sam o sebe a ne aby se druzi starali o nej.
Sandra752 píše:
Holky,lepsi napsat pravdu…no bodejd by mu dobre nebylo kdyz vam nedava penize,ma co zrat,je v teple,vse mu koupite..vyvarujes,vyperes,vyzehlis,usteles,uklidis…PRIZIVNIK??!!!!
petruska10 píše:luucciik píše:není přece blbá,je hodná
Sandra nee to než by se narodil prcek tak by byl pryč,to je stanovene od začatku,jinak na domacnost přispívá.bez toho by tady nebyl.zase nejsem tak blbá![]()
Sandra752 píše:
však jsem psala že přispíva…penize nam dava
Ahoj holkytohle nemůžu přečíst tak rychle!!!Od Žabky jsem dostala posvěcení (nevím,jestli tady psala,nestíhám číst),takže můžeme skupinu uzavří a překopírovat příspěvky…evulko,máš volnou ruku…Mimochodem,Ty tele,já vím,že je pozitivní jen když je testovací sinější…a taky jsem psala,že vždycky silnější byla…takže pak přichází v úvahu superplodnost…No jo,ale kde jsou ty výsledky?Tak a jdu si to pomalu dočíst a Evule jde jistě vyrábět skupinu… ![]()
Sandra752 píše:
Holky ja jsem rozcilena…:-D asi Luciku k tobe zajedu a vytaham ho za usi ven…
Fatal error: Class ‚hSystem_Event_Dispatcher‘ not found in /data/www/domeny/webdio.cz/library/hSystem/Controller/Action.php on line 472
jaka nova skupinka? o necem nevim? ja tady cely den nebyla a ni nic necetla ![]()
luucciik píše:Sandra752 píše:
Holky ja jsem rozcilena…:-D asi Luciku k tobe zajedu a vytaham ho za usi ven…![]()
holky vy jste úplne zlatíčka
![]()
fakt se mi ulevilo,vy jste takový andělé
musíme si přece pomáhat…
jen nás uzavřou a přesunou do nové skupiny,neboj se nic ![]()
to,abychom se nepřemnožily ![]()
petruska10 píše:luucciik píše:musíme si přece pomáhat…Sandra752 píše:
Holky ja jsem rozcilena…:-D asi Luciku k tobe zajedu a vytaham ho za usi ven…![]()
holky vy jste úplne zlatíčka
![]()
fakt se mi ulevilo,vy jste takový andělé
jen nás uzavřou a přesunou do nové skupiny,neboj se nic
to,abychom se nepřemnožily
Holky, ale musíte nám dát vědět, kde vás najdeme. Abysme se neztratili
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Moje slova