Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2791
29.2.12 18:25

Ted jsem si prohlizela fotografie a muj vcerejsi test vypada presne jak od sandry752 vlozeny 25.2.12 cislo fotky 756738 a vypadato i stejnou znacku testu.. A dneska na tom klasicky nic jsem z toho takova nejaka v rozpacich?

• načítám...
11692
29.2.12 18:30
Renaticickaka píše:
Ted jsem si prohlizela fotografie a muj vcerejsi test vypada presne jak od sandry752 vlozeny 25.2.12 cislo fotky 756738 a vypadato i stejnou znacku testu.. A dneska na tom klasicky nic jsem z toho takova nejaka v rozpacich?

koukla jsem na fotečku Sandry a něco tam vidět je,pokud to máš stejný tak nezoufej…pořád je naděje :hug:

• načítám...
2791
29.2.12 18:40

Asi mas pravdu musim tomu dat cas.. A ne to zkouset kazdy den..ale pokud do pondelka nedorazi ms tak si zajedu na gyndu aby me bud ujistil a nebo vyvratil..

• načítám...
11692
29.2.12 18:41
Renaticickaka píše:
Asi mas pravdu musim tomu dat cas.. A ne to zkouset kazdy den..ale pokud do pondelka nedorazi ms tak si zajedu na gyndu aby me bud ujistil a nebo vyvratil..

dobrý nápad… :palec:

• načítám...
361
29.2.12 18:59
Majďula píše:
Ahoj holky, tak se hlasim mezi tajne citatelky teto dikuse. Porad jsem se nemohla rozhoupat, jestli napsat nebo ne. S pritelem se snazime o druhe miminko, ale nijak to nehrotime…to zanemna ze nemerim BT, nevim kdy mam ovulku a cykly mam celkem nepravidelny a hlavne nejdriv mam 6dni spineni a pak 2-3dny krvaceni…takze jsem z toho jelen. Tenhle mesic jsme se snazili a testy zatim byly snehobile :( Ale snad mam jeste cas, protoze bych to mela dostat 3.3. az pozdeji. Nevim, jestli si to vsugerovavam, ale neni mi moc dobre, boli me hlava, na urcity pachy mam extra citlivy nos,bily vytok, boli me podbrisek a mam ho jak balon. Tak teda nevim, ale ono se to vsechno ukaze :)Jinak bych prala vsem, at uz brzy najdou // :palec:

3.3.2008 jsem si dělala svůj první těhu test a byl pozitivní, ten datum nikdy nezapomenu. 3.3.2012 asi nezvládnu, ale tentokrát mi je jedno kdy to bude, hlavně aby to už bylo :mrgreen:

• načítám...
347
29.2.12 19:09
Bonča píše:
Majďula píše:
Ahoj holky, tak se hlasim mezi tajne citatelky teto dikuse. Porad jsem se nemohla rozhoupat, jestli napsat nebo ne. S pritelem se snazime o druhe miminko, ale nijak to nehrotime…to zanemna ze nemerim BT, nevim kdy mam ovulku a cykly mam celkem nepravidelny a hlavne nejdriv mam 6dni spineni a pak 2-3dny krvaceni…takze jsem z toho jelen. Tenhle mesic jsme se snazili a testy zatim byly snehobile :( Ale snad mam jeste cas, protoze bych to mela dostat 3.3. az pozdeji. Nevim, jestli si to vsugerovavam, ale neni mi moc dobre, boli me hlava, na urcity pachy mam extra citlivy nos,bily vytok, boli me podbrisek a mam ho jak balon. Tak teda nevim, ale ono se to vsechno ukaze :)Jinak bych prala vsem, at uz brzy najdou // :palec:
3.3.2008 jsem si dělala svůj první těhu test a byl pozitivní, ten datum nikdy nezapomenu. 3.3.2012 asi nezvládnu, ale tentokrát mi je jedno kdy to bude, hlavně aby to už bylo :mrgreen:

Bony, to by bylo fajn, kdyby to vyslo 3.3…ale to budeme ten den na horach, tak testovani posunu na pondeli.

• načítám...
Sandra752
29.2.12 19:15

Ahojda holky:-) 8.3 na gyndu nejdu,jdu az 12.3…se zblaznim:-D

• Upravit
11692
29.2.12 19:16
Sandra752 píše:
Ahojda holky:-) 8.3 na gyndu nejdu,jdu az 12.3…se zblaznim:-D

proč až 12.3?

• načítám...
2735
29.2.12 19:40

ahojky holky..teda tolik příspěvků se mi ani nechce číst.. :P :mrgreen: nepřehánějte to s tím psanim.po celem dni u mamky a po hadce z mojim na to nemam naladu :cert: :cert: jsem úplně nabroušená..fakt nechapu chlapi :cert: :cert: ležím v posteli a břečím jak malé dítě… jinak pokud jsou nejake nové těhulky tak gratuluji..

• načítám...
11692
29.2.12 19:42
luucciik píše:
ahojky holky..teda tolik příspěvků se mi ani nechce číst.. :P :mrgreen: nepřehánějte to s tím psanim.po celem dni u mamky a po hadce z mojim na to nemam naladu :cert: :cert: jsem úplně nabroušená..fakt nechapu chlapi :cert: :cert: ležím v posteli a břečím jak malé dítě… jinak pokud jsou nejake nové těhulky tak gratuluji..

nebreč Luci :hug:

• načítám...
2735
29.2.12 19:45

víš to ani nejde,prostě nevím zda by mé trapení nekoho zajimalo..když je tahle skupinka o snažilkách..prostě na mě vše pada,vše mě serká…

• načítám...
11692
29.2.12 19:46
luucciik píše:
víš to ani nejde,prostě nevím zda by mé trapení nekoho zajimalo..když je tahle skupinka o snažilkách..prostě na mě vše pada,vše mě serká…

tady se přece řeší vše Ty bambulo…

• načítám...
347
29.2.12 19:46

Luci, myho chlapa obcas taky nechapu a bresim,alepak si rikam, jestli to ma vubec cenu se trapit. Miluju ho, mame spolu cacorku a i kdyz je nekdy na ranu, tak bych ho nevymenila. Ale nevim, cose stalo… netrap se

• načítám...
Sandra752
29.2.12 19:48

Petruska-volala mi sestricka,ze tam doktor osmeho neni…tak jdu az dvanacteho…:-(

• Upravit
2735
29.2.12 19:51

Já vím… :( no proste to začalo tím že bracha bydlel s přitelkyni tyrankou :cert: :cert: a nemel kam jit tak jsme ho vzali k nam do 2+1.nejak jsme to udelali aby jsme mohli bydlet..a muj od te doby co tady je tak je jiny,milujeme se jen když už ho „donutím“, pusu ani obejmuti nevim co je :,( :,( a o piti ani nemluvim…skoro denne z bratrem pije :,( :,( ale to že mi testy vyjdou negativně to skoro brečí :,( :,( nechapu jeho myšlení..sliboval že jak tady bude bratr že s enic nezmění,ale zmenilo se vše…dřív došel z práce a byl s náma,věnoval se mě a malemu..a ted dojdou z práce a ja jim nachystam jidlo a potom jen sedi a čučí na TV a ja a Kubík jsme vosk :,( :,( dřív doma i pomohl a ted nic :cert: :cert: sakra holky kde dělám chybu… když mu něco řeknu tak jsme ta nejhorší a je uražený..jako před 15min.jsem mu řekla že mi chybi láska od nej a on se naštval a šel na pivo z bratrem :nevim: :! :! :! :cert: :cert: :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+