Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
895
29.2.12 17:55

Teda holky, já vám těhotným tak závidím. Dnes mám 12. den zpoždění, test stále negativní a začalo mě bolet břicho. Asi budu nakonec muset k doktorce. Ach jo :(

• načítám...
6327
29.2.12 18:05

holky dekuji taky jsem slisela ze ovulacni testy nejsou spolehlive,ale nejpolehlivejsi je pry bazalni teplotka.mne teda menstruace chodi presne nikdy jsem zadny spozdeni nemela.jen ta ovulka kdyby clovek vedel kdy presne prijde.holky ja si myslim ze plodne dny jsou jen par dni pred ovulkou a dva dny po ovulce

• načítám...
new
2366
29.2.12 18:10

Holky „moje“, včera mi nějak ujely nervy, a tak bych se za můj výlev, že končím, ráda omluvila :oops: … Včera to na mě celé nějak padlo, přemýšlela a probulela :,( skoro celou noc. Dnes je to ale úplně jinak :) Konečně nastalo
to, co jsme s přítelem oba tolik potřebovali - promluvili jsme o mimi, vztahu a vůbec… A výsledek - super! :) oba mimi chceme a budeme i nadále zkoušet, ALE žádná BT, žádné PD, žádná OVU, apod. Necháme to na přírodě a ta sama rozhodne. A až rozhodne, pak budeme šťastní. Taky přítel řekl, proč se poslední dny choval tak, jak se choval. Prý mu přišlo, že jsem se na to až příliš upnula. Takže holky, jsem hrozně ráda, že se to stalo, že je vše v naprostém pořádku! Jen…můžu zpět mezi vás? :?: :?

• načítám...
11692
29.2.12 18:12
new píše:
Holky „moje“, včera mi nějak ujely nervy, a tak bych se za můj výlev, že končím, ráda omluvila :oops: … Včera to na mě celé nějak padlo, přemýšlela a probulela :,( skoro celou noc. Dnes je to ale úplně jinak :) Konečně nastalo
to, co jsme s přítelem oba tolik potřebovali - promluvili jsme o mimi, vztahu a vůbec… A výsledek - super! :) oba mimi chceme a budeme i nadále zkoušet, ALE žádná BT, žádné PD, žádná OVU, apod. Necháme to na přírodě a ta sama rozhodne. A až rozhodne, pak budeme šťastní. Taky přítel řekl, proč se poslední dny choval tak, jak se choval. Prý mu přišlo, že jsem se na to až příliš upnula. Takže holky, jsem hrozně ráda, že se to stalo, že je vše v naprostém pořádku! Jen…můžu zpět mezi vás? :?: :?

to je super,že jste si to vyříkali…někdy je to třeba :hug:
vždyť jsi ani pořádně neodešla :mrgreen:

• načítám...
new
2366
29.2.12 18:14
Evulka33 píše:
New- pro povzbuzení…protože někteří chlapi jsou všichni stejní :jazyk:
Dneska si to štrádujem s drahoušem do práce,v radiu otázka-co nás na chlapech nejvíc sere a já nahlas, že mě sere to, že chlapi si jedou ve všem furt podle sebe a nepřemejšlej o tom, co a jak chce jejich drahá polovička. A můj drahouš mi poklepal na břicho a tvrdí, že bejt mnou, radši by byl potichu 8o Tak se ho ptám, co tím jako myslí? Že na tom jsme se snad domluvili oba, souhlasil s tím, nechránil se,o všem věděl, ptala jsem se ho asi milionkrát, abych ho nenutila, tak co to jako na mě zkouší :cert: a on, že nesouhlasil s mojí hormonální podporou, páč bez toho bych těhu ještě/už nebyla…a s tím on víceméně počítal.No, co na to říct. Blbec no, vůbec si neuvědomil, co mi tím vlastně řekl. :,(
Ale žádný skuhrání tady…jsem šťastná, že mám //, že jsem zdravá a budu se těšit na fazoli. A budu šťastná, i kdybych měla bejt svobodná matka… :P
Howk… :pankac:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
new
2366
29.2.12 18:16
petruska10 píše:
new píše:
to, co jsme s přítelem oba tolik potřebovali - promluvili jsme o mimi, vztahu a vůbec… A výsledek - super! :) oba mimi chceme a budeme i nadále zkoušet, ALE žádná BT, žádné PD, žádná OVU, apod. Necháme to na přírodě a ta sama rozhodne. A až rozhodne, pak budeme šťastní. Taky přítel řekl, proč se poslední dny choval tak, jak se choval. Prý mu přišlo, že jsem se na to až příliš upnula. Takže holky, jsem hrozně ráda, že se to stalo, že je vše v naprostém pořádku! Jen…můžu zpět mezi vás? :?: :?
vždyť jsi ani pořádně neodešla :mrgreen:

Ale skoro den bez vás a chyběly jste mi… :)

• načítám...
11692
29.2.12 18:18

ale už jsi zpět a to je hlavní :pankac:

• načítám...
2791
29.2.12 18:18

Ahojky holky,tak uz jsem se konecne docetla do posledni stranky..a uz zase nevim co tam bylo jak je to mraky informaci :-)
Taky bych rada aby jste si me vzaly sebou do soukrome diskuze :-)
Jinak na vcerejsi test se chodim porad divat a porat tam ducha vidim :-) ale dneska jsem si delala zase test sice ten obycejny co nema takovou citlivost a nic :-( myslite ze je to tim? A nebo se vcerejsi test mohl zmilit?

• načítám...
2791
29.2.12 18:19
new píše:
petruska10 píše:
new píše:

Vid :-) je to zavyslost :-)

• načítám...
new
2366
29.2.12 18:22

Holky, ale co se mi dnes stalo… V práci čučim na PC a periférním viděním vidím něco v okně, tak zvednu hlavu a co nevidím :?: K naší firmě letí čáp :) Tak teď už jen „děj se vůle boží“, která z naší firmy to bude, ale do mé situace to sedlo jako hrnec na prdel :)

• načítám...
347
29.2.12 18:22

Ahoj holky, tak se hlasim mezi tajne citatelky teto dikuse. Porad jsem se nemohla rozhoupat, jestli napsat nebo ne. S pritelem se snazime o druhe miminko, ale nijak to nehrotime…to zanemna ze nemerim BT, nevim kdy mam ovulku a cykly mam celkem nepravidelny a hlavne nejdriv mam 6dni spineni a pak 2-3dny krvaceni…takze jsem z toho jelen. Tenhle mesic jsme se snazili a testy zatim byly snehobile :( Ale snad mam jeste cas, protoze bych to mela dostat 3.3. az pozdeji. Nevim, jestli si to vsugerovavam, ale neni mi moc dobre, boli me hlava, na urcity pachy mam extra citlivy nos,bily vytok, boli me podbrisek a mam ho jak balon. Tak teda nevim, ale ono se to vsechno ukaze :)

Jinak bych prala vsem, at uz brzy najdou // :palec:

• načítám...
new
2366
29.2.12 18:23
petruska10 píše:
ale už jsi zpět a to je hlavní :pankac:
:* :kytka:
  • načítám...
347

New, ja pri prvnim tehu taky videla capa a vyslo to…za par dni jsem nasla // :-)

• načítám...
new
2366
Renaticickaka píše:
new píše:
petruska10 píše:
new píše:
Vid :-) je to zavyslost :-)

Je :)

• načítám...
11692
29.2.12 18:24
new píše:
Holky, ale co se mi dnes stalo… V práci čučim na PC a periférním viděním vidím něco v okně, tak zvednu hlavu a co nevidím :?: K naší firmě letí čáp :) Tak teď už jen „děj se vůle boží“, která z naší firmy to bude, ale do mé situace to sedlo jako hrnec na prdel :)

pecka :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí