Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2735
29.2.12 20:07

no s ním se bavit bude problém…protože on je hrozny,mu je vše jedno a dokud " nehoří" nic neřeší :cert: :cert: takže ja s nim neco budu řešit a on jak řeknu co je špatne tak se zvedne a odejde… a nejde to když skoro denně pije… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
11692
29.2.12 20:10
luucciik píše:
no s ním se bavit bude problém…protože on je hrozny,mu je vše jedno a dokud " nehoří" nic neřeší :cert: :cert: takže ja s nim neco budu řešit a on jak řeknu co je špatne tak se zvedne a odejde… a nejde to když skoro denně pije… :cert: :cert: :cert:

teď trochu legrace- pokud se zvedne a odejte tak to je fajn ;) :oops:

• načítám...
347
29.2.12 20:10
luucciik píše:
no s ním se bavit bude problém…protože on je hrozny,mu je vše jedno a dokud " nehoří" nic neřeší :cert: :cert: takže ja s nim neco budu řešit a on jak řeknu co je špatne tak se zvedne a odejde… a nejde to když skoro denně pije… :cert: :cert: :cert:

asi nemuzes na par dni meka, odjet…treba k rodicum..aby se chlap probral

• načítám...
2735
29.2.12 20:11

Já prostě jsem takova že kdykoliv má někdo z rodiny problemy tak pomůžu a už mockrát jsem se nabila :( no musi se to nejak vyřešit a o všem si promluvit..protože toho chlapa co mám tak ho miluji..je skvělý manžel i otec :) prostě jsem na všechny měkká..

• načítám...
2735
29.2.12 20:13

k mamce??? ta je z kola ven..já nemám kam odjed :think: :think: moje mamka má svoji rodinu a vidam se s ni jednou za pulroku a to bydli 8km ode me

• načítám...
347
29.2.12 20:17

aha, tak to nejde…kazdopadne uz nebrec, protoze dnes to stejne nevyresis. Bude lip.....drzim pesti

• načítám...
11692
29.2.12 20:17
luucciik píše:
Já prostě jsem takova že kdykoliv má někdo z rodiny problemy tak pomůžu a už mockrát jsem se nabila :( no musi se to nejak vyřešit a o všem si promluvit..protože toho chlapa co mám tak ho miluji..je skvělý manžel i otec :) prostě jsem na všechny měkká..

taky jsem vždy všem pomáhala a taky jsem na to doplatila,ale jednou už jsem řekla dost a ono to fungovalo…
takže seber odvahu a začni to řešit Luci,je to sice rodina,ale ty máš jen jeden život a ten si užij :hug:

• načítám...
2735
29.2.12 20:18

děkuji Perusko ale nevim zda to dokážu,já neumím říkat ne… má prej zlate srdce..neumim byt zla :-/

• načítám...
2735
29.2.12 20:19
Majďula píše:
aha, tak to nejde…kazdopadne uz nebrec, protoze dnes to stejne nevyresis. Bude lip.....drzim pesti

nee už nebrečím,nevidela bych na Cesty domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
347
29.2.12 20:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nekdy je opravdu dulezite myslet prvni rade na sebe, i kdyz je to tezky, protoze to je rodina

• načítám...
Lisa21
29.2.12 20:20
luucciik píše:
Majďula píše:
aha, tak to nejde…kazdopadne uz nebrec, protoze dnes to stejne nevyresis. Bude lip.....drzim pesti
nee už nebrečím,nevidela bych na Cesty domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
úúúúsměv :) to je správnej přístup :potlesk:
  • Upravit
2735
29.2.12 20:21
Majďula píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nekdy je opravdu dulezite myslet prvni rade na sebe, i kdyz je to tezky, protoze to je rodina

no já mám jedineho bratra a toho beru jako svého syna :oops: no už to tak je…

• načítám...
Lisa21
29.2.12 20:22

každopádně, když se nechce odstěhovat jen kvůli pohodlnosti, tak bych si s nim servítky vážně nebrala.. je to akorát rušivej element a to dost vážnej :( :cert:

• Upravit
2735
29.2.12 20:22
Lisa21 píše:
luucciik píše:
Majďula píše:
nee už nebrečím,nevidela bych na Cesty domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
úúúúsměv :) to je správnej přístup :potlesk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se směji pořád ale i hrdinovi jendou dojdou slova a nastoupí smutné období a to mám ted já..ještě že mám to mé sluníčko ktere spinka v postýlce kousek ode mě :srdce: :srdce:
  • načítám...
11692
29.2.12 20:23
luucciik píše:
děkuji Perusko ale nevim zda to dokážu,já neumím říkat ne… má prej zlate srdce..neumim byt zla :-/

tím,že mu řekneš svůj nároz přece nejsi zlá Luci …

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+