Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no s ním se bavit bude problém…protože on je hrozny,mu je vše jedno a dokud " nehoří" nic neřeší
takže ja s nim neco budu řešit a on jak řeknu co je špatne tak se zvedne a odejde… a nejde to když skoro denně pije…
![]()
luucciik píše:
no s ním se bavit bude problém…protože on je hrozny,mu je vše jedno a dokud " nehoří" nic neřeší![]()
takže ja s nim neco budu řešit a on jak řeknu co je špatne tak se zvedne a odejde… a nejde to když skoro denně pije…
![]()
![]()
teď trochu legrace- pokud se zvedne a odejte tak to je fajn
![]()
luucciik píše:
no s ním se bavit bude problém…protože on je hrozny,mu je vše jedno a dokud " nehoří" nic neřeší![]()
![]()
![]()
asi nemuzes na par dni meka, odjet…treba k rodicum..aby se chlap probral
Já prostě jsem takova že kdykoliv má někdo z rodiny problemy tak pomůžu a už mockrát jsem se nabila
no musi se to nejak vyřešit a o všem si promluvit..protože toho chlapa co mám tak ho miluji..je skvělý manžel i otec
prostě jsem na všechny měkká..
k mamce??? ta je z kola ven..já nemám kam odjed
moje mamka má svoji rodinu a vidam se s ni jednou za pulroku a to bydli 8km ode me
aha, tak to nejde…kazdopadne uz nebrec, protoze dnes to stejne nevyresis. Bude lip.....drzim pesti
luucciik píše:
Já prostě jsem takova že kdykoliv má někdo z rodiny problemy tak pomůžu a už mockrát jsem se nabilano musi se to nejak vyřešit a o všem si promluvit..protože toho chlapa co mám tak ho miluji..je skvělý manžel i otec
prostě jsem na všechny měkká..
taky jsem vždy všem pomáhala a taky jsem na to doplatila,ale jednou už jsem řekla dost a ono to fungovalo…
takže seber odvahu a začni to řešit Luci,je to sice rodina,ale ty máš jen jeden život a ten si užij ![]()
děkuji Perusko ale nevim zda to dokážu,já neumím říkat ne… má prej zlate srdce..neumim byt zla :-/
Majďula píše:
aha, tak to nejde…kazdopadne uz nebrec, protoze dnes to stejne nevyresis. Bude lip.....drzim pesti
nee už nebrečím,nevidela bych na Cesty domů
![]()
![]()
nekdy je opravdu dulezite myslet prvni rade na sebe, i kdyz je to tezky, protoze to je rodina
luucciik píše:úúúúsměvMajďula píše:nee už nebrečím,nevidela bych na Cesty domů
aha, tak to nejde…kazdopadne uz nebrec, protoze dnes to stejne nevyresis. Bude lip.....drzim pesti![]()
![]()
Majďula píše:![]()
![]()
nekdy je opravdu dulezite myslet prvni rade na sebe, i kdyz je to tezky, protoze to je rodina
no já mám jedineho bratra a toho beru jako svého syna
no už to tak je…
každopádně, když se nechce odstěhovat jen kvůli pohodlnosti, tak bych si s nim servítky vážně nebrala.. je to akorát rušivej element a to dost vážnej
![]()
Lisa21 píše:luucciik píše:úúúúsměvMajďula píše:nee už nebrečím,nevidela bych na Cesty domů
aha, tak to nejde…kazdopadne uz nebrec, protoze dnes to stejne nevyresis. Bude lip.....drzim pesti![]()
![]()
to je správnej přístup
luucciik píše:
děkuji Perusko ale nevim zda to dokážu,já neumím říkat ne… má prej zlate srdce..neumim byt zla :-/
tím,že mu řekneš svůj nároz přece nejsi zlá Luci …
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat