Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2791
29.2.12 21:44
Liu píše:
Renaticickaka píše:
Holky jak jsem rikala ze to vydrzim, to muzskymu nerict, tak omyl, jak jsem dnes znejistela, tim ze se dneska na tom obyc.testu duch neukazal,tak me to nedalo a musela jsem mu ten vcerejsi ukazat, abych se ujistila jestli ho vidi i on? A on ho videl a dostal me reakci. .prej to si delas srandu? Ja zrovna dneska videl jak nad barakem krakala vrana a to, ze casto nelita a ty me ukazes tohle.. :-) tak me to potesilo a rekla jsem si, ze to tam urcite je :-) tak schvalne za cas uvidime.. A pokud jo, tak i ten cap se vyplni jak letel kolem te prace :-)
Na tom zvěrstvu něco bude!!! :lol:

Treba jo :-)

• načítám...
new
2366
29.2.12 21:46
petruska10 píše:
Příjde blondýnka za brunetou a blondýnka říká:
  • Víš co NEUVĚŘITELNÉHO se mi stalo ?!
  • ne, co?
  • složila jsem puzle za 6 měsíců!
  • a co je na tom tak neuvěřitelného?
  • no na krabičce bylo napsáno: 3 až 6 let!
:mrgreen:
  • načítám...
11692
29.2.12 21:46

Blondýnka jede po silnici a poslouchá rádio. Hlasatel vypráví jeden za druhým vtipy o blondýnkách, až to tuhle vytočilo a rádio vypnula. O chvilku později jela kolem kukuřičného pole a viděla tam blondýnku, jak vesluje v člunu. Zastavila, vyklonila se z okýnka a křičí: „Ty slepice! Přesně takové jako ty způsobujou, že se nám lidi smějí. Kdybych uměla plavat, dala bych ti co proto!“

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 21:48

Ty jedeš,Petruško… :dance:

• načítám...
new
2366
29.2.12 21:48
Liu píše:
Díky KK :hug:
A tady dámy jeden nechutný: Opilec se vrací z hospody, strašně se motá a potácí se ode zdi kezdi. Za chvíli už je mu tak špatně, že to nevydrží, opře se o jednu ze zdí a začne zvracet. Najednou odněkud nepozorovaně přiběhne pes a začne stále ještě padající zvratky očuchávat. Opilec na to kouká a diví se: „Sakra, to by mne zajímalo, kde jsem sežral toho psa…“

OMG :)

• načítám...
2791
29.2.12 21:49

Holky dneska ve vtipnem duchu, to je fajn :-) ale bohuzel ja zadny v zasobe nemam :-/

• načítám...
11692
29.2.12 21:49
Liu píše:
Ty jedeš,Petruško… :dance:

zaháním nudu než se mi vrátí mužíček domů :mrgreen:

• načítám...
11692
29.2.12 21:50
Renaticickaka píše:
Holky dneska ve vtipnem duchu, to je fajn :-) ale bohuzel ja zadny v zasobe nemam :-/

mě pomáhá strejda google :mrgreen:

• načítám...
new
2366
29.2.12 21:51
Renaticickaka píše:
Holky jak jsem rikala ze to vydrzim, to muzskymu nerict, tak omyl, jak jsem dnes znejistela, tim ze se dneska na tom obyc.testu duch neukazal,tak me to nedalo a musela jsem mu ten vcerejsi ukazat, abych se ujistila jestli ho vidi i on? A on ho videl a dostal me reakci. .prej to si delas srandu? Ja zrovna dneska videl jak nad barakem krakala vrana a to, ze casto nelita a ty me ukazes tohle.. :-) tak me to potesilo a rekla jsem si, ze to tam urcite je :-) tak schvalne za cas uvidime.. A pokud jo, tak i ten cap se vyplni jak letel kolem te prace :-)

Jééé, tak to je hezké :kytka: …no, kéž by to byla pravda :)

• načítám...
2791
29.2.12 21:54
new píše:
Renaticickaka píše:
Jééé, tak to je hezké :kytka: …no, kéž by to byla pravda :)

To jo,taky me to dostalo. Ted uz jen doufat :-) a drzet palce a to vsem kdo tu je holky :-)

• načítám...
2791
29.2.12 21:55
petruska10 píše:
Renaticickaka píše:
Holky dneska ve vtipnem duchu, to je fajn :-) ale bohuzel ja zadny v zasobe nemam :-/

Aha.. Ja uz myslela, ze jich mas plnou hlavu :-)

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 21:56

Myslíte,že už zítra bude uzavřená skupina?Snad to někde najdu…Jinak rozesílám soukromé zprávy na všechny strany… :)
Takhle diskuze je opravdu velice vtipnááá a tak to má být… :potlesk:

• načítám...
11692
29.2.12 21:56
Renaticickaka píše:
petruska10 píše:
Renaticickaka píše:
Aha.. Ja uz myslela, ze jich mas plnou hlavu :-)

to ne :mrgreen:

• načítám...
11692
29.2.12 21:57
Liu píše:
Myslíte,že už zítra bude uzavřená skupina?Snad to někde najdu…Jinak rozesílám soukromé zprávy na všechny strany… :)
Takhle diskuze je opravdu velice vtipnááá a tak to má být… :potlesk:

neboj se nic,myslím že se najdem

• načítám...
2791
29.2.12 21:57
Liu píše:
Pořád zvažuju,zd zítr testnout nebo nee.Ale tak o nic nejde,tak to asi prubnu…Tož mi držte baby pěsti,ať ulovím nějakého toho ducha…Manžel by se zbláznil štěstím…a já taky :srdce:

Liu a mas ten citlivejsi test?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí