Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Liu píše:Renaticickaka píše:Na tom zvěrstvu něco bude!!!
Holky jak jsem rikala ze to vydrzim, to muzskymu nerict, tak omyl, jak jsem dnes znejistela, tim ze se dneska na tom obyc.testu duch neukazal,tak me to nedalo a musela jsem mu ten vcerejsi ukazat, abych se ujistila jestli ho vidi i on? A on ho videl a dostal me reakci. .prej to si delas srandu? Ja zrovna dneska videl jak nad barakem krakala vrana a to, ze casto nelita a ty me ukazes tohle..tak me to potesilo a rekla jsem si, ze to tam urcite je
tak schvalne za cas uvidime.. A pokud jo, tak i ten cap se vyplni jak letel kolem te prace
Treba jo ![]()
petruska10 píše:
Příjde blondýnka za brunetou a blondýnka říká:
- Víš co NEUVĚŘITELNÉHO se mi stalo ?!
- ne, co?
- složila jsem puzle za 6 měsíců!
- a co je na tom tak neuvěřitelného?
- no na krabičce bylo napsáno: 3 až 6 let!
Blondýnka jede po silnici a poslouchá rádio. Hlasatel vypráví jeden za druhým vtipy o blondýnkách, až to tuhle vytočilo a rádio vypnula. O chvilku později jela kolem kukuřičného pole a viděla tam blondýnku, jak vesluje v člunu. Zastavila, vyklonila se z okýnka a křičí: „Ty slepice! Přesně takové jako ty způsobujou, že se nám lidi smějí. Kdybych uměla plavat, dala bych ti co proto!“
Liu píše:
Díky KK
A tady dámy jeden nechutný: Opilec se vrací z hospody, strašně se motá a potácí se ode zdi kezdi. Za chvíli už je mu tak špatně, že to nevydrží, opře se o jednu ze zdí a začne zvracet. Najednou odněkud nepozorovaně přiběhne pes a začne stále ještě padající zvratky očuchávat. Opilec na to kouká a diví se: „Sakra, to by mne zajímalo, kde jsem sežral toho psa…“
OMG ![]()
Holky dneska ve vtipnem duchu, to je fajn
ale bohuzel ja zadny v zasobe nemam :-/
Liu píše:
Ty jedeš,Petruško…
zaháním nudu než se mi vrátí mužíček domů ![]()
Renaticickaka píše:
Holky dneska ve vtipnem duchu, to je fajnale bohuzel ja zadny v zasobe nemam :-/
mě pomáhá strejda google ![]()
Renaticickaka píše:
Holky jak jsem rikala ze to vydrzim, to muzskymu nerict, tak omyl, jak jsem dnes znejistela, tim ze se dneska na tom obyc.testu duch neukazal,tak me to nedalo a musela jsem mu ten vcerejsi ukazat, abych se ujistila jestli ho vidi i on? A on ho videl a dostal me reakci. .prej to si delas srandu? Ja zrovna dneska videl jak nad barakem krakala vrana a to, ze casto nelita a ty me ukazes tohle..tak me to potesilo a rekla jsem si, ze to tam urcite je
tak schvalne za cas uvidime.. A pokud jo, tak i ten cap se vyplni jak letel kolem te prace
Jééé, tak to je hezké
…no, kéž by to byla pravda ![]()
new píše:Renaticickaka píše:Jééé, tak to je hezké
…no, kéž by to byla pravda
To jo,taky me to dostalo. Ted uz jen doufat
a drzet palce a to vsem kdo tu je holky ![]()
petruska10 píše:Renaticickaka píše:mě pomáhá strejda google
Holky dneska ve vtipnem duchu, to je fajnale bohuzel ja zadny v zasobe nemam :-/
Aha.. Ja uz myslela, ze jich mas plnou hlavu ![]()
Myslíte,že už zítra bude uzavřená skupina?Snad to někde najdu…Jinak rozesílám soukromé zprávy na všechny strany… ![]()
Takhle diskuze je opravdu velice vtipnááá a tak to má být… ![]()
Renaticickaka píše:petruska10 píše:Aha.. Ja uz myslela, ze jich mas plnou hlavuRenaticickaka píše:mě pomáhá strejda google
to ne ![]()
Liu píše:
Myslíte,že už zítra bude uzavřená skupina?Snad to někde najdu…Jinak rozesílám soukromé zprávy na všechny strany…
Takhle diskuze je opravdu velice vtipnááá a tak to má být…
neboj se nic,myslím že se najdem
Liu píše:
Pořád zvažuju,zd zítr testnout nebo nee.Ale tak o nic nejde,tak to asi prubnu…Tož mi držte baby pěsti,ať ulovím nějakého toho ducha…Manžel by se zbláznil štěstím…a já taky
Liu a mas ten citlivejsi test?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat