Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Liu
6465
29.2.12 21:59

No mám klasický mamatest 10…prostě to tam bude nebo ne..Tenhle jediný test mi snad nedělal falešné duchy… :roll:

• načítám...
2791
29.2.12 22:01
Liu píše:
Myslíte,že už zítra bude uzavřená skupina?Snad to někde najdu…Jinak rozesílám soukromé zprávy na všechny strany… :)
Takhle diskuze je opravdu velice vtipnááá a tak to má být… :potlesk:

mas recht :-) ja jsem psala na vice temat..ale ted uz pisu jen tady, je to tu nejlepsi :-) diky holky
A taky doufam ze vas najdu :-)

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 22:02

Taky jsem psala na více témat,ale postupně jsem je i vymazala z profilu a nechala tam snad jen dvě,na které sem tam koukám…Ale tady to je těhulí ráááj :mrgreen:

• načítám...
2791
29.2.12 22:02
Liu píše:
No mám klasický mamatest 10…prostě to tam bude nebo ne..Tenhle jediný test mi snad nedělal falešné duchy… :roll:

Tak ten je pry dobry :-) tak buch,buch,buch. At je tam duch :-)

• načítám...
2735
29.2.12 22:05

jee holky super vtipy..ja za va´mi jeste dosla…chlap dosel z hodpody a spi :cert: :cert: no je mi to jedno..zitra zakrocim

• načítám...
2791
Liu píše:
Taky jsem psala na více témat,ale postupně jsem je i vymazala z profilu a nechala tam snad jen dvě,na které sem tam koukám…Ale tady to je těhulí ráááj :mrgreen:

presne :-) a hlavne se tu resi tak nejak vsechno..nejen dane tema a to je fajn a myslim, ze nas to i vic priblizi se poznat..ikdyz jsme od sebe ruzne daleko :-)

• načítám...
3686

Sláva, podařilo se mi od odpoledne dočíst.. 8o Jinak se přidávám do klubu, ten můj od půl deváté chrní. Hlavně že když je s borcema v hospodě nebo na hokeji, nemá problém vydržet do půlnoci. :twisted: S bráchou tomu rozumím, mýmu je taky 19, jsme od sebe 9 let a je to opravdu spíš moje dítě než můj brácha. Udělala bych pro něj cokoliv, ale holky mají pravdu. Pomoct ano, ale ne se nechat zneužívat. Zas na druhou stranu, myslím, že můj bráška by se radši stal neviditelným než by nás nějak obtěžoval… :) new, ty si nedělej hlavu ze včerejška, na každou z nás občas tyhle depky dolehnou. A všem zítra testujícím držím všechno co se dá!! :kytka:

• načítám...
Liu
6465

No,dopoledne vám dám jistě vědět,ať tam bude,co tam bude. Budu 30DC a 11DPO,tak snad by tam mohlo něco být,kdyby teda byla fazolka :)

• načítám...
11692
29.2.12 22:06
Liu píše:
No,dopoledne vám dám jistě vědět,ať tam bude,co tam bude. Budu 30DC a 11DPO,tak snad by tam mohlo něco být,kdyby teda byla fazolka :)

tož to by už měla být fazolka :hug:

• načítám...
2791
29.2.12 22:07
luucciik píše:
jee holky super vtipy..ja za va´mi jeste dosla…chlap dosel z hodpody a spi :cert: :cert: no je mi to jedno..zitra zakrocim

Ja vim, ze je to hrozne lehky radit druhym. . Ale kdyz muzu soudit z vlastni zkusenosti, tak radim at jdes do toho!
Vsichni ti fandime :-)

• načítám...
2735
29.2.12 22:08
Renaticickaka píše:
luucciik píše:
Ja vim, ze je to hrozne lehky radit druhym. . Ale kdyz muzu soudit z vlastni zkusenosti, tak radim at jdes do toho!
Vsichni ti fandime :-)

dekuji zitra jdu na to :nevim: :nevim: držte palce,zase cely den nebudu jist jak budu nervni

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 22:09

Luucciik,máš naší podporu,když tak přijdem v jendom pluku na pomoc…Tvého bratříčka vynesu v zubech,když bude zlobit nastávající maminku :cert:

• načítám...
11692
29.2.12 22:09
Liu píše:
Luucciik,máš naší podporu,když tak přijdem v jendom pluku na pomoc…Tvého bratříčka vynesu v zubech,když bude zlobit nastávající maminku :cert:

a dostane na holou :mrgreen:

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 22:10

mokrým prutem

• načítám...
2735
29.2.12 22:10

bych chtela videt kdo by dojel :mrgreen: :mrgreen: všechny bydlite daleko :( což je škoda

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+