Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Liu
6465
13.2.12 14:52

Žabka do toho šla asi s takovou vervou,že nestíhá ani psát :dance:

• načítám...
3805
13.2.12 14:53
Liu píše: Žabka do toho šla asi s takovou vervou,že nestíhá ani psát :dance:
:lol: :lol: :pankac: :pankac:
  • načítám...
1728
13.2.12 15:00

Ahojky holky,můžu se přidat?
Nečetla jsem vše,ale moc se mi tato diskuze líbí :potlesk:
Snažíme se intenzivně už skoro rok :cert:
Tento měsíc se hodně snažíme a :hug: :hug: :hug: :hug: ,pomáháme spermijkám po kažném tulení prstíčkovou metodou a nohy nahoru :mrgreen: :mrgreen:
Tak doufám,že to konečně vyjde :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 15:04

:mavam: Tak pozor!!!!Četla jsem v odborné literatuře,že doporučují po sexu lehnout na břicho,protože to má být ten správný spád :D Takže jsem to začala praktikovat…o výsledcích budu informovat… :lol: Taky chci tento měsíc praktikovat snažení,co druhý den.Tak snad nám to vydrží. :roll:

• načítám...
3200
13.2.12 15:07

Holky, pěkně všechny ty teorie sem, já je příští měsíc začnu zkoušet a na nezdar nejsem připravená! No uvidíme, až tu budu po pár měsících psát sama a vy budete pomalu odjíždět do porodnic :lol:

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 15:10

Jojo,kéž by to tak bylo.Tahle diskuze mě tak nějak pozitivně naladila,je to lepší,už to není čiré zoufalství :nevim: Takže díky všem,co tu jsou za podporu a pocit,že v tom nejsem sama…

• načítám...
Sandra752
13.2.12 15:15

:-D ja vydrzela netestovat od zari od tech nezdaru..po peti mesicich budu mit test v ruce :-D to bude takova rozkos:D zitra otestim a pak az po 25.2…kez bysme odjizdeli do porodnic uz tenhle rok…;-) prstikovou metodu praktikuju teprve tento mesic a lezet na brichu taky…treba to pomuze:-D o informace neprijdete;-) vypada to,ze mam dnes ovulku,tak az prijde pritel,tak si udelame hezky program;-D

• Upravit
3805
13.2.12 15:36

Liu - Ležet na břiše jooo 8o tak to to taky vyzkouším ;)
Sandra - Já už chci taky testíííííít :dance: dej pak vědět ;-)
Katko - snažím se být pozitivní (moc mi to nejde :oops: ) ale já budu ráda, když nebudeme muset ještě letos do CARu, natož aby mi hrozila porodnice :lol:

• načítám...
3805
13.2.12 15:47

Liu, jak tak pročítám ostatní diskuse, tak pokud vše dobře dopadne, tak už nám tu asi zbývá jen jedno volné místo na tento měsíc :D Tak holky, která??? :dance:

• načítám...
2247
13.2.12 16:08

Ahoj holky vidím že řešíte nové praktiky..ležet na břiše to jsem ještě nezkoušela, ale vyzkouším nohyna hoře me nepomohlytak třeba tohle snad…tenhle měsíc proto uděláme maximum a to by bylo aby sme všecny ještě letos nerodily.. :D

• načítám...
1912
13.2.12 16:37

Mě to ležení na břiše po doporučila doktorka, prý je to obvzlášť dobré pokud máte zakloněnou dělohu. Ale ještě jsem to nezkoušela, vyzkouším až tento měsíc. A už jsem začala brát gynex a začnu ho kapat i manžovi do pití :mrgreen: Takže jestli se tenhle měsíc nezadaří, tak už nevím :mrgreen:

• načítám...
1728
13.2.12 17:16

Jéé,na to jsem taky zapoměla :) ,když je po tulení,tak dám nohy nahoru,praktikujeme prstíčkovou metodu a pak si asi po 5min.lehnu na břicho a usnu :mrgreen: :mrgreen: Toto také praktikujeme první měsíc,tak uvidíme.Já jsem dnes nejspíš 2DPO,zítra mi to potvrdí BT,zda ovulka proběhla,ale podle bolestí a výtoku,ano.

• načítám...
1993
13.2.12 18:56

ahoj, já jsem 16DC a dnes mám poslední den plodný. Po sexu taky ležím a provádím prstičkovou metodu. V lednu jsme se snažili co druhý den 3 dny opoždění a pak nic :zed: tak teď tato metoda a jestli zase nic tak mě jebne :zed: :zed:

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 19:05

Na všechny tady přijde řada,holky :lol: Koncem roku se tu sejdem všechny s pupkam…malýma nebo velkýma…Tak se snažme,co to jde… :dance:

• načítám...
1651
13.2.12 19:17

Ležet po tom na břiše? :think: A nevyteče to všechno, jak se obracíte? :nevim: Se přiznám, že tohle jsem teda ještě neslyšela, a to už mám 7 let praxe :lol:
Ppusina - taky jdete na třetí? Můžu se zeptat, co vás k tomu vede, jaké v tom vidíte plusy? My máme období, že jsme jasně rozhodnutí pro a pak se zase lekneme a řeknem si, že v téhle době… ale já prostě ještě jedno miminko chci a rozum ať jde někam.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+