Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Liu píše: Žabka do toho šla asi s takovou vervou,že nestíhá ani psát
Ahojky holky,můžu se přidat?
Nečetla jsem vše,ale moc se mi tato diskuze líbí ![]()
Snažíme se intenzivně už skoro rok ![]()
Tento měsíc se hodně snažíme a
,pomáháme spermijkám po kažném tulení prstíčkovou metodou a nohy nahoru
![]()
Tak doufám,že to konečně vyjde
![]()
Tak pozor!!!!Četla jsem v odborné literatuře,že doporučují po sexu lehnout na břicho,protože to má být ten správný spád
Takže jsem to začala praktikovat…o výsledcích budu informovat…
Taky chci tento měsíc praktikovat snažení,co druhý den.Tak snad nám to vydrží. ![]()
Holky, pěkně všechny ty teorie sem, já je příští měsíc začnu zkoušet a na nezdar nejsem připravená! No uvidíme, až tu budu po pár měsících psát sama a vy budete pomalu odjíždět do porodnic ![]()
Jojo,kéž by to tak bylo.Tahle diskuze mě tak nějak pozitivně naladila,je to lepší,už to není čiré zoufalství
Takže díky všem,co tu jsou za podporu a pocit,že v tom nejsem sama…
ja vydrzela netestovat od zari od tech nezdaru..po peti mesicich budu mit test v ruce
to bude takova rozkos:D zitra otestim a pak az po 25.2…kez bysme odjizdeli do porodnic uz tenhle rok…;-) prstikovou metodu praktikuju teprve tento mesic a lezet na brichu taky…treba to pomuze:-D o informace neprijdete;-) vypada to,ze mam dnes ovulku,tak az prijde pritel,tak si udelame hezky program;-D
Liu - Ležet na břiše jooo
tak to to taky vyzkouším ![]()
Sandra - Já už chci taky testíííííít
dej pak vědět ![]()
Katko - snažím se být pozitivní (moc mi to nejde
) ale já budu ráda, když nebudeme muset ještě letos do CARu, natož aby mi hrozila porodnice ![]()
Liu, jak tak pročítám ostatní diskuse, tak pokud vše dobře dopadne, tak už nám tu asi zbývá jen jedno volné místo na tento měsíc
Tak holky, která??? ![]()
Ahoj holky vidím že řešíte nové praktiky..ležet na břiše to jsem ještě nezkoušela, ale vyzkouším nohyna hoře me nepomohlytak třeba tohle snad…tenhle měsíc proto uděláme maximum a to by bylo aby sme všecny ještě letos nerodily.. ![]()
Mě to ležení na břiše po doporučila doktorka, prý je to obvzlášť dobré pokud máte zakloněnou dělohu. Ale ještě jsem to nezkoušela, vyzkouším až tento měsíc. A už jsem začala brát gynex a začnu ho kapat i manžovi do pití
Takže jestli se tenhle měsíc nezadaří, tak už nevím ![]()
Jéé,na to jsem taky zapoměla
,když je po tulení,tak dám nohy nahoru,praktikujeme prstíčkovou metodu a pak si asi po 5min.lehnu na břicho a usnu
Toto také praktikujeme první měsíc,tak uvidíme.Já jsem dnes nejspíš 2DPO,zítra mi to potvrdí BT,zda ovulka proběhla,ale podle bolestí a výtoku,ano.
ahoj, já jsem 16DC a dnes mám poslední den plodný. Po sexu taky ležím a provádím prstičkovou metodu. V lednu jsme se snažili co druhý den 3 dny opoždění a pak nic
tak teď tato metoda a jestli zase nic tak mě jebne
![]()
Na všechny tady přijde řada,holky
Koncem roku se tu sejdem všechny s pupkam…malýma nebo velkýma…Tak se snažme,co to jde… ![]()
Ležet po tom na břiše?
A nevyteče to všechno, jak se obracíte?
Se přiznám, že tohle jsem teda ještě neslyšela, a to už mám 7 let praxe ![]()
Ppusina - taky jdete na třetí? Můžu se zeptat, co vás k tomu vede, jaké v tom vidíte plusy? My máme období, že jsme jasně rozhodnutí pro a pak se zase lekneme a řeknem si, že v téhle době… ale já prostě ještě jedno miminko chci a rozum ať jde někam.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat