Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Liu - vyřídím
Ten můj se snaží, seč mu síly stačí…jen aby nemusel pro vzorek za plentu ![]()
Evulka33 píše:
Liu - vyřídímTen můj se snaží, seč mu síly stačí…jen aby nemusel pro vzorek za plentu
Tak to znám…mám doma… ![]()
vdecna ti budu,ale za Ninusku nebo Matyase…ale to zbraceni trosku zkrotit ![]()
chlapi no…srabíci
U nás se nesmí říct ani slovo snažení, natož ovulace, jinak mám po srandě. ![]()
Sandra752 píše:vdecna ti budu,ale za Ninusku nebo Matyase…ale to zbraceni trosku zkrotit
Já budu kliďánko blít jak šakal i za tebe, jen když tam fazole bude a bude ok
![]()
Je to všude stejné,Evulko…Já naposled zvedla chuť s plidným hlenem
Mimochodem, Sandro,jestli já budu mít kluka,tak to bude Mathias,máme podobný vkus ![]()
To mam doma taky,a co teprve kdyz ho poprosim o polstarek po panev nebo prstikovou metodu,to pak zdrha:-D
K prstíkové metodě jsem ho ještě nepřemluvila
No,ale k tomu taky dojdeme.Já mám krátké prsty,na čípek si dosáhnu jen v první půlce cyklu…Teď na něj nedošáhnu ![]()
Sandra752 píše:
To mam doma taky,a co teprve kdyz ho poprosim o polstarek po panev nebo prstikovou metodu,to pak zdrha:-D
ty vogo…tak to by asi nepřežil
já se ho zrovna včera ptala, jestli chce vědět, kdy bude den D (to aby mi náááhodou neřekl, že nebude doma nebo tak něco) a on na to „že neni blbej a že si to umí taky spočítat“
Tak já tady dva roky měřím BT jak magor, chodím na UTZ na folikulometrii, čůrám na ovu testy jak zběsilá a on si to umí jen tak spočítat
Asi se ho zeptám, jak to počítá, že by mi třeba všechny ty starosti odpadly
![]()
Ještě se teda zeptám…možná blbě…ale k čemu je ta prstíková metoda, když při „tom“ je můj drahouš stopro až u čípku a ještě tam tak jako chvilku po tom pobude…
jestli teda chápete…
má to pak nějaký význam ještě to tam dostrkávat prstem? Já to teda taky dělám, ale jen jestli to není zbytečný… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pockej az budu nad tou misou,tak budu rikat ze tehotenstvi jsem chtela,ale objimat misu jsem si s tebou nedomluvila