Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krásně jste mi to vysvětlili, tak já už jdu taky spinkat a třeba se mi o tom bude i zdát. Dobrou a zase zítra…
Hojte holky! Moc moc moc zdravím! Tady se to teda rozjelo
Poslední dobou nestíhám být na netu (neb si organizuju svatbu, do toho pendluju Praha-Brno, chodím do práce a snažím se cvičit Mojžíšovou, 8 hodin denně spát a spol.). Konečně chvilka na napsání ![]()
Ad debata o BT: normálně jsem zjistila, že progesteron určitě ovlivňuje teplotu během cyklu, a protože beru jakési hormony, tak mám pak zcela chaotickou BT křivku. Momentálně tada rači ani neměřím, neb mi vychází strašně divně ![]()
Ale dále se snažím zodpovědně;+)
Jinak, já jsem dnes „Jelen“ a né „Žaba“. No představte si. Můj zcela chaotický cyklus (netřeba rozebírat), 7.2. můj historicky první ovu test neb mi bylo na umření a nic lepšího než vyzkoušet zcela nepravděpodobnou možnost, že to třeba může být z ovulace, mě udělat nenapadlo (a k mému velkému překvapení vyšla dálnice), 8.2. slábnoucí druhá čárka (i usoudila jsem, že vaječníky přece jen možná premávají a třeba uzrálo vajco…). Hm… a včera jsem chtěla zjistit, jak asi tak může vypadat čistě bílý ovu test dlouho po ovu (neb takový jsem zatím neviděla, protože na prvním a druhém byly dvě čárky), a zase mi vyšla dálnice, úplně výrazná, stejná intenzita jak na testovací čárce. Tož nevim… A tomu se říká cyklus ![]()
Příspěvek upraven 13.02.12 v 22:17
6abko a co těhu test?? prý když je to takhle pozitivní může to být těhu
Na těhu test je ještě brzy, pokud první dva testy nekecaly, tak jsem mohla mít ovu tak 8.2. (dnes bych byla 5 den těhotná, takhle mini-mini ještě neumí namalovat čárku, myslím…). Testla bych to zítra, ale bojím se, že tam nic nebudu a pak budu smutná…
Tsss
clovek se na dve hodky odhlasi a tady je prizpevku:-D vy se jdete snazit ted a ja mam uz po snazeni,s podlozenym zadkem ctu ty vase vytvory:-D ahojda NOVACKU:-D no a prstikova metoda…mam kratke prsty,asi vysadim nasadu od kostete a budu ty potvory nahanet k cipku takto:-D nebudou mit sanci kam utyct;-D tak teda dobrou no…;-D si tady budu psat sama ![]()
Jinak jsem dnes s těhu testu přemnouvala sestru - ta teda otěhotnět vůbec nechce, je ale 7 den zpožděná po MS, a provozují taktiku „přerušovaná soulož“. Neukecala jsem ji, že prý škoda testu
Nechápu, nechápu… Svět je fakt strašně vtipné místo ![]()
Jejdááá, prstíková metoda - já si nejsem jistá, jestli bych prstem poznala, kde vůbec jsem! To jsem nikdy nezkoušela… Tedy nejvyžší čas vyzkoušet, hned jak bude příležitost ![]()
Žabko, ale tys minule psala, že jsi nějak kolem 40DC a že ti MUDr doporučil začít počítat nový cyklus. Co když byla ovu zpožděná proto MS nepřišla a teď už ti od 7.2. ovu testík ukazuje těhu? to není možný??? Jako pozitivní test takhle několikrát po sobě…to jsem slyšela fakt jen při těhu nebo PCO.
Ségra je teda střelec a má nervy z olova(volova
) když nechce testit. Co my bysme za tejdenní zpoždění daly,cooo? ![]()
Jinak ti odpouštíme, pokud připravuješ svatbu, pendluješ, cvičíš, snažilkuješ a bůhvíco ještě..tak to tedy klobouk dolů ![]()
Sandro…týýý joooo, já s váma nehrajůůůů!!! Si tady podkládáte zadky polštářema, honíte spermijky násadou od koštěte a já tu suším hubu u noťasu. Pak kde je spravedlnost
![]()
Zdravím Evulku! Jejda, pomoooc, co znamená strašidelná zkratka PCO? Já myslím, že to mohlo být asi takto:
Ono to ale může být COKOLIV, nebo taky cokoliv jiného. Ten můj „cyklus“ je tak nevyzpytatelný, že opravdu můžu mít výkyvy v LH bez toho, abych ovulovala. No, budu věřit tomu, že se stalo. Jsem velmi zvědavá, jak to dopadne. Dám určitě vědět. Myslím, že testit bych mohla tak 20.2.
Jinak, neboj, nejsi sama slaměná vdova, já mám svojeho v Praze, a já jsem v Brně… a pak mi jede na týden do Stockholmu… a já pak budu týden na horách. A pak už bude svatba a konečně se uvidíme
No… a pak mi zdrhne do Německa a nechá mě tu samotnou, takže if se mi to nepovede teď, tak se mi to asi nepovede už vůbec. Blbý, že se spermiáci nedají poslat po skypu
(I když, to bychom si to asi vůbec neužili;+) )
Příspěvek upraven 14.02.12 v 00:06
Evulka33 píše:Janča1212 píše:Hezky pěkně…taky slušná adeptka na tentoměsíční těhu
Zapisujete BT? Já mám v podpisu metřík, takže můžete juknout
Já si zapisuju na BT na Fertilityfriend, graf jsem si zkoušela dát do metříku xkrát, ale na to jsem pořád asi moc blond
kez bys mela pravdu
ale jeste je hooodne brzo delat nejake zavery. Zitra budu teprve 7DPO. Jinak koukam, ze jste docela vesele kopy ![]()
Jejdááá, já su zítra taky tak 6-7 DPO. No bezva, bezva
Jak se cítíš? Já teda zatím vůbec nijak ;+) Takhle netěhotně už jsem se dlouho necítila… Takže to znamená, že už by to mohlo být to ono! ![]()
Našla jsem bezva stránky, podle kterých je Slůně (já tomu budu říkat Slůně, protože svojemu říkám Sluníčko, tak budeme mít logicky Slůně…) je ve stádiu „plavu v děloze a přemýšlím, kde přistanu“. http://www.wikiskripta.eu/…brya_a_plodu
Žabko, PCO je syndrom polycystických vaječníků, tušim…ale to nebude tvůj případ, neboj. Já to chvíli měla - mudr mi to vysvětlil jako že vajíčka sice rostou, ale shlukujou se až se z nich utvoří cysta, takže se neovuluje a nemenstruuje, ale to by na UTZ poznal. Mě mudr děsil, že nebudu moct mít děti a kdesi cosi, tak jsem půl roku pila čínsnký čajíky a bylo po PCO
Tady na emiminu jsem se dočetla, že to pak způsobuje pozitivní ovu testy i mimo ovu i těhu…
Tak jestli jsi 6-7 DPO, tak to by bylo supeeeeer! ![]()
Hele, taky jsem o tom skypu přemýšlela…mě občas drahouš skypuje z obýváku do ložnice, když se mu pro mě nechce chodit ani hulákat
ale je fakt, že
je prostě ![]()
Já testit můžu až nejdřív 24., páč jsem si dneska vysloužila oblíbenou dávku pregnylu a minule jsem měla pozit. test až do 10 DPO
ale to byly testíky… jedna bááááseň! ![]()
Noc byla teda koukám plodná (minimálně na příspěvky
).
PCO taky znám, mě ho diagnostikovali už někdy ve 14-ti letech a tak já manželovi (tehdá ještě příteli) říkala, že třeba otěhotnět ani nepůjde a už máme dvě děti. Tak mi to pořád předhazuje
Ale zadarmo to nebylo, museli jsme se hodně snažit. Ale je fakt, že před prvním porodem jsem měla cykly dlouhé 35 dní a po porodu a kojení (u obou dětí skoro 2 roky) mám teď cykly kolem 23dní, takže snad už PCO je zlikvidováno.
Jinak mám opět marodného malého, tak snad neskončíme v nemocnici (zase), to bych si vás moc neužila.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat