Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
KatkaX píše:Liu píše:To já občas taky, ale jen z donucení. Jsem sova, takže o víkendu vstávám až když musím, tedy když mě dcera vytáhne z postele.
Tak to já vstávám na budík i o víku 6.30
No já vstanu,vrazím tam teploměr,naťukám do mobilu a spím dál.(o víku) ![]()
Tak jako občas to dělám stejně, ale občas si zapomenu budíka nařídit i na víkend a neřešim to. Kolikrát si vzpomenu, že jsem zapomněla měřit až cestou z pelechu na záchod a to je pak úúúúprk zpátky pod peřinu a tvářit se před teploměrem, jako že jsem ještě nevstala ![]()
A jak se tvářej vaše drahé polovičky na měření BT?
Já jsem ze začátku měřila tajně (už jsem vám psala, jak drahouš reaguje na plánování početí)v domění, že drahý ještě spí
Po pár cyklech jsem na to prděla a drahouš mě v 6 vzbudil s tím, že jsem ještě neměřila, tak ať na to nezapomenu ![]()
Ale nedávno jsme šli spát, já teploměr ready na nočním stolku, on ho zahlídl a pravil:„tak co, je dneska příznivá teplůtka?“ …No a bylo po žížalkách.
No…někdy se zeptá kolik máme dneska…jindy se tváří,že to vlastně hrozně hrotím ![]()
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? U Vás to vypadá hodně optimisticky a pozitvně ![]()
Vítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili. ![]()
petruska10 píše:
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? U Vás to vypadá hodně optimisticky a pozitvně
Vítám další budoucí těhulku ![]()
jestli ses už prokousala těma 23 stránkama, tak jistě víš, že tě porodnice nejpozději do 15.2.2013 nemine ![]()
Liu píše:Vítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili.
opět bledá závist…se mnou to neprožívá ani ten můj pes
Evulka33 píše:petruska10 píše:Vítám další budoucí těhulku
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? U Vás to vypadá hodně optimisticky a pozitvně
jestli ses už prokousala těma 23 stránkama, tak jistě víš, že tě porodnice nejpozději do 15.2.2013 nemine
Ahoj,tak letmo jsem to zkoukla…ale asi počtu poctivě aby mi nic neuniklo,to je super,už se těším na 15.2.2013 ![]()
Evulka33 píše:Liu píše:opět bledá závist…se mnou to neprožívá ani ten můj pesVítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili.
Hele,ať mě neštve,nebo nebude v televizi
To musí prožívat s Tebou…a nebo ho ber jako výrobnu a prď na něj…Bude muset na Tvé zavelení zabrat ![]()
tak jsem si pěkně početla…sice už nevím co s čím souvisí,ale parádně jsem se pobavila ![]()
dneska mám 8 DC a už zase začínáme se snažení ......
![]()
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu ![]()
KatkaX píše:
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu
tak to Ti nezavidím,u nás je to něco podobného .....
Liu píše:Evulka33 píše:Hele,ať mě neštve,nebo nebude v televiziLiu píše:opět bledá závist…se mnou to neprožívá ani ten můj pesVítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili.
To musí prožívat s Tebou…a nebo ho ber jako výrobnu a prď na něj…Bude muset na Tvé zavelení zabrat
Některý chlapi jsou hrozný citlivky…ale když si vezmu, jak mě do mímáka ukecával ze začátku…tehdy by snad i tu BT měřil za mě…zato teď
Jo, dneska zavelim a bude ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat