Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Liu
6465
14.2.12 13:19
KatkaX píše:
Liu píše:
Tak to já vstávám na budík i o víku 6.30 :)
To já občas taky, ale jen z donucení. Jsem sova, takže o víkendu vstávám až když musím, tedy když mě dcera vytáhne z postele.

No já vstanu,vrazím tam teploměr,naťukám do mobilu a spím dál.(o víku) ;)

• načítám...
3805
14.2.12 13:29

Tak jako občas to dělám stejně, ale občas si zapomenu budíka nařídit i na víkend a neřešim to. Kolikrát si vzpomenu, že jsem zapomněla měřit až cestou z pelechu na záchod a to je pak úúúúprk zpátky pod peřinu a tvářit se před teploměrem, jako že jsem ještě nevstala :D

• načítám...
3805
14.2.12 13:34

A jak se tvářej vaše drahé polovičky na měření BT?
Já jsem ze začátku měřila tajně (už jsem vám psala, jak drahouš reaguje na plánování početí)v domění, že drahý ještě spí :roll: Po pár cyklech jsem na to prděla a drahouš mě v 6 vzbudil s tím, že jsem ještě neměřila, tak ať na to nezapomenu :mrgreen:
Ale nedávno jsme šli spát, já teploměr ready na nočním stolku, on ho zahlídl a pravil:„tak co, je dneska příznivá teplůtka?“ …No a bylo po žížalkách.

• načítám...
12801
14.2.12 13:41

No…někdy se zeptá kolik máme dneska…jindy se tváří,že to vlastně hrozně hrotím :pocitac:

• načítám...
11692
14.2.12 13:47

Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? U Vás to vypadá hodně optimisticky a pozitvně :mavam:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 14:08

:mavam: Vítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili. :*

• načítám...
3805
14.2.12 14:10
petruska10 píše:
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? U Vás to vypadá hodně optimisticky a pozitvně :mavam:

Vítám další budoucí těhulku :mavam:
jestli ses už prokousala těma 23 stránkama, tak jistě víš, že tě porodnice nejpozději do 15.2.2013 nemine ;-)

• načítám...
3805
14.2.12 14:11
Liu píše: :mavam: Vítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili. :*

opět bledá závist…se mnou to neprožívá ani ten můj pes

• načítám...
11692
14.2.12 14:13
Evulka33 píše:
petruska10 píše:
Ahoj holky,mužu se k Vám přidat? U Vás to vypadá hodně optimisticky a pozitvně :mavam:
Vítám další budoucí těhulku :mavam:
jestli ses už prokousala těma 23 stránkama, tak jistě víš, že tě porodnice nejpozději do 15.2.2013 nemine ;-)

Ahoj,tak letmo jsem to zkoukla…ale asi počtu poctivě aby mi nic neuniklo,to je super,už se těším na 15.2.2013 :palec:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 14:31

To už budeš s panďorem,prosím Tě :hug:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 14:39
Evulka33 píše:
Liu píše: :mavam: Vítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili. :*
opět bledá závist…se mnou to neprožívá ani ten můj pes

Hele,ať mě neštve,nebo nebude v televizi :P To musí prožívat s Tebou…a nebo ho ber jako výrobnu a prď na něj…Bude muset na Tvé zavelení zabrat :cert:

• načítám...
11692
14.2.12 15:02

tak jsem si pěkně početla…sice už nevím co s čím souvisí,ale parádně jsem se pobavila :mrgreen:
dneska mám 8 DC a už zase začínáme se snažení ...... :dance: :mavam:

• načítám...
3200
14.2.12 15:23

Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu :,(

• načítám...
11692
14.2.12 15:26
KatkaX píše:
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu :,(

tak to Ti nezavidím,u nás je to něco podobného .....

• načítám...
3805
14.2.12 15:27
Liu píše:
Evulka33 píše:
opět bledá závist…se mnou to neprožívá ani ten můj pes
Hele,ať mě neštve,nebo nebude v televizi :P To musí prožívat s Tebou…a nebo ho ber jako výrobnu a prď na něj…Bude muset na Tvé zavelení zabrat :cert:

Některý chlapi jsou hrozný citlivky…ale když si vezmu, jak mě do mímáka ukecával ze začátku…tehdy by snad i tu BT měřil za mě…zato teď :roll: Jo, dneska zavelim a bude :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+