Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda holky,dá se nějak spočítat,kolik nás je v téhle diskuzi? Doufám,že jste rozprostřeny po celé republice…jak se totiž všechny rozrodíme najednou (kouzlo téhle diskuze),tak budeme muset doktory křísit.Dovedete si představit,že by jsme se v jednom měsíci sešly v jedné porodnici? Já jsem teda z Ostravy…to je taky celkem velké město,porodnice tu máme tři
Abych vám nemusela vyrábět pořadník ![]()
holky - ale já ji fakt potřebovala!!
hmm, ostružinová - tu ybch chtěla do ložnice
a kdytička potěší!
já dostala na narozeniny úplně luxusní pugét, jak můj nenosí kytky, tak byl z těch obrovských růží s liliemi, no prostě pecka!
agatka - asi chtěl, aby dlouho vydržela hezká … ![]()
No pěkně,všechny z Prahy,tak to já si budu porodku v klídku vybírat a vy se o ně porvete..No nic,budeme to muset nějak rozdělit,aby jste rodili tak nějak synchronizovaně… ![]()
my Valentýna neslavíme.......jinak dárečky jste dostali suprovní ![]()
jo a jsem z Ostravy až budete sčítat a škatulkovat ![]()
Tak kde bys chtěla rodit Petruško? Já asi v Porubě.První bylo na Fifkách a málem mi ho tam zabili.3× mu určili po narození špatně diagnozu a nepoznali olicní hypertenzi.Už bych tam nešla ani omylem…Museli ho převézt do Olomouce a tam ho dali za 10 dnů dokupy.Primář mi řekl,že kdybych rodila jinde,tak se to nestane… ![]()
Liu píše:
Tak kde bys chtěla rodit Petruško? Já asi v Porubě.První bylo na Fifkách a málem mi ho tam zabili.3× mu určili po narození špatně diagnozu a nepoznali olicní hypertenzi.Už bych tam nešla ani omylem…Museli ho převézt do Olomouce a tam ho dali za 10 dnů dokupy.Primář mi řekl,že kdybych rodila jinde,tak se to nestane…
tak pokud to výjde tak jak je to v tehle diskuzi v plánu tak asi v Porubě
![]()
Tak to se tam nějak zcuknem…to je maličkost
Jdu hledat knížku s bílou magií ![]()
Liu píše:
Tak to se tam nějak zcuknem…to je maličkostJdu hledat knížku s bílou magií
super ![]()
Tak černá magie je špatná,nebo spíš nebezpečná,ale ta bílá,ta je pro zábavu…Kouzla a čáry,které neublíží…húúúúú,bojíte se?
Já vám říkala,že tady to pofičí rychle…Budu muset mrknout do karet,jak to bude s tím počtem těhotných v nejbližší době ![]()
Liu píše:
Tak černá magie je špatná,nebo spíš nebezpečná,ale ta bílá,ta je pro zábavu…Kouzla a čáry,které neublíží…húúúúú,bojíte se?Já vám říkala,že tady to pofičí rychle…Budu muset mrknout do karet,jak to bude s tím počtem těhotných v nejbližší době
takže ty jsi taková hodná bosorka ![]()
liu - taky dělám karty … proto jsem se ptala … akorát dneska mě pěkně vypekly, já vím, že se nesmím ptát na sebe, protože prostě u mně jsou vždy tajmené jak hrad v karpatech … a stejně to dělám a pak mi vychází kraviny a divné karty já jsem z toho akorát zmatená … se koukni prosím někdy na mně, zajímlo by mě, jk se tahle moje situace vyvine, zda jsem nebo nejsem těhu … i když, ono to za pár dní bude jasné tak jako tak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat