Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Liu
6465
14.2.12 19:39

Teda holky,dá se nějak spočítat,kolik nás je v téhle diskuzi? Doufám,že jste rozprostřeny po celé republice…jak se totiž všechny rozrodíme najednou (kouzlo téhle diskuze),tak budeme muset doktory křísit.Dovedete si představit,že by jsme se v jednom měsíci sešly v jedné porodnici? Já jsem teda z Ostravy…to je taky celkem velké město,porodnice tu máme tři :)Abych vám nemusela vyrábět pořadník :pankac:

• načítám...
15290
14.2.12 19:40

holky - ale já ji fakt potřebovala!!

hmm, ostružinová - tu ybch chtěla do ložnice :palec: a kdytička potěší!

já dostala na narozeniny úplně luxusní pugét, jak můj nenosí kytky, tak byl z těch obrovských růží s liliemi, no prostě pecka!

agatka - asi chtěl, aby dlouho vydržela hezká … :-)

• načítám...
12801
14.2.12 19:41

Já jsem z Prahy :-)

• načítám...
15290
14.2.12 19:43

já taky Praha - teda říčany u prahy!

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 19:46

No pěkně,všechny z Prahy,tak to já si budu porodku v klídku vybírat a vy se o ně porvete..No nic,budeme to muset nějak rozdělit,aby jste rodili tak nějak synchronizovaně… :mrgreen:

• načítám...
6327
14.2.12 19:47

ja jsem z brna

• načítám...
11692
14.2.12 19:48

my Valentýna neslavíme.......jinak dárečky jste dostali suprovní :palec:
jo a jsem z Ostravy až budete sčítat a škatulkovat :mavam:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 19:51

Tak kde bys chtěla rodit Petruško? Já asi v Porubě.První bylo na Fifkách a málem mi ho tam zabili.3× mu určili po narození špatně diagnozu a nepoznali olicní hypertenzi.Už bych tam nešla ani omylem…Museli ho převézt do Olomouce a tam ho dali za 10 dnů dokupy.Primář mi řekl,že kdybych rodila jinde,tak se to nestane… :(

• načítám...
11692
14.2.12 19:53
Liu píše:
Tak kde bys chtěla rodit Petruško? Já asi v Porubě.První bylo na Fifkách a málem mi ho tam zabili.3× mu určili po narození špatně diagnozu a nepoznali olicní hypertenzi.Už bych tam nešla ani omylem…Museli ho převézt do Olomouce a tam ho dali za 10 dnů dokupy.Primář mi řekl,že kdybych rodila jinde,tak se to nestane… :(

tak pokud to výjde tak jak je to v tehle diskuzi v plánu tak asi v Porubě :palec: :mrgreen:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 19:56

Tak to se tam nějak zcuknem…to je maličkost :) Jdu hledat knížku s bílou magií :dance:

• načítám...
11692
14.2.12 19:57
Liu píše:
Tak to se tam nějak zcuknem…to je maličkost :) Jdu hledat knížku s bílou magií :dance:

super :palec:

• načítám...
15290
14.2.12 19:58

Liu - bílou magií???? povídej přeháněj!

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 20:03

Tak černá magie je špatná,nebo spíš nebezpečná,ale ta bílá,ta je pro zábavu…Kouzla a čáry,které neublíží…húúúúú,bojíte se? :lol: Já vám říkala,že tady to pofičí rychle…Budu muset mrknout do karet,jak to bude s tím počtem těhotných v nejbližší době :think:

• načítám...
11692
14.2.12 20:05
Liu píše:
Tak černá magie je špatná,nebo spíš nebezpečná,ale ta bílá,ta je pro zábavu…Kouzla a čáry,které neublíží…húúúúú,bojíte se? :lol: Já vám říkala,že tady to pofičí rychle…Budu muset mrknout do karet,jak to bude s tím počtem těhotných v nejbližší době :think:

takže ty jsi taková hodná bosorka :mrgreen:

• načítám...
15290
14.2.12 20:06

liu - taky dělám karty … proto jsem se ptala … akorát dneska mě pěkně vypekly, já vím, že se nesmím ptát na sebe, protože prostě u mně jsou vždy tajmené jak hrad v karpatech … a stejně to dělám a pak mi vychází kraviny a divné karty já jsem z toho akorát zmatená … se koukni prosím někdy na mně, zajímlo by mě, jk se tahle moje situace vyvine, zda jsem nebo nejsem těhu … i když, ono to za pár dní bude jasné tak jako tak ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+