Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3805
15.2.12 10:40

Liu - tak to nečekám :P :lol: Já to zkusím asi tak někdy ke konci měsíce ;)
Ppusina - ty máš ovulku hodně brzy, co? 8o S pícháním (v podbřišku :mrgreen: ) ti neporadím…páč sama nevím. Ale mě tam od ovulace píchá a různě pobolívá normálně až do ms, tak to u sebe neberu jako příznak…
Petruska - :palec: koukám, že jsme skoro všechny včera ležely na břiše… :lol:
Lili - taky bych zkusila testnout a kdyby nic, tak radši skáknout k MUDrovi!Ale věřím, že hcg stoupne…co vůbec to špinění? Ustává nebo furt stejný?

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 10:46

No Lili,to špinění bych zas tak úplně nebrala jako zlo…je to celkem častý jev, spíš bych fakt testla zítra znovu a to už by měl být duch silnější než ostatní dny…tak to prubni a uvidíš.Jestli se ještě nedostavila normální menstruace,tak bych to fakt vůbec nevzdávala…Držíme pěsti… :palec:

• načítám...
11692
15.2.12 10:50
Sandra752 píše:
Holky,v jedne diskusi jsem narazila na jeden komentar a tam psala ze se divala na youtube.cz na Nemyvl vukrik.tak me to nedalo,koukla sem se a rekla jsem si,ze Nikdy v zivote nepujdu na potrat,to radsi budu mit dvacet deti.ten dokument neni nechutny,jen tam je vse vysvetleno,hodne me to ponaucilo,stoji na to se podivat…

teď jsi mi připoměla můj nejošklivější den v životě :,(
byly jsem ve 12 týdnu ale něco se nepovedlo tak jsem o mimi přišla…brečela jsem jako želva,byla jsem v nemocnici asi týden,nějak mě špatně vyčistili tak jsem musela zustat déle než bylo v plánu…
když mě přivezli podruhé na sál tak ještě nebyl volný,nechali mě stát v předsálí a když jsem otočila hlavu do prava viděla jsem ve zkumavkách malé potraty,nic přijemného…
ale taky mě štvalo to že já jsem šla na druhé čištění a pak jsem se probouzela na pokoji vedle sálu se děma dalšíma holkama co byly po potratu…
bavily se mezi sebou že už jsou rádi že to mají za sebou a že to dobře dopadlo,nakopala bych jim prdel oběma :cert:

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 10:52

No to je děs…doufám,že nás to tady nikoho nepotká…nemělo by… :)

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 10:53

Petruško,tak teď už to bude určo jen dobrý. :hug:

• načítám...
1728
15.2.12 10:53
Evulka33 píše:
Liu - tak to nečekám :P :lol: Já to zkusím asi tak někdy ke konci měsíce ;)
Ppusina - ty máš ovulku hodně brzy, co? 8o S pícháním (v podbřišku :mrgreen: ) ti neporadím…páč sama nevím. Ale mě tam od ovulace píchá a různě pobolívá normálně až do ms, tak to u sebe neberu jako příznak…
Petruska - :palec: koukám, že jsme skoro všechny včera ležely na břiše… :lol:
Lili - taky bych zkusila testnout a kdyby nic, tak radši skáknout k MUDrovi!Ale věřím, že hcg stoupne…co vůbec to špinění? Ustává nebo furt stejný?

Jj,mám.Cykly mám krátké 26dní,minulý měsíc dokonce 24den přišla ms :cert:
Tak jsem zvědavá jak to bude tento měsíc,doufám,že ms nepřijde :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
15290
15.2.12 11:00

holky - moic děkuju za podporu - chci testovat až v pondělí, já si prostě počkám an jednoznačnou dálnici nebo se do té doby rozjede ms a kdyby něco mezi tím, tak pošupajdím k Dr., aby to nebylo mimoděložní nebo cokoliv!

• načítám...
3805
15.2.12 11:01

Tak jsem si pustila kousek toho výkřiku…a mám slzy v očích :,(
Nechápu to…tohle bych asi nezvládla.

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 11:23

Je to strašné,teď jsem si to pustila na mobilu a je mi strašně…Nikdy bych to nedopustila.Takové hrůzy tady na diskuzi snad ani nebudeme tahat…toto je optimistická diskuze,žádné z nás se to tu netýká. Akorát se stresujeme…Fuj… :cert: Že jsem si to pustila,se mi o tom bude zdát :,(

• načítám...
1651
15.2.12 11:53

já si to snad radši ani pouštět nebudu. Ale jedno vám řeknu, holky které nemají problém otěhotnět se na to dívají trochu jinak. Třeba moje mamka, má 3 děti, mezi náma ještě myslím 2 potraty (umělé přerušení). Žila v době, kdy antikoncepce byla teprve v začátcích a neseděla jí, problém otěhotnět neměla nikdy a otec víc dětí nechtěl. Tak se na to dívá jinak než já, která už od puberty očekávala problémy s otěhotněním a děti jsem chtěla moc. Já bych před prvním dítětem na potrat nešla, ani kdyby bylo postižené. teď už bych si nejspíš nemocné nenechala, páč už jednoho maroda doma máme a nejspíš by jsme to nezvládli, ale bolelo by mě to moc. Ale je to těžké, v tomhle prostě každý rozhoduje jen za sebe a není radno soudit.
Jinak mě je docela blbě, tak doufám, že s malým zabereme aspoň na dvě hodiny. tož dobrou noc!

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 12:12

Hezky se vyspinkej a nanírej síly na další těhu :)

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 12:12

Nabírej…:)

• načítám...
1728
15.2.12 13:00
janinečka píše:
já si to snad radši ani pouštět nebudu. Ale jedno vám řeknu, holky které nemají problém otěhotnět se na to dívají trochu jinak. Třeba moje mamka, má 3 děti, mezi náma ještě myslím 2 potraty (umělé přerušení). Žila v době, kdy antikoncepce byla teprve v začátcích a neseděla jí, problém otěhotnět neměla nikdy a otec víc dětí nechtěl. Tak se na to dívá jinak než já, která už od puberty očekávala problémy s otěhotněním a děti jsem chtěla moc. Já bych před prvním dítětem na potrat nešla, ani kdyby bylo postižené. teď už bych si nejspíš nemocné nenechala, páč už jednoho maroda doma máme a nejspíš by jsme to nezvládli, ale bolelo by mě to moc. Ale je to těžké, v tomhle prostě každý rozhoduje jen za sebe a není radno soudit.
Jinak mě je docela blbě, tak doufám, že s malým zabereme aspoň na dvě hodiny. tož dobrou noc!

Já na to taky raději koukat nebudu,nemám toto ráda :,(
Jak staré máš dítka?Copak je marůdkovi?Můj starší má DS,takže další dítko,kdyby nebylo v pořádku,tak si ho taky bohužel nenecháme,to už bysme nezvládli :,(
Hezky se vyspi a naber sílu :-)

• načítám...
2735
15.2.12 13:19

ahojky holky,muj komentář je nekde na začatku :-) pěkne jste se rozjeli :-D no tak od patku mame plodne dny a včera jsem mela ovulaci,tak doufam ze to vyjde :) kazdy den jsme seli tak doufam že za 9 měsíců sklidíme :-D

• načítám...
3805
15.2.12 13:37
luucciik píše:
ahojky holky,muj komentář je nekde na začatku :-) pěkne jste se rozjeli :-D no tak od patku mame plodne dny a včera jsem mela ovulaci,tak doufam ze to vyjde :) kazdy den jsme seli tak doufam že za 9 měsíců sklidíme :-D

Jéé, tak to jsme na tom stejně ;) Já dostala v pondělí pregnyl a včera měla být podle Dr. ovulka :dance: tak doufám, že budu sklízet už na konci měsíce aspoň ty pozit. těhotenský testy :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+