Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Liu - tak to nečekám
Já to zkusím asi tak někdy ke konci měsíce ![]()
Ppusina - ty máš ovulku hodně brzy, co?
S pícháním (v podbřišku
) ti neporadím…páč sama nevím. Ale mě tam od ovulace píchá a různě pobolívá normálně až do ms, tak to u sebe neberu jako příznak…
Petruska -
koukám, že jsme skoro všechny včera ležely na břiše… ![]()
Lili - taky bych zkusila testnout a kdyby nic, tak radši skáknout k MUDrovi!Ale věřím, že hcg stoupne…co vůbec to špinění? Ustává nebo furt stejný?
No Lili,to špinění bych zas tak úplně nebrala jako zlo…je to celkem častý jev, spíš bych fakt testla zítra znovu a to už by měl být duch silnější než ostatní dny…tak to prubni a uvidíš.Jestli se ještě nedostavila normální menstruace,tak bych to fakt vůbec nevzdávala…Držíme pěsti… ![]()
Sandra752 píše:
Holky,v jedne diskusi jsem narazila na jeden komentar a tam psala ze se divala na youtube.cz na Nemyvl vukrik.tak me to nedalo,koukla sem se a rekla jsem si,ze Nikdy v zivote nepujdu na potrat,to radsi budu mit dvacet deti.ten dokument neni nechutny,jen tam je vse vysvetleno,hodne me to ponaucilo,stoji na to se podivat…
teď jsi mi připoměla můj nejošklivější den v životě ![]()
byly jsem ve 12 týdnu ale něco se nepovedlo tak jsem o mimi přišla…brečela jsem jako želva,byla jsem v nemocnici asi týden,nějak mě špatně vyčistili tak jsem musela zustat déle než bylo v plánu…
když mě přivezli podruhé na sál tak ještě nebyl volný,nechali mě stát v předsálí a když jsem otočila hlavu do prava viděla jsem ve zkumavkách malé potraty,nic přijemného…
ale taky mě štvalo to že já jsem šla na druhé čištění a pak jsem se probouzela na pokoji vedle sálu se děma dalšíma holkama co byly po potratu…
bavily se mezi sebou že už jsou rádi že to mají za sebou a že to dobře dopadlo,nakopala bych jim prdel oběma ![]()
Evulka33 píše:
Liu - tak to nečekám![]()
Já to zkusím asi tak někdy ke konci měsíce
Ppusina - ty máš ovulku hodně brzy, co?S pícháním (v podbřišku
) ti neporadím…páč sama nevím. Ale mě tam od ovulace píchá a různě pobolívá normálně až do ms, tak to u sebe neberu jako příznak…
Petruska -koukám, že jsme skoro všechny včera ležely na břiše…
Lili - taky bych zkusila testnout a kdyby nic, tak radši skáknout k MUDrovi!Ale věřím, že hcg stoupne…co vůbec to špinění? Ustává nebo furt stejný?
Jj,mám.Cykly mám krátké 26dní,minulý měsíc dokonce 24den přišla ms ![]()
Tak jsem zvědavá jak to bude tento měsíc,doufám,že ms nepřijde
![]()
holky - moic děkuju za podporu - chci testovat až v pondělí, já si prostě počkám an jednoznačnou dálnici nebo se do té doby rozjede ms a kdyby něco mezi tím, tak pošupajdím k Dr., aby to nebylo mimoděložní nebo cokoliv!
Tak jsem si pustila kousek toho výkřiku…a mám slzy v očích ![]()
Nechápu to…tohle bych asi nezvládla.
Je to strašné,teď jsem si to pustila na mobilu a je mi strašně…Nikdy bych to nedopustila.Takové hrůzy tady na diskuzi snad ani nebudeme tahat…toto je optimistická diskuze,žádné z nás se to tu netýká. Akorát se stresujeme…Fuj…
Že jsem si to pustila,se mi o tom bude zdát ![]()
já si to snad radši ani pouštět nebudu. Ale jedno vám řeknu, holky které nemají problém otěhotnět se na to dívají trochu jinak. Třeba moje mamka, má 3 děti, mezi náma ještě myslím 2 potraty (umělé přerušení). Žila v době, kdy antikoncepce byla teprve v začátcích a neseděla jí, problém otěhotnět neměla nikdy a otec víc dětí nechtěl. Tak se na to dívá jinak než já, která už od puberty očekávala problémy s otěhotněním a děti jsem chtěla moc. Já bych před prvním dítětem na potrat nešla, ani kdyby bylo postižené. teď už bych si nejspíš nemocné nenechala, páč už jednoho maroda doma máme a nejspíš by jsme to nezvládli, ale bolelo by mě to moc. Ale je to těžké, v tomhle prostě každý rozhoduje jen za sebe a není radno soudit.
Jinak mě je docela blbě, tak doufám, že s malým zabereme aspoň na dvě hodiny. tož dobrou noc!
janinečka píše:
já si to snad radši ani pouštět nebudu. Ale jedno vám řeknu, holky které nemají problém otěhotnět se na to dívají trochu jinak. Třeba moje mamka, má 3 děti, mezi náma ještě myslím 2 potraty (umělé přerušení). Žila v době, kdy antikoncepce byla teprve v začátcích a neseděla jí, problém otěhotnět neměla nikdy a otec víc dětí nechtěl. Tak se na to dívá jinak než já, která už od puberty očekávala problémy s otěhotněním a děti jsem chtěla moc. Já bych před prvním dítětem na potrat nešla, ani kdyby bylo postižené. teď už bych si nejspíš nemocné nenechala, páč už jednoho maroda doma máme a nejspíš by jsme to nezvládli, ale bolelo by mě to moc. Ale je to těžké, v tomhle prostě každý rozhoduje jen za sebe a není radno soudit.
Jinak mě je docela blbě, tak doufám, že s malým zabereme aspoň na dvě hodiny. tož dobrou noc!
Já na to taky raději koukat nebudu,nemám toto ráda ![]()
Jak staré máš dítka?Copak je marůdkovi?Můj starší má DS,takže další dítko,kdyby nebylo v pořádku,tak si ho taky bohužel nenecháme,to už bysme nezvládli ![]()
Hezky se vyspi a naber sílu ![]()
ahojky holky,muj komentář je nekde na začatku
pěkne jste se rozjeli
no tak od patku mame plodne dny a včera jsem mela ovulaci,tak doufam ze to vyjde
kazdy den jsme seli tak doufam že za 9 měsíců sklidíme ![]()
luucciik píše:
ahojky holky,muj komentář je nekde na začatkupěkne jste se rozjeli
no tak od patku mame plodne dny a včera jsem mela ovulaci,tak doufam ze to vyjde
kazdy den jsme seli tak doufam že za 9 měsíců sklidíme
Jéé, tak to jsme na tom stejně
Já dostala v pondělí pregnyl a včera měla být podle Dr. ovulka
tak doufám, že budu sklízet už na konci měsíce aspoň ty pozit. těhotenský testy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat