Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1993
14.2.12 20:07

já jsem z Nového jičína, ale rodit bych chtěla v Ostravě :mavam:

• načítám...
3200
14.2.12 20:16

Hradec Králové, ale mě se bát nemusíte, já budu rodit měsíc po vás všech tady :D :kytka:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 20:22

Holky jsem ráda,že jste dobře naladěné…Na sebe se ptát nemá a už vůůůbec se neptát pořád na to samé.Ká koza to udělala,ptala jsem se na sebe,jestli jsem v tom a vyšlo,že jo…tak jsem si udělala test a byl pozitivní…no a já kráva jsem se ptala ještě 3X,protože jsem nemohla uvěřit a chtěla mít jistotu a najednou mi vyšlo rezolutní NE…no a večer jsem to dostala a bylo po miminku…jsem poučená a už to nikdy neudělám :cert: Jo,já jsem taková bosorka,dějou se kolem mě zvláštní věci a dům,kde se narodila moje máma,tak tam strašilo…a nedělám si z vás legraci,museli volat faráře…Prababča byla asi rázná žena… :) Tak asi mám tady ty věci po někom v rodině…věřím na takové věci…snad mě nebudete mít za blázna… :mavam:

• načítám...
11692
14.2.12 20:26
Liu píše:
Holky jsem ráda,že jste dobře naladěné…Na sebe se ptát nemá a už vůůůbec se neptát pořád na to samé.Ká koza to udělala,ptala jsem se na sebe,jestli jsem v tom a vyšlo,že jo…tak jsem si udělala test a byl pozitivní…no a já kráva jsem se ptala ještě 3X,protože jsem nemohla uvěřit a chtěla mít jistotu a najednou mi vyšlo rezolutní NE…no a večer jsem to dostala a bylo po miminku…jsem poučená a už to nikdy neudělám :cert: Jo,já jsem taková bosorka,dějou se kolem mě zvláštní věci a dům,kde se narodila moje máma,tak tam strašilo…a nedělám si z vás legraci,museli volat faráře…Prababča byla asi rázná žena… :) Tak asi mám tady ty věci po někom v rodině…věřím na takové věci…snad mě nebudete mít za blázna… :mavam:

juva tak to je mi líto :,(
já Tě za blázna určitě mít nebudu,taky na takové věci věřím … ;)

• načítám...
15290
14.2.12 20:26

Liu - vůbec ne, á taky vím, že na sebe se ptát nemám … mám jednu kartářku, chodím k ní každý rok, do konce února ketos jsem ěmla být těhu, teď jsem byla zase v lednu a říkala, že mimi tam je … akorát eď s tím, že čárka nesílí jsem na nervy a zařekla jsem se, že testovat budu až za týden … že počkám, jak se to samo vyvine … jj, na duchy věřím taky … děda když umřel se přišel rozloučit, jsem mu za to vděčná … tak a teď tu budeme bláznivky 2 ;)

• načítám...
11692
14.2.12 20:30

holky neblázněte .....začnu se bát 8o
taky mám z mládí jeden takový bubákový zážitek,ale nemám odvahu to sem napsat…abychom se bak nepotkávaly někde v blázinci,místo tady na netu :mrgreen:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 20:33

Tak můj poslední zážitek je velice čerstvý a je mi z toho moc smutno…Kdyžn jsem přrd vánocema dělala těsto,tak jsem si poprvé sundala snubák,aby se nezapatlal od těsta jak ho budu rukama hnist.Tak jsem ho tedy sundala (je hodně hrubý a široký z bílého zlata) a položila na bar v kuchyni…za 15 minut bylo hotovo,tak jsem se umyla a vzala prstýnek tam,kde jsem ho položila…Bylo z něj vajíčko,prostě se ohnul do vajíčka nebo prostě elipsy.Tak jsem na to hleděla a řekla manželovi,něco se stane…on na mě hleděl a říkal:Jaks tohle dokázala?Strčili jsme ho pod těžký stůl a zatlačili,nejde srovnat ani pod tou váhou.Musím ho zanést do zlatnictví.No a druhý den ráno jedu do práce,objíždím sanitku,která stála v cestě u zastávky…No a tam na zemi umřel náš děda :,( Jeel k zubaři :,(

• načítám...
15290
14.2.12 20:36

Liu - to je hrozný :-( to je mi moc líto … já s kartama takhle přestala, protože se mi taky začly dít podobné věci, ne takhle šílené, ale prostě dostala jsem občas strach, teď se k tomu trochu vracím, spíše ke kavadlu a sem tam karty …

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 20:42

No jo,to je život…ale teď jsme tady a koukám,že čarodejnic je tady více,takže společně to tady povznesem nad všechno pozemské :D Ostatní snažilky nám budou závidět…Za chvilku budeme muset zamykat diskuzi,bude přeplněno…Možná nám bude stačit společné soustředění mysli. :dance: Ženské,to brzo dáme,cítím to v kostech…Hlavně,aby nám ti naši chlapi pomohli!!! :cert:

• načítám...
11692
14.2.12 20:58
Liu píše:
No jo,to je život…ale teď jsme tady a koukám,že čarodejnic je tady více,takže společně to tady povznesem nad všechno pozemské :D Ostatní snažilky nám budou závidět…Za chvilku budeme muset zamykat diskuzi,bude přeplněno…Možná nám bude stačit společné soustředění mysli. :dance: Ženské,to brzo dáme,cítím to v kostech…Hlavně,aby nám ti naši chlapi pomohli!!! :cert:

my už dneska jedem podle farplánu :mrgreen:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 21:01

No vida,tak to půjde rychle,tak ať mu to vydrží.My máme dneska pauzu…zdravotní,aby spermoníci za ty dva dny posílili své řady… :*

• načítám...
11692
14.2.12 21:02
Liu píše:
No vida,tak to půjde rychle,tak ať mu to vydrží.My máme dneska pauzu…zdravotní,aby spermoníci za ty dva dny posílili své řady… :*

to je třeba… :palec:

• načítám...
15290
14.2.12 21:03

no my čekáme, jak to dopadne, jeslti teda jo nebo ne a hcg poroste nebo přijde mrcha … takže my máme zaslouženou pauzu ;)

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 21:06

Lilia i tak to vidím tak,že budeš první nebo mezi prvníma…i Tvůj graf tomu odpovídá…(na grafy jsem taky machr) :pankac: Já myslím,že to klapne…a jestli ne,tak se tu s náma ještě chvilku ohřeješ…no ne? :think:

• načítám...
15290
14.2.12 21:08

Liu - no uvidíme, právě proto nechci teď testovat, abych nebyla zklamaná, že čárka nesílí a nestresovala sebe a případně miminko … no a když, tak já ráda pobudu ;) alespoň vím, že evidentně plodná snad budu, léky zabraly a holt když se něco nepovede napoprvé, tak cvičení dělá mistra a důležité je, aby to bylo zdravé mimi a dobře se vyvíjelo ..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+