Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hradec Králové, ale mě se bát nemusíte, já budu rodit měsíc po vás všech tady
![]()
Holky jsem ráda,že jste dobře naladěné…Na sebe se ptát nemá a už vůůůbec se neptát pořád na to samé.Ká koza to udělala,ptala jsem se na sebe,jestli jsem v tom a vyšlo,že jo…tak jsem si udělala test a byl pozitivní…no a já kráva jsem se ptala ještě 3X,protože jsem nemohla uvěřit a chtěla mít jistotu a najednou mi vyšlo rezolutní NE…no a večer jsem to dostala a bylo po miminku…jsem poučená a už to nikdy neudělám
Jo,já jsem taková bosorka,dějou se kolem mě zvláštní věci a dům,kde se narodila moje máma,tak tam strašilo…a nedělám si z vás legraci,museli volat faráře…Prababča byla asi rázná žena…
Tak asi mám tady ty věci po někom v rodině…věřím na takové věci…snad mě nebudete mít za blázna… ![]()
Liu píše:
Holky jsem ráda,že jste dobře naladěné…Na sebe se ptát nemá a už vůůůbec se neptát pořád na to samé.Ká koza to udělala,ptala jsem se na sebe,jestli jsem v tom a vyšlo,že jo…tak jsem si udělala test a byl pozitivní…no a já kráva jsem se ptala ještě 3X,protože jsem nemohla uvěřit a chtěla mít jistotu a najednou mi vyšlo rezolutní NE…no a večer jsem to dostala a bylo po miminku…jsem poučená a už to nikdy neudělámJo,já jsem taková bosorka,dějou se kolem mě zvláštní věci a dům,kde se narodila moje máma,tak tam strašilo…a nedělám si z vás legraci,museli volat faráře…Prababča byla asi rázná žena…
Tak asi mám tady ty věci po někom v rodině…věřím na takové věci…snad mě nebudete mít za blázna…
juva tak to je mi líto ![]()
já Tě za blázna určitě mít nebudu,taky na takové věci věřím … ![]()
Liu - vůbec ne, á taky vím, že na sebe se ptát nemám … mám jednu kartářku, chodím k ní každý rok, do konce února ketos jsem ěmla být těhu, teď jsem byla zase v lednu a říkala, že mimi tam je … akorát eď s tím, že čárka nesílí jsem na nervy a zařekla jsem se, že testovat budu až za týden … že počkám, jak se to samo vyvine … jj, na duchy věřím taky … děda když umřel se přišel rozloučit, jsem mu za to vděčná … tak a teď tu budeme bláznivky 2 ![]()
holky neblázněte .....začnu se bát ![]()
taky mám z mládí jeden takový bubákový zážitek,ale nemám odvahu to sem napsat…abychom se bak nepotkávaly někde v blázinci,místo tady na netu ![]()
Tak můj poslední zážitek je velice čerstvý a je mi z toho moc smutno…Kdyžn jsem přrd vánocema dělala těsto,tak jsem si poprvé sundala snubák,aby se nezapatlal od těsta jak ho budu rukama hnist.Tak jsem ho tedy sundala (je hodně hrubý a široký z bílého zlata) a položila na bar v kuchyni…za 15 minut bylo hotovo,tak jsem se umyla a vzala prstýnek tam,kde jsem ho položila…Bylo z něj vajíčko,prostě se ohnul do vajíčka nebo prostě elipsy.Tak jsem na to hleděla a řekla manželovi,něco se stane…on na mě hleděl a říkal:Jaks tohle dokázala?Strčili jsme ho pod těžký stůl a zatlačili,nejde srovnat ani pod tou váhou.Musím ho zanést do zlatnictví.No a druhý den ráno jedu do práce,objíždím sanitku,která stála v cestě u zastávky…No a tam na zemi umřel náš děda
Jeel k zubaři ![]()
Liu - to je hrozný
to je mi moc líto … já s kartama takhle přestala, protože se mi taky začly dít podobné věci, ne takhle šílené, ale prostě dostala jsem občas strach, teď se k tomu trochu vracím, spíše ke kavadlu a sem tam karty …
No jo,to je život…ale teď jsme tady a koukám,že čarodejnic je tady více,takže společně to tady povznesem nad všechno pozemské
Ostatní snažilky nám budou závidět…Za chvilku budeme muset zamykat diskuzi,bude přeplněno…Možná nám bude stačit společné soustředění mysli.
Ženské,to brzo dáme,cítím to v kostech…Hlavně,aby nám ti naši chlapi pomohli!!! ![]()
Liu píše:
No jo,to je život…ale teď jsme tady a koukám,že čarodejnic je tady více,takže společně to tady povznesem nad všechno pozemskéOstatní snažilky nám budou závidět…Za chvilku budeme muset zamykat diskuzi,bude přeplněno…Možná nám bude stačit společné soustředění mysli.
Ženské,to brzo dáme,cítím to v kostech…Hlavně,aby nám ti naši chlapi pomohli!!!
my už dneska jedem podle farplánu ![]()
No vida,tak to půjde rychle,tak ať mu to vydrží.My máme dneska pauzu…zdravotní,aby spermoníci za ty dva dny posílili své řady… ![]()
Liu píše:
No vida,tak to půjde rychle,tak ať mu to vydrží.My máme dneska pauzu…zdravotní,aby spermoníci za ty dva dny posílili své řady…
to je třeba… ![]()
no my čekáme, jak to dopadne, jeslti teda jo nebo ne a hcg poroste nebo přijde mrcha … takže my máme zaslouženou pauzu ![]()
Lilia i tak to vidím tak,že budeš první nebo mezi prvníma…i Tvůj graf tomu odpovídá…(na grafy jsem taky machr)
Já myslím,že to klapne…a jestli ne,tak se tu s náma ještě chvilku ohřeješ…no ne? ![]()
Liu - no uvidíme, právě proto nechci teď testovat, abych nebyla zklamaná, že čárka nesílí a nestresovala sebe a případně miminko … no a když, tak já ráda pobudu
alespoň vím, že evidentně plodná snad budu, léky zabraly a holt když se něco nepovede napoprvé, tak cvičení dělá mistra a důležité je, aby to bylo zdravé mimi a dobře se vyvíjelo ..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat