Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11692
14.2.12 15:30

musíme je přece trošku popošťouchnout,já už si i vytiskla farplán a dám ho na lednici ať ho má na očích.....
každý třetí den máme o práci postaráno :oops: :mrgreen:

• načítám...
3805
14.2.12 15:31
KatkaX píše:
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu :,(

Haha období zimního spánku. Mě nedávno drahouš řekl, že mu teď víc říká svíčková se šesti než :hug: , páč „šukání je pro děckaaa“ :lol: Na zabití fakt…

• načítám...
3805
14.2.12 15:31
petruska10 píše:
musíme je přece trošku popošťouchnout,já už si i vytiskla farplán a dám ho na lednici ať ho má na očích.....
každý třetí den máme o práci postaráno :oops: :mrgreen:

Tak to by mě vyhodil i s lednicí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Lisa21
14.2.12 15:36

Těhotenství?

Ahojky,

tak k mým příznakům (tlak v podbřišku, a v prsou, píchání jakoby v levém vaječníku, neustálá chuť k jídlu,po kterém je mi hned špatně, neustálá únava,..) se přidalo vytékání mléčné tekutiny z levého prsu… Ještě čekám, jestli přijde ms.. ale nevím, tohle se mi nikdy předtím nestalo. Měla to někdy některá z vás? Jsem šíleně nervózní :(

• Upravit
11692
14.2.12 15:39
Evulka33 píše:
petruska10 píše:
Tak to by mě vyhodil i s lednicí :lol: :lol: :lol:

tak to on ne,jen chodí a studuje jak mu zrovna vychází šichty aby byl při síle :mrgreen:

• načítám...
3805
14.2.12 15:45

Liso a co test? dělalas? Já, když byla těhu (sice jen chvililinku, ale byla :mrgreen: ) tak mě bolelo břicho jako by měla každou chvíli přijít mrcha, i když byla teplota nahoře a do mrchy daleko a měla jsem neustálej pocit hladu, z kterýho mi bylo šoufl. :nevim:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 15:48

Poslední dvě menstruace mi taky vytékalo mlezivo z prsou,tak to Ti nevím,zda je to příznak těhu…Taky to může být zvýšený prolaktin a to není pro snažení moc dobré…:( Testni a uvidíš. Každopádně testuj až po očekávané mrše. Dřív to nemá smysl,akorát Tě to naštve,když to nevyjde… :pocitac:

• načítám...
6327
14.2.12 15:50

holki uz jsem tady dlouho nebyla,dneska jsem procitala diskuzi a fakt jsem se pobavila az jsem se i usmala a zlepsila nalada,nejvic me to pobavilo s tou lednici,pry to by me vyhodil i s lednici a to muj asi taky to by neprekousl.usmev mi nak par mesicu chybi.jsem 6 dni po iui a zatim nic celkem necitim jen obcas me pichne na vajecniku a asi pul hodky po jidle me boli brisko ale to je asi stres.a mam strach ze se to nevyjde,za ty roky bych dal za to aby to vyslo buch vi co.jinak jsem 22dc.

• načítám...
Lisa21
14.2.12 15:51

Test jsem dělala před týdnem, protože jsem musela na operaci, tak pro jistotu a byl negativní, teď čekám na ms.. pokud nepřijde, tak chci testnout, tak uvidíme… Jen jsem nějaká hotová z těch všech příznaků, pořád nevim, jestli to mam přisuzovat tý operaci nebo těhu.. :andel:

• Upravit
Liu
6465
14.2.12 15:52

Ahoj Hanko, Ty nesmíš mít strach,že to nevyjde…na téhle diskuzi jsme šťastné,že to brzy vyjde…i když to nebude tento měsíc…Vyčkej času,za chvilku je mimčo zavrtané :hug:

• načítám...
6327
14.2.12 15:54

liu snad mas pravdu a uz to konecne vyjde.

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 15:55

Věř šamanovi :dance: :lol:

• načítám...
1912
14.2.12 16:31
Evulka33 píše:
Liu píše: :mavam: Vítej…manžel to se mnou prožívá,už jsem se na to měření chtěla vyprdnout,ale zdrbal mě,že to hned vzdávám,tak pokračuji…Jsem zvědavá,co řekne na ten gelík,pravděpodobně bude rád,další věc,co jsme ještě nezkusili. :*
opět bledá závist…se mnou to neprožívá ani ten můj pes

Tak já měřila tajně, protože by mi už manža ťukal na čelo. V tomhle to se mnou taky neprožívá a říká si co furt blázním :roll: Já se snažím beru všechno možný, dělám všechno možný a on jediný co se posnažil tak bral chvilku vitamíny, jen protože jsem mu skoro hrozila násilím :mrgreen: On na tyhle snažící se věci není a já jsem tím zase skoro posedlá :cert: Tak mu teď budu kapat do pití aspoň gynex, ten moc nepozná :mrgreen: Ležení na břiše po si snad uhájím, že mi to řekla doktorka. Jen přemýšlím jak zaonačit, kdybych si koupila ten gel pro lepší otěhotnění, asi řeknu, že je to nějakej dárek ze sexshopu, aby mi to prošlo :mrgreen:

• načítám...
1912
14.2.12 16:33
petruska10 píše:
:potlesk: Dobrý nápad :palec:
  • načítám...
Liu
6465
14.2.12 16:34

No normální nový lubrikační gel pro zvýšení chuti.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+