Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Liu
6465
14.2.12 21:11

Držím pěsti.....zítr jsem zvědavá na Tvou teplotu…

• načítám...
3805
14.2.12 21:35

Ty vado holky…člověk si na moment odskočí a tady je rázem o další tři stránky víc :)
BTW. Doteď jsem ležela hodinu na břiše :P a doufám, že to bude stačit, páč mám už úplně otlačenej čumák a neba mě to. A teď jsem si podložila prďku polštářem :palec:

Já mám v profilu, že jsem z Prahy, ale není to tak úplně pravda, jsem z takový malý prdele kousek od Prahy, ale to stejně nikdo nezná, tak proč to komplikovat. V Pze beztak trávím většinu života a až přijde na věc, tak tam budu i rodit. Nejspíš v Podolí.

Hergot, tady se to ale sešlo…samá čarodějnice :lol: Já teda neumím ani vykládat z karet, ani pracovat s kyvadýlkem ani nic jinýho…ale na některý věci věřim. Naši i moje ségry jedou docela dost v Reiky a máti dělá taky kartičky a kyvadýlko, tak mi předpověděla, že rok 2012 je můj :dance: )ještě aby ne :twisted: )
Taky mám pár zkušeností s duchama…když jsem byla v Anglii coby au-pair, žila jsem u zazobaný rodiny v domě z 18.stol. Holky ten barák byl jako menší království. Takovej ten megakamenej palác (fakt, že uklízet ho už nebylo tak fajné :roll: ) a tam se sem tam promenádovala malá holčička s kočkou. Viděla jsem ji několikrát. Když jsem pak měla rozhovor s anglickou máti na téma duchové v baráku, řekla jsem, že stejně vím, že je to malá holčička s kočkou a máti ztuhla, zbledla a málem se tam skácela…prej se nechtěla ztrapňovat svejma vidinama, ale že taky vídá jasnou holčičku tak 10 let s kocourem ;) A těch mommentů, kdy jsme ji věděli, že je mezi náma bylo hoooooodně, ale to je na jinou diskusi ;)

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 21:40

No pěkně…duchařina to je moje…
Evulko,já věděla,že se snažíš…zrovna jsem chtěla napsat,dneska všichni makají a vzpomněla jsem si na Tebe,tak jsem si říkala,za chvilku tu vletí a bud psát s polštářem pod zadkem…:)a je to tu

• načítám...
12801
14.2.12 22:06

Holky, já žádný takovýhle zážitek nemám, karty ani kyvadýlko neovládám, ale věřím, že někteří z nás jsou prostě vnímavější nebo citlivější :nevim: ale věřím tomu :palec:

Teď jsem taky ležela na břiše tak uvidíme, zatím jsem vždycky akorát podkládala :-)

Přeji dobrou noc :mavam:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 22:08

No a je to tu…včera jsem machrovala a dneska mám jediná půst,tak spočívejte a ať trefíte tu správnou spermii… :P

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 22:16

Tak dobrou snažilky…Hezky se vyspěte a zítra ahoj…Lilia-Tobě hned ráno kontroluju grafík,jsem zvědavá jak hrom… :dance: Ahooooj všechny :mavam:

• načítám...
Sandra752
14.2.12 22:55

Ahojda:-D take jsem ted lezela na brisku a to hodku a pul ;-Ddoufam,ze se ty mrsky nebudou courat:-D tady je zas prizpevku:-D ja jsem taky od HK:-D nestraste holky,staci ze me strasi ten muj a mam pak nasrano:-Dkarty vykladala kdysy babicka…az budete mit casik,tak prosim juknete,jak to semnou bude,:-D ja k valentynu sosrala kosmetickou kazetu,asi me chtel upozornit,ze SMRDIM:-D bonbonieru,lesk na rty a ponozky…k tomu hezky program na vecer,ktery mame za sebou:-D tak uz jdu do hajan vy Samanky;-)

• Upravit
3805
14.2.12 22:59

Liu, my tě tu nechaly samotnou, viď? :hug:
Jojo, ležim poctivě s polštářem pod zadkem 8) Tak já zas budu sušit hubu zejtra ;)
Holky dobrou noc!!!A těším se na vás zítra :mavam:

• načítám...
3805
14.2.12 23:03

Sandro, co že jsi to „sosrala“???? :lol: :lol: :lol:

bane dělám si legraci…kazetka taky přijde vhod ne? Dobrej dárek…

Já jsem tu svou lahvinku dala skoro celou sama a už brousim čumákem o klávesnici, jak jsem utahaná…

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 08:42

Dobré ránko, tak hlásím nový poznatek!!!Ty,co si k početí daly tu lahvinku,tak budou asi dřív v tom,než ty abstinující…Je to zvláštní,ale je to tak, zjistila jsem,že v mém okolí takto otěhotněli všichni :) Naposled můj kolega počal v alkoholovém deliriu…nechtěně..Nejspíš ten alkohol povzbudil i ty spermie :roll: .Takže si dám večer vínko a jdu na to…Mé první bylo počato po pár panácích bourbonu :? Je kapánek hyperaktivní,ale to je určitě po těch problémech po porodu…

• načítám...
3805
15.2.12 09:16

Liu, fakt jo? 8o No, tak my včera schroupli celou lahvinku Bohemky a já to ještě dovršila skleničkou bílýho (jakože na dobrou noc)…tak to by se to mohlo povést :dance: BT šla nahoru (doufám, že ne díky alkáči), tak já doufám, že už neklesne a O proběhla, jak měla. Dneska už kontryhel uklízim a kdyžtak zas za dva tejdny začnu…
Jen mi teda podvědomí nedalo a Duphaston, kterej jsem měla začít zobat už včera, jsem si šoupla až budu mít ovu potvrzenou. Sice Dr. tvrdí, že neblokuje, mě minule přišla ovu i přes to…ale pro klid duše :oops:

• načítám...
5957
15.2.12 09:26

Teda, tady to jede!!! :mrgreen:
Nám blbne internetové připojení, takže sem nemůžu i když bych chtěla. Info o mě- bolí mě v krku, začíná rýma a dnes beru poslední 2 prášky duphastonu. V neděli bych asi chtěla zkusit testík, ale nevím, jestli není moc brzo :think:

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 09:28

No,alkohol může pohnout s teplotou,ale asi ne tak markantně.Uvidíš zítra…Jsem zvědavá,co Lilia,tu fakt typuju na první úspěšnou. :kytka: Já bych měla mít ovulku te´d někdy.Teplota se mi drží už druhý den níž než normálně,tak uvidím zítra,jestli ještě klesne nebo stoupne. Měla bych ji mít 17DC…,ale prd poznám a žádné další léky neberu.Já se nechám pouze překvapit :dance:

• načítám...
Liu
6465
15.2.12 09:29
Janča1212 píše:
Teda, tady to jede!!! :mrgreen:
Nám blbne internetové připojení, takže sem nemůžu i když bych chtěla. Info o mě- bolí mě v krku, začíná rýma a dnes beru poslední 2 prášky duphastonu. V neděli bych asi chtěla zkusit testík, ale nevím, jestli není moc brzo :think:

Testuj až po vynechání min. 2 dnů!!!! Radím dobře!!! :think:

• načítám...
3805
15.2.12 09:31

Jančo - já už bych o víku klíďo testla, už by tam určo pan Ducháček byl ;)
A zůstaň v pelechu,ať se ti bacil nerozjede a není z toho nějaká chřipajzna!! To by se fazoli asi moc nelíbilo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+