Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ty vado holky…člověk si na moment odskočí a tady je rázem o další tři stránky víc ![]()
BTW. Doteď jsem ležela hodinu na břiše
a doufám, že to bude stačit, páč mám už úplně otlačenej čumák a neba mě to. A teď jsem si podložila prďku polštářem ![]()
Já mám v profilu, že jsem z Prahy, ale není to tak úplně pravda, jsem z takový malý prdele kousek od Prahy, ale to stejně nikdo nezná, tak proč to komplikovat. V Pze beztak trávím většinu života a až přijde na věc, tak tam budu i rodit. Nejspíš v Podolí.
Hergot, tady se to ale sešlo…samá čarodějnice
Já teda neumím ani vykládat z karet, ani pracovat s kyvadýlkem ani nic jinýho…ale na některý věci věřim. Naši i moje ségry jedou docela dost v Reiky a máti dělá taky kartičky a kyvadýlko, tak mi předpověděla, že rok 2012 je můj
)ještě aby ne
)
Taky mám pár zkušeností s duchama…když jsem byla v Anglii coby au-pair, žila jsem u zazobaný rodiny v domě z 18.stol. Holky ten barák byl jako menší království. Takovej ten megakamenej palác (fakt, že uklízet ho už nebylo tak fajné
) a tam se sem tam promenádovala malá holčička s kočkou. Viděla jsem ji několikrát. Když jsem pak měla rozhovor s anglickou máti na téma duchové v baráku, řekla jsem, že stejně vím, že je to malá holčička s kočkou a máti ztuhla, zbledla a málem se tam skácela…prej se nechtěla ztrapňovat svejma vidinama, ale že taky vídá jasnou holčičku tak 10 let s kocourem
A těch mommentů, kdy jsme ji věděli, že je mezi náma bylo hoooooodně, ale to je na jinou diskusi ![]()
No pěkně…duchařina to je moje…
Evulko,já věděla,že se snažíš…zrovna jsem chtěla napsat,dneska všichni makají a vzpomněla jsem si na Tebe,tak jsem si říkala,za chvilku tu vletí a bud psát s polštářem pod zadkem…:)a je to tu
Holky, já žádný takovýhle zážitek nemám, karty ani kyvadýlko neovládám, ale věřím, že někteří z nás jsou prostě vnímavější nebo citlivější
ale věřím tomu ![]()
Teď jsem taky ležela na břiše tak uvidíme, zatím jsem vždycky akorát podkládala ![]()
Přeji dobrou noc ![]()
No a je to tu…včera jsem machrovala a dneska mám jediná půst,tak spočívejte a ať trefíte tu správnou spermii… ![]()
Tak dobrou snažilky…Hezky se vyspěte a zítra ahoj…Lilia-Tobě hned ráno kontroluju grafík,jsem zvědavá jak hrom…
Ahooooj všechny ![]()
Ahojda:-D take jsem ted lezela na brisku a to hodku a pul ;-Ddoufam,ze se ty mrsky nebudou courat:-D tady je zas prizpevku:-D ja jsem taky od HK:-D nestraste holky,staci ze me strasi ten muj a mam pak nasrano:-Dkarty vykladala kdysy babicka…az budete mit casik,tak prosim juknete,jak to semnou bude,:-D ja k valentynu sosrala kosmetickou kazetu,asi me chtel upozornit,ze SMRDIM:-D bonbonieru,lesk na rty a ponozky…k tomu hezky program na vecer,ktery mame za sebou:-D tak uz jdu do hajan vy Samanky;-)
Liu, my tě tu nechaly samotnou, viď? ![]()
Jojo, ležim poctivě s polštářem pod zadkem
Tak já zas budu sušit hubu zejtra ![]()
Holky dobrou noc!!!A těším se na vás zítra ![]()
Sandro, co že jsi to „sosrala“????
![]()
bane dělám si legraci…kazetka taky přijde vhod ne? Dobrej dárek…
Já jsem tu svou lahvinku dala skoro celou sama a už brousim čumákem o klávesnici, jak jsem utahaná…
Dobré ránko, tak hlásím nový poznatek!!!Ty,co si k početí daly tu lahvinku,tak budou asi dřív v tom,než ty abstinující…Je to zvláštní,ale je to tak, zjistila jsem,že v mém okolí takto otěhotněli všichni
Naposled můj kolega počal v alkoholovém deliriu…nechtěně..Nejspíš ten alkohol povzbudil i ty spermie
.Takže si dám večer vínko a jdu na to…Mé první bylo počato po pár panácích bourbonu
Je kapánek hyperaktivní,ale to je určitě po těch problémech po porodu…
Liu, fakt jo?
No, tak my včera schroupli celou lahvinku Bohemky a já to ještě dovršila skleničkou bílýho (jakože na dobrou noc)…tak to by se to mohlo povést
BT šla nahoru (doufám, že ne díky alkáči), tak já doufám, že už neklesne a O proběhla, jak měla. Dneska už kontryhel uklízim a kdyžtak zas za dva tejdny začnu…
Jen mi teda podvědomí nedalo a Duphaston, kterej jsem měla začít zobat už včera, jsem si šoupla až budu mít ovu potvrzenou. Sice Dr. tvrdí, že neblokuje, mě minule přišla ovu i přes to…ale pro klid duše ![]()
Teda, tady to jede!!! ![]()
Nám blbne internetové připojení, takže sem nemůžu i když bych chtěla. Info o mě- bolí mě v krku, začíná rýma a dnes beru poslední 2 prášky duphastonu. V neděli bych asi chtěla zkusit testík, ale nevím, jestli není moc brzo ![]()
No,alkohol může pohnout s teplotou,ale asi ne tak markantně.Uvidíš zítra…Jsem zvědavá,co Lilia,tu fakt typuju na první úspěšnou.
Já bych měla mít ovulku te´d někdy.Teplota se mi drží už druhý den níž než normálně,tak uvidím zítra,jestli ještě klesne nebo stoupne. Měla bych ji mít 17DC…,ale prd poznám a žádné další léky neberu.Já se nechám pouze překvapit ![]()
Janča1212 píše:
Teda, tady to jede!!!
Nám blbne internetové připojení, takže sem nemůžu i když bych chtěla. Info o mě- bolí mě v krku, začíná rýma a dnes beru poslední 2 prášky duphastonu. V neděli bych asi chtěla zkusit testík, ale nevím, jestli není moc brzo
Testuj až po vynechání min. 2 dnů!!!! Radím dobře!!! ![]()
Jančo - já už bych o víku klíďo testla, už by tam určo pan Ducháček byl ![]()
A zůstaň v pelechu,ať se ti bacil nerozjede a není z toho nějaká chřipajzna!! To by se fazoli asi moc nelíbilo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat