Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hojte:-)
Jůůů, Evulka bude mít nezapomenutelného Valentýna ![]()
Jdu na to taky, pěkně tu uklidím, nachystám něco bezva k jídlu, a až se navrátí můj bude tu klid a pohoda (a teplo, né jak venku). Těším se na večer!
Jinak jsem odhalila BT 37,3, ovšem nehodlám z toho nic vyvozovat, neb zobu progesteron, tak bacha na to;+)
Ad debata o kontryhelu: Kontryhel je prý bezva věc pro lidi, kterým se fláká děložní sliznice a odmítá růst do výšky. Kontryhel by ji měl nakopnout.
Ovšem bacha, ti, co nemají žádný problém a mají pravidelný cyklus, můžou přijít v důsledku pití kontryhelu k nepravidelnému cyklu. Taky se říká, že se má pít jen do ovulace (protože pak ji asi brzdí, nebo co…). Vyvodila jsem z toho, že piju kontryhel do ovulace
A babička říkala, že ho vždycky pila na „nespecifikované ženské problémy“. Prý je dobrý i při bolestivé menstruaci. Jak si mám přebrat tohle ale nevím, tak se do toho nebudu pouštět. ![]()
Ad měření BT: Já jsem mám ráda ten pocit „jsem v teplé posteli, ale ještě nemusím vstávat, neb tu musím ještě pět minut být, anžto si přece měřím BT“. Měřím skleněným rtuťákem a celkem si to užívám. Můj spí jak dřevo a vstává později, a bere to jako jeden z mých drobných úletů (hned vedle pěstování petržele v žertovném květináči, kupování drahých granulí kočce a sbírání programů do divadla). Chlapi řeší málokdy máloco ![]()
Estericka píše:petruska10 píše:
musíme je přece trošku popošťouchnout,já už si i vytiskla farplán a dám ho na lednici ať ho má na očích.....
každý třetí den máme o práci postaráno![]()
Dobrý nápad
cíl je jasný,přečte a bez remcání se jde na věc ![]()
Evulka33 píše:KatkaX píše:Haha období zimního spánku. Mě nedávno drahouš řekl, že mu teď víc říká svíčková se šesti než
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu, páč „šukání je pro děckaaa“
Na zabití fakt…
Tak tohle je jediná oblast v který mě manža značně „podporuje“ a nenechá se přemlouvat teda asi vážně nikdy. To spíš já jsem kolikrát utahaná
Ale myslím, že to dělá z čistě osobních důvodů a ne pro mimíse
Každopádně to zatím nezabralo, ale tenhle měsíc se to určitě povede, že holky? ![]()
No,že váháš…já se doma vytasím s gelíkem a to bude aby nebylo…420,–Kč za to stojí…doufám,že to zabere.Na diskuzích jsem četla hodně příspěvků,že zabral hned napoprvé…
Estericka píše:Evulka33 píše:Tak tohle je jediná oblast v který mě manža značně „podporuje“ a nenechá se přemlouvat teda asi vážně nikdy. To spíš já jsem kolikrát utahanáKatkaX píše:Haha období zimního spánku. Mě nedávno drahouš řekl, že mu teď víc říká svíčková se šesti než
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu, páč „šukání je pro děckaaa“
Na zabití fakt…
Ale myslím, že to dělá z čistě osobních důvodů a ne pro mimíse
Každopádně to zatím nezabralo, ale tenhle měsíc se to určitě povede, že holky?
Ahoj holky,
jsem se teď neozvala, protože to je se mnou celé zmatené, kadopádně jsem nestihla dočítat, tak pokud má někdo // tak gratuluju ![]()
jinak kontryhle jak psala žabka je výborný na sliznici a na nepravidelný cyklus, těm, kdo ho mají pravidelný spíš uškodí!
Já právě taky slyšela samé dobré ohlasy na ten gel, tak do něj asi půjdu. Manžovi to teda představím pod krycím názvem - nový erotický vylepšovák, ale asi mě stejně odhalí, co tím sleduju. No ikdyž chlapi…možná přeceňuju jeho schopnost věci prohlédnout ![]()
Holky a zkouseli jste ten kořen MACA? Slyšela jsem že holky po něm do dvou měsíců otěhotněli…je to v tabletkách bo v nějakým sáčku nadrolené bo co..prodávají to převážně ve zdravých výživách…stojí to asi ale 450 kč…ale co bychom neudělali,dost nad tím přemýšlím..jinak jsem dneska testila a nic
to víte,měla jsem po 5 měsících test v ruce,tak mi to nedalo.. ![]()
Tak se musim pochlubit,dostala jsen k Valentynovi notas od manzela,abych mohla byt casteji na emiminu a neblokovala pocitac. No neni zlaty? Jinak zatim zkusim jen ten gel,krom listovky nechci nic dalsiho polykat.
Liu píše:
Tak se musim pochlubit,dostala jsen k Valentynovi notas od manzela,abych mohla byt casteji na emiminu a neblokovala pocitac. No neni zlaty? Jinak zatim zkusim jen ten gel,krom listovky nechci nic dalsiho polykat.
to si byla nějaká hodná:-D
no teda!!!! ten je zlatej!
já dostala vodu do ostřikovačů ![]()
my to totiž neslavíme ![]()
Liu píše:
tak to jsi mě pobavila
lilia81 píše:
no teda!!!! ten je zlatej!
já dostala vodu do ostřikovačů ![]()
my to totiž neslavíme ![]()
Liu píše:
Liu - ty bláááho, takovej dar předar! To se manža teda vytáhl! ![]()
Lilie - Vodu do odstřikovačů jsem dostala k svátku
A jak se hodí ![]()
To já dostala kytici ve své oblíbené barvě (ostružinová
), prej aby se mi hodila do obýváku
Já mám všechny doplňky právě do týhle barvy a on už ji přímo nesnáší
a flašu Bohemky, tak ho jdu opít a znásilnit ![]()
Jo a taky jste mě zaskočily s tím kontryhelem. Já mám, myslím, všechno v cajku..tak nevím, jestli bych ho teda měla pít… ![]()
Holky,my to taky neslavíme
Chtěl mi ho dát jen tak,abych tady s váma mohla klábosit a on si dělat na svém noťasu svoje…a taky abych na něm mohla dělat potřebné věci pro jeho podnikání (on je vlastně vyčůranej)
No a přišlo to zrovna dneska,tak toho využil!!!Ale je zlatej,je rád,že si tu s váma povídám a mám lepší náladu,když se nám nedaří. Voda do ostřikovačů je luxusní dárek
A kytička musela hodně potěšit! Já mu koupila mozartovy koule a uvařila super véču…Tak aspoň něco.. ![]()
Tak voda do ostřikovačů je pecka ![]()
Noťas je ale pěkný dárek ![]()
Kytička a flaška zase tradice ![]()
Já dostala takovou tu růži co vydrží 733dní
asi chtěl ušetřit do budoucna ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat