Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1524
14.2.12 16:34

Hojte:-)

Jůůů, Evulka bude mít nezapomenutelného Valentýna :D

Jdu na to taky, pěkně tu uklidím, nachystám něco bezva k jídlu, a až se navrátí můj bude tu klid a pohoda (a teplo, né jak venku). Těším se na večer!

Jinak jsem odhalila BT 37,3, ovšem nehodlám z toho nic vyvozovat, neb zobu progesteron, tak bacha na to;+)

Ad debata o kontryhelu: Kontryhel je prý bezva věc pro lidi, kterým se fláká děložní sliznice a odmítá růst do výšky. Kontryhel by ji měl nakopnout. :palec: Ovšem bacha, ti, co nemají žádný problém a mají pravidelný cyklus, můžou přijít v důsledku pití kontryhelu k nepravidelnému cyklu. Taky se říká, že se má pít jen do ovulace (protože pak ji asi brzdí, nebo co…). Vyvodila jsem z toho, že piju kontryhel do ovulace ;) A babička říkala, že ho vždycky pila na „nespecifikované ženské problémy“. Prý je dobrý i při bolestivé menstruaci. Jak si mám přebrat tohle ale nevím, tak se do toho nebudu pouštět. ;)

Ad měření BT: Já jsem mám ráda ten pocit „jsem v teplé posteli, ale ještě nemusím vstávat, neb tu musím ještě pět minut být, anžto si přece měřím BT“. Měřím skleněným rtuťákem a celkem si to užívám. Můj spí jak dřevo a vstává později, a bere to jako jeden z mých drobných úletů (hned vedle pěstování petržele v žertovném květináči, kupování drahých granulí kočce a sbírání programů do divadla). Chlapi řeší málokdy máloco ;)

• načítám...
11692
14.2.12 16:35
Estericka píše:
petruska10 píše:
musíme je přece trošku popošťouchnout,já už si i vytiskla farplán a dám ho na lednici ať ho má na očích.....
každý třetí den máme o práci postaráno :oops: :mrgreen:
:potlesk: Dobrý nápad :palec:

cíl je jasný,přečte a bez remcání se jde na věc :mrgreen:

• načítám...
1912
14.2.12 16:36
Evulka33 píše:
KatkaX píše:
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu :,(
Haha období zimního spánku. Mě nedávno drahouš řekl, že mu teď víc říká svíčková se šesti než :hug: , páč „šukání je pro děckaaa“ :lol: Na zabití fakt…

Tak tohle je jediná oblast v který mě manža značně „podporuje“ a nenechá se přemlouvat teda asi vážně nikdy. To spíš já jsem kolikrát utahaná :oops: Ale myslím, že to dělá z čistě osobních důvodů a ne pro mimíse :) Každopádně to zatím nezabralo, ale tenhle měsíc se to určitě povede, že holky? :hug:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 16:39

No,že váháš…já se doma vytasím s gelíkem a to bude aby nebylo…420,–Kč za to stojí…doufám,že to zabere.Na diskuzích jsem četla hodně příspěvků,že zabral hned napoprvé…

Estericka píše:
Evulka33 píše:
KatkaX píše:
Tak abych se taky přidala s nějakými čísly… mně začíná období max. aktivity 6.3., takže jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Doufám, že manžel nebude mít zrovna období zimního spánku, to bych ho nedonutila vážně k ničemu :,(
Haha období zimního spánku. Mě nedávno drahouš řekl, že mu teď víc říká svíčková se šesti než :hug: , páč „šukání je pro děckaaa“ :lol: Na zabití fakt…
Tak tohle je jediná oblast v který mě manža značně „podporuje“ a nenechá se přemlouvat teda asi vážně nikdy. To spíš já jsem kolikrát utahaná :oops: Ale myslím, že to dělá z čistě osobních důvodů a ne pro mimíse :) Každopádně to zatím nezabralo, ale tenhle měsíc se to určitě povede, že holky? :hug:
  • načítám...
15290
14.2.12 16:43

Ahoj holky,

jsem se teď neozvala, protože to je se mnou celé zmatené, kadopádně jsem nestihla dočítat, tak pokud má někdo // tak gratuluju :-)

jinak kontryhle jak psala žabka je výborný na sliznici a na nepravidelný cyklus, těm, kdo ho mají pravidelný spíš uškodí!

• načítám...
1912
14.2.12 16:44

Já právě taky slyšela samé dobré ohlasy na ten gel, tak do něj asi půjdu. Manžovi to teda představím pod krycím názvem - nový erotický vylepšovák, ale asi mě stejně odhalí, co tím sleduju. No ikdyž chlapi…možná přeceňuju jeho schopnost věci prohlédnout :lol:

• načítám...
Sandra752
14.2.12 17:42

Holky a zkouseli jste ten kořen MACA? Slyšela jsem že holky po něm do dvou měsíců otěhotněli…je to v tabletkách bo v nějakým sáčku nadrolené bo co..prodávají to převážně ve zdravých výživách…stojí to asi ale 450 kč…ale co bychom neudělali,dost nad tím přemýšlím..jinak jsem dneska testila a nic :,( to víte,měla jsem po 5 měsících test v ruce,tak mi to nedalo.. :lol:

• Upravit
Liu
6465
14.2.12 18:30

Tak se musim pochlubit,dostala jsen k Valentynovi notas od manzela,abych mohla byt casteji na emiminu a neblokovala pocitac. No neni zlaty? Jinak zatim zkusim jen ten gel,krom listovky nechci nic dalsiho polykat.

• načítám...
Sandra752
14.2.12 18:32
Liu píše:
Tak se musim pochlubit,dostala jsen k Valentynovi notas od manzela,abych mohla byt casteji na emiminu a neblokovala pocitac. No neni zlaty? Jinak zatim zkusim jen ten gel,krom listovky nechci nic dalsiho polykat.

to si byla nějaká hodná:-D

• Upravit
15290
14.2.12 18:45

no teda!!!! ten je zlatej!

já dostala vodu do ostřikovačů :-D

my to totiž neslavíme :)

Liu píše:
  • načítám...
1993
14.2.12 18:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to jsi mě pobavila
lilia81 píše:
no teda!!!! ten je zlatej!

já dostala vodu do ostřikovačů :-D

my to totiž neslavíme :)

Liu píše:
  • načítám...
15290
14.2.12 18:51

misar - ale já ji fakt potřebovala :-D

• načítám...
3805
14.2.12 19:22

Liu - ty bláááho, takovej dar předar! To se manža teda vytáhl! ;)
Lilie - Vodu do odstřikovačů jsem dostala k svátku :palec: A jak se hodí :pankac:

To já dostala kytici ve své oblíbené barvě (ostružinová :oops: ), prej aby se mi hodila do obýváku :-) Já mám všechny doplňky právě do týhle barvy a on už ji přímo nesnáší :mrgreen: a flašu Bohemky, tak ho jdu opít a znásilnit :twisted:

Jo a taky jste mě zaskočily s tím kontryhelem. Já mám, myslím, všechno v cajku..tak nevím, jestli bych ho teda měla pít… :think:

• načítám...
Liu
6465
14.2.12 19:33

Holky,my to taky neslavíme :D Chtěl mi ho dát jen tak,abych tady s váma mohla klábosit a on si dělat na svém noťasu svoje…a taky abych na něm mohla dělat potřebné věci pro jeho podnikání (on je vlastně vyčůranej) :P No a přišlo to zrovna dneska,tak toho využil!!!Ale je zlatej,je rád,že si tu s váma povídám a mám lepší náladu,když se nám nedaří. Voda do ostřikovačů je luxusní dárek :) A kytička musela hodně potěšit! Já mu koupila mozartovy koule a uvařila super véču…Tak aspoň něco.. :mrgreen:

• načítám...
12801
14.2.12 19:35

Tak voda do ostřikovačů je pecka :palec:

Noťas je ale pěkný dárek :hug:

Kytička a flaška zase tradice :huban:

Já dostala takovou tu růži co vydrží 733dní :nevim: asi chtěl ušetřit do budoucna :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+