Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak,dívala jsem se kdysi na dokument o otěhotnění a tam zavedli mikrokameru do ženské a když měla orgasmus,tak ten čípek s tím otvorem se normálně namáčí v té kaluži se spermatem…Fakt to bylo parádně vidět…Takže já ámza to,že když není orgasmus po tom partnerově,tak se může pomoct s prstíkovou metodou.Nenamáčí se čípek do spermatu,ale sperma na čípek…Škoda,že jste to neviděly,bylo to parádně vidět…fakt…ty pravidelné stahy a ten čípek se ponořoval jak šílený…Takže tak…hleděla jsem na to jak z jara,to mi bylo tak 17. ![]()
Čavec holky ![]()
Mohla bych se přidat? Mám doma už 2 letého raubíře a teď se snažíme o druhé miminko. Mám trochu problémy s cyklem a mám za sebou hormonální kyretáž, vyvolávačky atd… Nyní mám cystu 5cm, beru thiamin a ascorutin. Nicméně se snažíme a doufáme, že se zadaří. Myslím, že tento cyklus jsme se do snaženíčka perfektně trefili- tak uvidíme ![]()
Liu píše:
Tak,dívala jsem se kdysi na dokument o otěhotnění a tam zavedli mikrokameru do ženské a když měla orgasmus,tak ten čípek s tím otvorem se normálně namáčí v té kaluži se spermatem…Fakt to bylo parádně vidět…Takže já ámza to,že když není orgasmus po tom partnerově,tak se může pomoct s prstíkovou metodou.Nenamáčí se čípek do spermatu,ale sperma na čípek…Škoda,že jste to neviděly,bylo to parádně vidět…fakt…ty pravidelné stahy a ten čípek se ponořoval jak šílený…Takže tak…hleděla jsem na to jak z jara,to mi bylo tak 17.
aháááá, tak to radši budu pokračovat ![]()
Jinak dámy, dávám si k večeři půl kila jahod s cukrem, tak kdyby se mi za 9 měsíců narodilo červený dítě se šťopkou, tak vím, po kterým semínku to bude ![]()
Tak vítej mezi nás…Jak sis jistě všimla,naše diskuze hýří optimismem…zakladatelka žabka netuší,co stvořila…Jsi určitě připravena brzy otěhotnět,když ses tady přihlásila
![]()
Janča1212 píše: Čavec holky
Mohla bych se přidat? Mám doma už 2 letého raubíře a teď se snažíme o druhé miminko. Mám trochu problémy s cyklem a mám za sebou hormonální kyretáž, vyvolávačky atd… Nyní mám cystu 5cm, beru thiamin a ascorutin. Nicméně se snažíme a doufáme, že se zadaří. Myslím, že tento cyklus jsme se do snaženíčka perfektně trefili- tak uvidíme
Jančo, vítej do klubu…a počítej, že do 14.2.2013 je stopro zaděláno…no faaakt, zeptej se Liu
![]()
Já doufám, že je zaděláno už teď
Ale uvidíme
Moc díky za přijetí
Evulka33 píše:Janča1212 píše: Čavec holkyJančo, vítej do klubu…a počítej, že do 14.2.2013 je stopro zaděláno…no faaakt, zeptej se Liu
Mohla bych se přidat? Mám doma už 2 letého raubíře a teď se snažíme o druhé miminko. Mám trochu problémy s cyklem a mám za sebou hormonální kyretáž, vyvolávačky atd… Nyní mám cystu 5cm, beru thiamin a ascorutin. Nicméně se snažíme a doufáme, že se zadaří. Myslím, že tento cyklus jsme se do snaženíčka perfektně trefili- tak uvidíme![]()
Ufff…tak to jsme to dobře vyhmátly…mě už by se dýl čekat asi nechtělo ![]()
Liu - A ještě neumírej…nejdřív musíš zadělat a porodit…pak si dělej co chceš, ale netrhej partu
![]()
Evulko,kterej ty si den cyklu?Nechce se mi tady listovat a hedat…se nám to tu plní ty stránky…A neboj se,já tady vydržím,dokud nebudou všichni včetně mne,těhotníííí ![]()
v tom případě bysme mohly mít stejný den porodu..takový malý kybernetický dvojčátka, ghííí ![]()
Evulka33 píše:
v tom případě bysme mohly mít stejný den porodu..takový malý kybernetický dvojčátka, ghííí
Janča1212 píše:
Zapisujete BT? Já mám v podpisu metřík, takže můžete juknout
Hezky pěkně…taky slušná adeptka na tentoměsíční těhu ![]()
Já si zapisuju na BT na Fertilityfriend, graf jsem si zkoušela dát do metříku xkrát, ale na to jsem pořád asi moc blond ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat