Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Liu
6465
13.2.12 21:02

Tak,dívala jsem se kdysi na dokument o otěhotnění a tam zavedli mikrokameru do ženské a když měla orgasmus,tak ten čípek s tím otvorem se normálně namáčí v té kaluži se spermatem…Fakt to bylo parádně vidět…Takže já ámza to,že když není orgasmus po tom partnerově,tak se může pomoct s prstíkovou metodou.Nenamáčí se čípek do spermatu,ale sperma na čípek…Škoda,že jste to neviděly,bylo to parádně vidět…fakt…ty pravidelné stahy a ten čípek se ponořoval jak šílený…Takže tak…hleděla jsem na to jak z jara,to mi bylo tak 17. :idea:

• načítám...
5957
13.2.12 21:09

Čavec holky :-)
Mohla bych se přidat? Mám doma už 2 letého raubíře a teď se snažíme o druhé miminko. Mám trochu problémy s cyklem a mám za sebou hormonální kyretáž, vyvolávačky atd… Nyní mám cystu 5cm, beru thiamin a ascorutin. Nicméně se snažíme a doufáme, že se zadaří. Myslím, že tento cyklus jsme se do snaženíčka perfektně trefili- tak uvidíme :-)

• načítám...
3805
13.2.12 21:10
Liu píše:
Tak,dívala jsem se kdysi na dokument o otěhotnění a tam zavedli mikrokameru do ženské a když měla orgasmus,tak ten čípek s tím otvorem se normálně namáčí v té kaluži se spermatem…Fakt to bylo parádně vidět…Takže já ámza to,že když není orgasmus po tom partnerově,tak se může pomoct s prstíkovou metodou.Nenamáčí se čípek do spermatu,ale sperma na čípek…Škoda,že jste to neviděly,bylo to parádně vidět…fakt…ty pravidelné stahy a ten čípek se ponořoval jak šílený…Takže tak…hleděla jsem na to jak z jara,to mi bylo tak 17. :idea:

8o aháááá, tak to radši budu pokračovat :palec:

Jinak dámy, dávám si k večeři půl kila jahod s cukrem, tak kdyby se mi za 9 měsíců narodilo červený dítě se šťopkou, tak vím, po kterým semínku to bude ;)

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 21:11

Tak vítej mezi nás…Jak sis jistě všimla,naše diskuze hýří optimismem…zakladatelka žabka netuší,co stvořila…Jsi určitě připravena brzy otěhotnět,když ses tady přihlásila :pankac: :pankac:

• načítám...
3805
13.2.12 21:13
Janča1212 píše: Čavec holky :-)
Mohla bych se přidat? Mám doma už 2 letého raubíře a teď se snažíme o druhé miminko. Mám trochu problémy s cyklem a mám za sebou hormonální kyretáž, vyvolávačky atd… Nyní mám cystu 5cm, beru thiamin a ascorutin. Nicméně se snažíme a doufáme, že se zadaří. Myslím, že tento cyklus jsme se do snaženíčka perfektně trefili- tak uvidíme :-)

Jančo, vítej do klubu…a počítej, že do 14.2.2013 je stopro zaděláno…no faaakt, zeptej se Liu
:lol: :palec:

• načítám...
5957
13.2.12 21:14

Já doufám, že je zaděláno už teď :-) Ale uvidíme :-) Moc díky za přijetí

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 21:15
Evulka33 píše:
Janča1212 píše: Čavec holky :-)
Mohla bych se přidat? Mám doma už 2 letého raubíře a teď se snažíme o druhé miminko. Mám trochu problémy s cyklem a mám za sebou hormonální kyretáž, vyvolávačky atd… Nyní mám cystu 5cm, beru thiamin a ascorutin. Nicméně se snažíme a doufáme, že se zadaří. Myslím, že tento cyklus jsme se do snaženíčka perfektně trefili- tak uvidíme :-)
Jančo, vítej do klubu…a počítej, že do 14.2.2013 je stopro zaděláno…no faaakt, zeptej se Liu :lol: :palec:
:D :D Dneska umřu smíchy…Máš štěstí,Jančo,že ses přidala dneska,protože zítřejší už mají posunutý termín o den!!!!
  • načítám...
3805
13.2.12 21:17

Ufff…tak to jsme to dobře vyhmátly…mě už by se dýl čekat asi nechtělo :palec:

Liu - A ještě neumírej…nejdřív musíš zadělat a porodit…pak si dělej co chceš, ale netrhej partu ;) :lol:

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 21:20

Evulko,kterej ty si den cyklu?Nechce se mi tady listovat a hedat…se nám to tu plní ty stránky…A neboj se,já tady vydržím,dokud nebudou všichni včetně mne,těhotníííí :mavam:

• načítám...
3805
13.2.12 21:21

Dneska přesně na den 13DC :lol: a tyyy?

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 21:22

Dneska přesně na den 13DC :mrgreen:

• načítám...
5957
13.2.12 21:22

Zapisujete BT? Já mám v podpisu metřík, takže můžete juknout

• načítám...
3805
13.2.12 21:23

v tom případě bysme mohly mít stejný den porodu..takový malý kybernetický dvojčátka, ghííí :lol:

• načítám...
Liu
6465
13.2.12 21:25
Evulka33 píše:
v tom případě bysme mohly mít stejný den porodu..takový malý kybernetický dvojčátka, ghííí :lol:
:pankac:
Já zapisuju BT Jančo,ale mám na to aplukaci woman log v mobilu,takže tady nic nemám…Ale graf mám ukázkový,akorát to teda před mrchu vždy kleslo :zed:
  • načítám...
3805
13.2.12 21:27
Janča1212 píše:
Zapisujete BT? Já mám v podpisu metřík, takže můžete juknout

Hezky pěkně…taky slušná adeptka na tentoměsíční těhu ;-)
Já si zapisuju na BT na Fertilityfriend, graf jsem si zkoušela dát do metříku xkrát, ale na to jsem pořád asi moc blond :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+