Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sandro - klidně to může být i zahnizďování miminka, to by vycházelo týden před MS líp než ovu, ale lepší je se na to nesoustředit. Páč fakt to může být cokoliv
. Mě v minulém cyklu přesně 6. den po
strašně dopoledne bolelo břicho, tak jsem měla jasno, ale stejně jsem pak normálně dostala MS. Je lepší na to nemyslet a snažit se obden od MS do MS ![]()
Takle se s pritelem snazime.k tomu chodim furt curat,29.1 a 30.1 jsem mela krvavy menses,prominte za ten vyraz s pak dva dny jen hnedy vytok..prsa me nikdy nebolela…
Teda holky, tady se to rozjelo…rychle dočítám ![]()
Janinečka, Klementyna - tak vy už jdete do třetího mimča? hezkyyy ![]()
Sandro- že by už příznaky? ![]()
Já jsem se teď vrátila od MUDra, mrknul na na mě, objevil zrající folík a dostala jsem zase 5000j pregnylu a zítra huráááá na
Doteď jsme teda jistili, tak doufám, že se zítra opět zadaří
Zítra je Valentýn, tak jdu kout pikle, jak drahouška překvapím, ve středu má chudák zkoušku, tak aby měl vůbec náladu ![]()
Sandro - tak takhle by to spíš vypadalo na tu OVU. To jsi teď nějaký 15. DC, ne? Já jsem teda měla MS od 30.1. a jsem teď 14. DC. Ale když jsi měla takovou krátkou MS, nezkoušela jsi testit těhu?
Psychika dělá hodně, může ti komplet všechno rozhodit. Fakt těžko se to radí. Ale každý zná své tělo nejlíp.
Evulko - gratulace k folíku
Tak zítra šup na to a to bylo, aby nebylo
Hlavně 14.2. to je nezapomenutelné datum. Jako datum naší svatby 11.9. ![]()
Netestila jsem,budu testit zitra rano.naposledy jsem testila v zari a vsech sest testu mi vyslo falesne pozitivni,a mezi nimi byl mamatest a rapyslear..bojim bojim…
Netestila jsem,budu testit zitra rano.naposledy jsem testila v zari a vsech sest testu mi vyslo falesne pozitivni,a mezi nimi byl mamatest a rapyslear..bojim bojim…
Doporučuji testit až alespoň dva dny po zpoždění menstruace…Podle mne dřív to nemá smysl. Můžeš být těhu a odjede to s menstruací,tak jak se to stalo mně.
Normálně bysme to ani nezjistily a nebyly pak tak zklamané.Doporučuji fakt počkat…no jo,ale když jsou ty testy doma a co kdyby,že? ![]()
Ahoj holky, přemýšlím, že bych se k Vám přidala. Plánujeme ale až od příštího měsíce a to už Vás tady asi moc nezbude, co? Alespoň tedy přeji Vám to, abyste se pomalu přesouvaly do diskusí dle data porodu ![]()
janinečka píše:
Evulko - gratulace k folíkuTak zítra šup na to a to bylo, aby nebylo
Hlavně 14.2. to je nezapomenutelné datum. Jako datum naší svatby 11.9.
Děkuju, modlila jsem se, aby tam byl
Zítra to prostě „MUSÍ“ klapnout i kdyby nevím co
A přesně…už jenom to datum jasně dává najevo, že tenhle měsíc by to mohlo vyjít
Moje ségra prej otěhotněla na mámin svátek, taky se jí to dobře pamatuje ![]()
Jste si teda uměli vybrat datum svatby ![]()
KatkaX píše:
Ahoj holky, přemýšlím, že bych se k Vám přidala. Plánujeme ale až od příštího měsíce a to už Vás tady asi moc nezbude, co? Alespoň tedy přeji Vám to, abyste se pomalu přesouvaly do diskusí dle data porodu
Zakladatelka chytře napsala „tento měsíc“
Tento měsíc to bude i příští měsíc,pokud se nezadaří,takže nás tu nejspíš ještě dost zbyde…Jak jsem předpověděla,zmiznou asi tak dvě
Já si tuhle diskuzi vybrala,protože je fajn pozitivní! ![]()
Sandro - zbytečně se nestresuj, pokud chceš mít jistotu, tak jak píšou holky, tak testni až když bude ms meškat, ale to já třeba nikdy nevydržela ![]()
Katko - vítám tě! Určo se k nám přidej, bude nás víc, nebudem se bát vlka nic ![]()
BTW, jak je na tom žabka - zakladatelka? už se dlouho neozvala a nevlila nám do žil potřebnou dávku optimismu ![]()
Liu píše:KatkaX píše:Zakladatelka chytře napsala „tento měsíc“
Ahoj holky, přemýšlím, že bych se k Vám přidala. Plánujeme ale až od příštího měsíce a to už Vás tady asi moc nezbude, co? Alespoň tedy přeji Vám to, abyste se pomalu přesouvaly do diskusí dle data poroduTento měsíc to bude i příští měsíc,pokud se nezadaří,takže nás tu nejspíš ještě dost zbyde…Jak jsem předpověděla,zmiznou asi tak dvě
Já si tuhle diskuzi vybrala,protože je fajn pozitivní!
chacha…taky jsem to chtěla Katce napsat, že podle statistik otěhotnění je tenhle měsíc už „zabranej“ a na další tu určitě někdo zbyde
ale nejradši bych byla, kdyby se na konci měsíce téma uzavřelo a my se všechny přesunuly do oddělení těhulek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat