Nedaří se otěhotnět 2012

1920
3.2.12 15:00

Nedaří se otěhotnět 2012

Ahoj. Vím, že tohle období jednou postihne asi každou dlouhodobou snažilku, a tak proto zakládám tohle téma. Každá občas slyšíme, to bude dobrý, neboj, nemysli na to, to přejde, ono se to podaří…
Snažíme se 9 měsíc. Vím, že to není zas tak hrozně dlouhá doba, ale mě to poslední dobou hrozně zmáhá, jak psychicky, tak i fyzicky.
Ovulaci nesleduji, neměřím teplotu, prostě se snažím žít, ale nejde mi to, hlavně ne s tou radostí, jako dřív :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11692
3.2.12 15:05

Ahoj,my se s přítelem snažíme rok a 10 měsícu.Taky neměřím teplotu,ovulaci poznám jen podle bolesti.Taky už mi to leze na mozek,zašla jsem ke svému gynekologovi,vzal mi krev na rozbor genetiky který se posílal do Prahy a přítel šel na spermiogram.Teď čekáme na výledky a uvidí se kde je problém.V listopadu 2009 jsme o mimi přišli ve 12 týdnu těhotenství.....Nezoufej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.2.12 15:08

Ahoj holky, my se snažíme od podzimu 2009, půl roku od prvniho pokusu jsem otehotněla, ale v 7.tydnu potratila a od te doby nic :( Mame za sebou vše možná vyšetření, oba jsme v pořádku, takže teď už to zkoušíme s pomoci IUI. Je to hrozně náročné, hlavně na psychiku. Všichni mi říkají, ať na to nemyslím, ale to prostě nejde, sleduju ovulaci a pak samozřejmě vím, kdy přijde MS. Všichni kolem mě těhotní, jen ne já :( Musíme prostě věřit, že i na nás se štěstí usměje. Hlavu vzhůru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
3.2.12 15:08

Ahoj, jsem ráda, že nejsem mimo sama :) Já vím, že to jednou prolomíme, taky jsem byla loni v říjnu těhu, ale odešlo to, tak mám aspoň malou jistotu, že jsem schopna mít mimi.
Ještě nějakou dobu počkám a začnu to asi taky řešit přes dr. Přeji, ať je vše ok, a brzo se nám to povede!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 15:10
nonynka8 píše:
Ahoj, jsem ráda, že nejsem mimo sama :) Já vím, že to jednou prolomíme, taky jsem byla loni v říjnu těhu, ale odešlo to, tak mám aspoň malou jistotu, že jsem schopna mít mimi.
Ještě nějakou dobu počkám a začnu to asi taky řešit přes dr. Přeji, ať je vše ok, a brzo se nám to povede!! :srdce:

naděje umírá poslední…vše má svůj čas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 15:11
handa30 píše:
Ahoj holky, my se snažíme od podzimu 2009, půl roku od prvniho pokusu jsem otehotněla, ale v 7.tydnu potratila a od te doby nic :( Mame za sebou vše možná vyšetření, oba jsme v pořádku, takže teď už to zkoušíme s pomoci IUI. Je to hrozně náročné, hlavně na psychiku. Všichni mi říkají, ať na to nemyslím, ale to prostě nejde, sleduju ovulaci a pak samozřejmě vím, kdy přijde MS. Všichni kolem mě těhotní, jen ne já :( Musíme prostě věřit, že i na nás se štěstí usměje. Hlavu vzhůru :mavam:

jak na potvoru se kolem mě taky všichni kulatí a jen mě to vždy přeskočí,přeju pevné nervy a hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
3.2.12 15:14

Jasně, vím to. Ale je to prostě těžké :roll: S manžou to neřešíme, nechci ho tím trápit, vidím na něm, že ho to taky mrzí, ale asi si budeme muset promluvit, držím to pořád v sobě, na všechny strany se usmívám, jak nejsem v pohodě, ale co si budeme povídat, vážně nejsem :( Zhubla jsem, málo spím, prostě na mě padla nějaká velká depka, větší, než kdy dřív :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 15:18
nonynka8 píše:
Jasně, vím to. Ale je to prostě těžké :roll: S manžou to neřešíme, nechci ho tím trápit, vidím na něm, že ho to taky mrzí, ale asi si budeme muset promluvit, držím to pořád v sobě, na všechny strany se usmívám, jak nejsem v pohodě, ale co si budeme povídat, vážně nejsem :( Zhubla jsem, málo spím, prostě na mě padla nějaká velká depka, větší, než kdy dřív :(

ani mě se o tom moc dobře s přítelem nemluví,nechci mu přidělávat starosti.....ale když už začnu,vím že on mě poslouchá a to mi pomuže,nevím jestli to děla jen z povinnosti a nebo ho to opravdu taky tak trápí jako mě,ale snažíme se o tom mluvit,ne moc často ale mluvíme …a za to jsem ráda,vím že se na něho mužu ve všem spolehnout…je to sice jiné než se o tom bavit taky s Váma ,které máte stejné problémy ale díky i za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.2.12 15:19

Já vím, já tohle znám taky. Hlavně když se blíží MS, tak se v noci budím, pořád si říkám, co kdyby to vyšlo, v hlavě mi jedou všechny příznaky těhu, pak si vidím tu radost z dvou čárek, ale pak zas obavy, co budu dělat když to nevyjde. Je to psycho a přesně jak píšeš, nikdo to neví, navenek člověk dělá jakoby nic :( Musíme být silné!! Když si otěhotněla v říjnu, tak to brzy přijde znovu. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 15:21
handa30 píše:
Já vím, já tohle znám taky. Hlavně když se blíží MS, tak se v noci budím, pořád si říkám, co kdyby to vyšlo, v hlavě mi jedou všechny příznaky těhu, pak si vidím tu radost z dvou čárek, ale pak zas obavy, co budu dělat když to nevyjde. Je to psycho a přesně jak píšeš, nikdo to neví, navenek člověk dělá jakoby nic :( Musíme být silné!! Když si otěhotněla v říjnu, tak to brzy přijde znovu. Držím palce :hug:

já čekám jestli ta potvora červená dorazí nebo ne … :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
3.2.12 15:22

Ahoj,
jsem na tom podobně. Dnes jsem to dostala a i když jsem to čekala (tentokrát opravdu ano), je mi z toho hrozně smutno :,( Snažím se od června 2011, nejdřív to bylo v pohodě, když to nešlo, ale teď už jsem každý měsíc víc a víc smutná, nic mě nebaví a nemám z ničeho radost a myslím jen na to. Všichni v okolí říkají, že to bude dobrý, ale koukaj na mě přitom jak na štěně, tak mi je pak z toho ještě hůř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
3.2.12 15:24
Estericka píše:
Ahoj,
jsem na tom podobně. Dnes jsem to dostala a i když jsem to čekala (tentokrát opravdu ano), je mi z toho hrozně smutno :,( Snažím se od června 2011, nejdřív to bylo v pohodě, když to nešlo, ale teď už jsem každý měsíc víc a víc smutná, nic mě nebaví a nemám z ničeho radost a myslím jen na to. Všichni v okolí říkají, že to bude dobrý, ale koukaj na mě přitom jak na štěně, tak mi je pak z toho ještě hůř :zed:

to mě mrzí že dorazila …taky to znám,když mě někdo polituje tak se mi chce až brečet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
3.2.12 15:30

Estericka tak to jsme na tom opravdu stejně, i časově, taky se snažíme od června. :zed:
V práci mám kolegyňku, která o všem ví, ale ostatní ne, a pořád mi nadhazují, že už bych to mimi mohla mít. Vždycky mě píchne u srdce a já hrdinsky prohlašuji, že je ještě čas. . O snažení ví jen nejbližší rodina, jinak nikdo. Já mám mít teď někdy ovu. :hug: probíhá, ale tak nějak divně. Prostě si to nedokážu užít. :roll:
Ach jo holky, kéž by existovalo něco 100%, co nám zaručí otěhotnět, co? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
3.2.12 15:31
petruska10 píše:
Estericka píše:
Ahoj,
jsem na tom podobně. Dnes jsem to dostala a i když jsem to čekala (tentokrát opravdu ano), je mi z toho hrozně smutno :,( Snažím se od června 2011, nejdřív to bylo v pohodě, když to nešlo, ale teď už jsem každý měsíc víc a víc smutná, nic mě nebaví a nemám z ničeho radost a myslím jen na to. Všichni v okolí říkají, že to bude dobrý, ale koukaj na mě přitom jak na štěně, tak mi je pak z toho ještě hůř :zed:
to mě mrzí že dorazila …taky to znám,když mě někdo polituje tak se mi chce až brečet :zed:

Díky za podporu :hug: A nejhorší asi je, že já vážně vypadám jako nenormální, protože všem v mém okolí to jde hned (tak do tří měsíců), ale opravdu snad všem! A těhotné jsou i známé holky, které o to vůbec nestály a staly se jim „nehody“, což mi přijde hrozně nespravedlivé. Já jim to moc přeju (těm co mimi chtějí), ale stejně mě to prostě svým způsobem dost zraňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
3.2.12 15:34

Tak to jsme asi i ze stejného místa :lol: Já ještě pracuji na dětském oddělení v knihovně, takže z těch mamin, které jsou dál a dál těhotné už šílím. I se mi o nich zdá. No jo, nesmíme to vzdát a pořád to zkoušet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí