Nedočkavé maminy

31
3.1.11 09:08

Nedočkavé maminy

Ahoj holky,tak už máme 36tt a už chci mít mrnouse venku :lol: Vůbec se nemůžu dočkat,počítám to už od 10tt a přijdu si jako blázen:-D Máte některá ten stejný pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
3.1.11 09:12

já jsme tento týden 34 tt,a věř,že už se modlím od začátku,ať už prcek na světě :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.1.11 09:22

Mě to neutíká teda vubec jelikož jsem byla od 4 měsíce doma..:-( Ještě k tomu mě strašně to břicho bolí..dlouho jsem neměla nic a ted za poslední 2 měsíce mi vyrostlo tak,že se nemužu ani otočit:-) ale užívám si ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
3.1.11 09:29

Ahojky ja jsem 36+2 a taky nic, nejradsi bych rodila hned, jsem od zacatku na rizikovem a ty pocity znam…na maleho se tesime strasne:) ale ven se mu jaksi nechce:))brisko mne boli, hlavne pupik jak se vse napina a pohyb je minimalni, vsechno uz mne obtezuje… nemuzu se dockat az budu zase normalne mobilni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
3.1.11 09:43

Holky holky - pockejte za par mesicu budete vzpominat - co ja bych za to v sestinedeli dala, kdybych ho mohla na par hodin narvat zpet do bricha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
3.1.11 09:47

Pudla Ja pak rikala, ze ho narvu zpatky, odkud prisel, ale uplne, takze zadny bricho, a tatinek se lehce orosil :mrgreen: Druhej byl zlaty miminko, ale i tak, nez se narodil rikala sem, jen at tam jeste je, aspon neni slyset :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.1.11 11:00
IMI píše:
Pudla Ja pak rikala, ze ho narvu zpatky, odkud prisel, ale uplne, takze zadny bricho, a tatinek se lehce orosil :mrgreen:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: tak to mě pobavilo :wink:
holky já jsem 37+4tt a taky se už nemůžu dočkat…mě to kupodivu hodně uteklo, i když jsem doma od nějakého 16tt…nedávno jsem si říkala, jestli vůbec poznám pohyby a najednou mám pupek jak balon, dva týdny do porodu a pohyby jsou asi to poslední, co by se dalo přehlédnout :lol: …už bych taky moc moc chtěla mít malýho u sebe, ale zase na druhou stranu si uvědomuju, že to jsou opravdu poslední dny klidu, které mám před sebou…
Poslední dva týdny nemyslím na nic, než na porod..předtím to bylo v pohodě…
No a jak tu už někdo říkal, takyse moc těším, až zase budu plně fyzicky funkční, protože teď už je fakt náročný i jen vstát z postele nebo z gauče :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.1.11 15:24

Já s euž taky nemůžu dočkat a to budu 34tt tak uvidíme kdy se mu bude chtít ven :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.1.11 16:25

Zdravím nastavající maminky :-) taky se přidávám s nedočkavostí…jsem 34+4tt a už je to nějak dlouhý, sice čas ještě nějaký je, ale už aby to bylo a my konečně viděli ten náš malý uzlíček…i když porod se mi honí dosti hlavou, tak doufám a přeji i všem aby to bylo bez komplikací a rychlé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.1.11 17:54
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
18.1.11 13:06

Ahoj mamči, připojuju se k vám se stejnými pocity. Já jsem 38+6 tt. a je to síla.Zrovna včera jsem měla pocit, že už je mi malá kůže na břiše, jako kdyby malá chtěla vylézt horem, no hrůza, to napínání není nic moc příjemného :zed:
a musela jsem se až smát, když jsem viděla včera venku svůj vlastní stín…no kachny by mi mohly závidět :mrgreen:
Já jsem doma o 4tt., a někdy to bylo fakt na budku, přistihla jsem se, že jeden čas jsem deno denně uklízela, jak blázen, pořád jsem měla hadr v ruce. Všichni v práci a já na rizikovém doma, no vopruz šílenej :cert:
Tak pomalu to utíkalo, pak se to ale přehouplo a najednou mám za týden rodit, to je rychlost. Bříško jsem si užila, ale už se taky těším až bude venku…moc se těším až budu zase moct spát na břiše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
30.3.11 12:24

Jsem 35tt od začátku doma a nemůžu se dočkat od 36tt se začnme chystat na porod říkal pan doktor,tak se nemůžu dočkat :wink: Čípek mám pořád 2cm,děloha uzavřena,ale hlavička tlačí dolu hodně naléhá,tak uvidíme :wink: Mám doporuečeno,že by bylo lepší abych porodila v 38tt,protože malá mělqa podle ult v 32tt 2200g a přes 4 kg bych normálně neporodila.První syn měl 3890g. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí