Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky,čekáme 2 mimi máme už 10 letého kluka a moc si přejem holčičku!!!Byla jsem ve 20+2tt na velkém ultrazvuku a pan doktor se ptal jestli chce vědět pohlaví.Ríkal,že tam žádného pindika nevidí a koukal asi 4 krát prý mám spoustu plodové vody a jsem dosti štíhlá,tak je to vidět a vytiskl nám fotečku prý jako důkaz,že tam pinda není,chodím k němu už přes 10 let kluka poznal sám má 2 holky je to už dlouholetý lékař,ale já se pořád bojím na to upnout ač muž už se upnul,protože by to pak pro mě bylo těžšké já si moc holčičku přeji i když vím,že je smaozřejmě důležité zdraví miminka…!Přikládám fotku jestli některá z Vás nemá zkušenost a mohla říci svůj názor a popřípadě měla taky podobnou pohlaví jak holčičky,tak chlapečka k porovnání a nebo abych viděla jak má vypadat kávové zrnko!!!Fotečka je focena mobilem,tak už to není asi takové jako zkušenost,ale budu ráda za každý názor či zkušenost.Děkuji.
No náš pindík vypadal trošku jinak
nejsem odborník ale já ho tam taky nevidím ![]()
na druhu stranu mne dok z tohto isteho pohladu povedal v 20tt ze to vyzera na dievca, na druhy den sme urobili tuto foto ![]()
to som asi moc neporadila, co? ![]()
zo skusenosti viem, ze ked povie dok dievca, este stale sa z neho moze stat chlapec, opacne je to menej pravdepodobne ![]()
berunka, ja som tusila, ze to bude chlapec a kamaratovi, co mi robil sono trvalo 30 minut, kym sa mu podaril takyto zaber, ktory potvrdil moju predtuchu ![]()
strasne Ti zelam dievcatko, len viem, ake moze byt to sono zradne a ze ako sa vedia chlapci maskovat
aby si potom nebola zbytocne sklamana ![]()
Ahoj, celkem bych chtela mit aspon takovou starost ![]()
Taky jsem si uz prala holcicku , u druheho mi to jeste celkem bylo jedno , ale ted jsem skoro dva dny probrecela, ze ani tu speticku stesti nemame ![]()
Tak drzim palce, verim ze to ta holka bude
Já vím,proto se zatím raději moc neupínám,ale od začátku těhu jsem měla tušení,že to bude holčička a kyždý mě na ni typoval,ale pak jsem se od 4 měsíce začala bát tomu věřit apořád každému říkala,že to bude kluk a na ult nám řek toto,tak se bojím na to upnout,protože vlastně potvrdila zatín naše přání a napsal nám do průkazky ženské pohlaví,ale...... ![]()
Děkuji a čekáte 3 dítko???že u druhého ti to ješt nevadilo??Hlavu vzhůru prý se pletou i u opačného pohlaví mé kamarádce říkal doktor v Praze pořád kluk a byla to holka.
Děkuji a kde to zrnko uvidím já jsem si myslela,že jak je tam ta čárečka,le nebyla jsem si jista nezeptala jsem se doktora jak jsem byla v rozpacích…!
Ahoj, souhlasím s Donagou, o kávovým zrnu jsem se dozvěděla od mojí švagrové která je porodní asistentka. Takže obecně je to prý tak, jestliže je „někde“ na UZ náznak kávovýho zrna - je to holčička
Příspěvek upraven 02.01.11 v 18:50
Berunko, tak uvidite no ![]()
Ja u druheho tusila holcicku a nebyla, ted jsem tusila kluka a asi dva dny pred utz jsem mela pocit jako kdyby nam to uz davno rekli a ze je to jasna vec a jeste predtim se mi zdal takovy ten sen z ktereho jsem byla dva dny mimo, stejne jako se mi zdalo u druheho ve 12tt ze bude narozeny cisarskym rezem, takze ani nemam duvod pochybovat , i kdyz varlatka nam neukazovali , jen rikala doktorka ze vidi pindika
. Budiz mi zadostiucinenim , ze to rikala dost litostive a sestricka me taky politovala , skoro breceli se mnou ![]()