Pohlaví na ultrazvuku

240
2.1.11 18:20

Pohlaví na ultrazvuku

Holky,čekáme 2 mimi máme už 10 letého kluka a moc si přejem holčičku!!!Byla jsem ve 20+2tt na velkém ultrazvuku a pan doktor se ptal jestli chce vědět pohlaví.Ríkal,že tam žádného pindika nevidí a koukal asi 4 krát prý mám spoustu plodové vody a jsem dosti štíhlá,tak je to vidět a vytiskl nám fotečku prý jako důkaz,že tam pinda není,chodím k němu už přes 10 let kluka poznal sám má 2 holky je to už dlouholetý lékař,ale já se pořád bojím na to upnout ač muž už se upnul,protože by to pak pro mě bylo těžšké já si moc holčičku přeji i když vím,že je smaozřejmě důležité zdraví miminka…!Přikládám fotku jestli některá z Vás nemá zkušenost a mohla říci svůj názor a popřípadě měla taky podobnou pohlaví jak holčičky,tak chlapečka k porovnání a nebo abych viděla jak má vypadat kávové zrnko!!!Fotečka je focena mobilem,tak už to není asi takové jako zkušenost,ale budu ráda za každý názor či zkušenost.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4092
2.1.11 18:26

No náš pindík vypadal trošku jinak :lol: nejsem odborník ale já ho tam taky nevidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.1.11 18:27

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.1.11 18:28

takto vyzera chlapec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.1.11 18:30

Jéé,to je doopravdy trochu jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.1.11 18:30

na druhu stranu mne dok z tohto isteho pohladu povedal v 20tt ze to vyzera na dievca, na druhy den sme urobili tuto foto :roll:

to som asi moc neporadila, co? :nevim:
zo skusenosti viem, ze ked povie dok dievca, este stale sa z neho moze stat chlapec, opacne je to menej pravdepodobne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.1.11 18:31

Děkuji,taky koukal i z tohoto pohledu,ale nic tam nebylo…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
2.1.11 18:34

nam do 24 rikali, ze to bude kluk a holka, mame dva kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.1.11 18:36

berunka, ja som tusila, ze to bude chlapec a kamaratovi, co mi robil sono trvalo 30 minut, kym sa mu podaril takyto zaber, ktory potvrdil moju predtuchu :-D

strasne Ti zelam dievcatko, len viem, ake moze byt to sono zradne a ze ako sa vedia chlapci maskovat :roll: aby si potom nebola zbytocne sklamana :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.1.11 18:42

Ahoj, celkem bych chtela mit aspon takovou starost :lol:
Taky jsem si uz prala holcicku , u druheho mi to jeste celkem bylo jedno , ale ted jsem skoro dva dny probrecela, ze ani tu speticku stesti nemame :-(
Tak drzim palce, verim ze to ta holka bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.1.11 18:43

Já vím,proto se zatím raději moc neupínám,ale od začátku těhu jsem měla tušení,že to bude holčička a kyždý mě na ni typoval,ale pak jsem se od 4 měsíce začala bát tomu věřit apořád každému říkala,že to bude kluk a na ult nám řek toto,tak se bojím na to upnout,protože vlastně potvrdila zatín naše přání a napsal nám do průkazky ženské pohlaví,ale...... :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.1.11 18:44

Děkuji a čekáte 3 dítko???že u druhého ti to ješt nevadilo??Hlavu vzhůru prý se pletou i u opačného pohlaví mé kamarádce říkal doktor v Praze pořád kluk a byla to holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
2.1.11 18:45

Děkuji a kde to zrnko uvidím já jsem si myslela,že jak je tam ta čárečka,le nebyla jsem si jista nezeptala jsem se doktora jak jsem byla v rozpacích…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
2.1.11 18:48

Ahoj, souhlasím s Donagou, o kávovým zrnu jsem se dozvěděla od mojí švagrové která je porodní asistentka. Takže obecně je to prý tak, jestliže je „někde“ na UZ náznak kávovýho zrna - je to holčička

Příspěvek upraven 02.01.11 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.1.11 18:49

Berunko, tak uvidite no :lol:
Ja u druheho tusila holcicku a nebyla, ted jsem tusila kluka a asi dva dny pred utz jsem mela pocit jako kdyby nam to uz davno rekli a ze je to jasna vec a jeste predtim se mi zdal takovy ten sen z ktereho jsem byla dva dny mimo, stejne jako se mi zdalo u druheho ve 12tt ze bude narozeny cisarskym rezem, takze ani nemam duvod pochybovat , i kdyz varlatka nam neukazovali , jen rikala doktorka ze vidi pindika :lol: . Budiz mi zadostiucinenim , ze to rikala dost litostive a sestricka me taky politovala , skoro breceli se mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí