Bolest křečových žil v těhotenství

Scarlett2011
2.1.11 12:54

Bolest krecovych zil v tehotenstvi

Ahoj,
mohli byste mi prosim poradit?
Jsem ve 24tt a udelaly se mi dve krecove zily na vnitrni strane lytka. V praci temer neustale chodim. Cca 6 hodin denne. Posledni dva dny me zacaly zily pri chuzi a ve stoje bolet. Neni to cely atden, ale jen obcas, zato ta bolest je dost velka. Davam si nohy nahoru co nejcasteji, ale moc to nepomaha.
Myslite, ze to je normalni a nemusim se niceho obavat? Prejde to po porodu? Nebo uz to je zacinajicit zanet zil?
Predem dekuji za jakekoliv rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
163
2.1.11 13:50

mám kamárádku,l která měla s křečovkama velkej problém v těhotenstí. Něčím si je mazala. Kontaktuj doktora/ku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.1.11 15:48

ahojky, já mám menší křečák už od puberty a teď v těhu-asi v 6.měsíci mě v noci chytla hrozná kreč do lýtka která se asi 3 zopakovala,no děs. A ráno se mi na tom lýtku udělaly-vystouply 2 žíly. Taky mě přez den bolí…zašla jsem k obvodní a ta mi předepsala punčochy a hned je to lepší. Máš už před koncem ale můžu říct že ty punčochy,ty tři měsíce-fakt super věc,ani nohy zas tak neotýkají… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
2.1.11 17:35

ahojda,neboj krecove zily jsou previti me pomahaji puncochy,a piju magnesko to je dobry na krece i na tvrdnuti zmin se lekari,vim co to je ja mam posttromboticky syndrom coz je po tromboze tak me hlidaj zzily o to vic,tak neboj a res to vcas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky