Tvrdnutí bríška, poslíčci, porod

480
1.1.11 17:35

tvrdnuti briska,poslicci..porod

Hezky vecer vsem,tak zacinam uvazovat pomalu ale jiste nad porodem,trpim na tvrdnuti briska od 16tt,mam magnosolv 1krat denne,brisko tvrdne porad a mne se nekdy ulevi az si to prodycham a tak si tak rikam jestli mne to bude trapit az do porodu jak poznam poslicky,blizici se porod?a celkove jak se rodi?neni to brani horciku na skodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5200
1.1.11 17:38

horcik se ma vysadit…to urcite,podivej se po diskusich,ja ho brala taky,asi mesic v kuse..pak uz ne,zklidnilo se to.tusim ze nejak od 34.tt nebo 36.tt se ma vysadit,aby se deloha stacila pripravit na porod,nebyla lina.o)ty jsi jaky tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.1.11 17:42

a chces poznat blizici se porod? :lol:
ja mela tvrdnuti porad, mela jsem8tbl magnesia denne
tvrdnuti neni pravidelne, ale kontrakce ano
kontrakce boli, tvrdnuti je jen neprijemne
poznas to, ver mi, asi na to mame radar :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.1.11 17:44

jo a ja ho vysadit nesmela, mela jsem ho i v infuzich
hrozil porod mooooc brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.1.11 17:45
steveka píše:
horcik se ma vysadit…to urcite,podivej se po diskusich,ja ho brala taky,asi mesic v kuse..pak uz ne,zklidnilo se to.tusim ze nejak od 34.tt nebo 36.tt se ma vysadit,aby se deloha stacila pripravit na porod,nebyla lina.o)ty jsi jaky tt?

prave ja beru druhym mesicem,sestra predepsala dalsi baleni aniz by se zeptala jak na tom jsem a ze mi to neuskodi?..takze babo rad :roll: .jsem 24tt ale tak nejak mam pocit ze bych mohla rodit drive nevim proc :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.1.11 17:48

ja ho dostala v 18tt,mela jsem podrazdenou delohu,jak se přiserka zacala hodne hemzit,cely mesic jsem mela jeden magnosolv denne,pak po prohlidce vse ok,zadne zmeny..dr naznal ze neni treba,jen kdyby vic trvdlo,casteji nez 10× za den,mam prijit..trvrdnu,ale ne casto..ani ne kazdy den.ve 28tt,CS 1b.snad ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.1.11 17:49
jizvíková píše:
a chces poznat blizici se porod? :lol:
ja mela tvrdnuti porad, mela jsem8tbl magnesia denne
tvrdnuti neni pravidelne, ale kontrakce ano
kontrakce boli, tvrdnuti je jen neprijemne
poznas to, ver mi, asi na to mame radar :-D

to vis ze chci :wink: ja si to tvrdnuti prodychavam tak fakt nevim jestli to poznam…jedine ze by mi asi prdla voda..to musim poznat nee? :mrgreen: pac plasim s myslenkama uz ted jak to udelat se starsim synem,co kdyz pritel bude zrovna na vyjezdu,jak se dostat do nemocnice-mame ji asi 10min pesky od baraku,atd…uz mi nejak hrabka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.1.11 17:51

jo,a ze uz zacina porod,tak to poznas na 100%..ja teda poznala,ze se ,,neco deje,,tak jsem si sla pro knizku podivat se na priznaky porodu.o)))),v knize psali,zapisujte si kontrakce,kdy a jak dlouho trvaly:o))tak jsem vzala papir a od pul 12 v noci do 4h jsem zapisovala,a mela jsem stahy po 7-5-3-2min.v porodce na me koukali jak na blazna:o))to jsem odbocila.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.1.11 18:02
steveka píše:
jo,a ze uz zacina porod,tak to poznas na 100%..ja teda poznala,ze se ,,neco deje,,tak jsem si sla pro knizku podivat se na priznaky porodu.o)))),v knize psali,zapisujte si kontrakce,kdy a jak dlouho trvaly:o))tak jsem vzala papir a od pul 12 v noci do 4h jsem zapisovala,a mela jsem stahy po 7-5-3-2min.v porodce na me koukali jak na blazna:o))to jsem odbocila.. :mrgreen:

no doufam :-P .nerada bych prenasela tak jak u prvniho kde mne dr.strasil od 30tt ze asi porodim drive a nakonec jsem rodila 42+0 vyvolavackou a nikdy vice :poblion: .to si mnela teda asi rychlovku potom nee? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.1.11 18:11

ve 4 jsem jeli do porodky,stahy po dvou min..ale porad se to dalo..sla jsem tam na monitor,prej vy nemuzete rodit..ja mela krviku skoro rovnou!!jim rikam,to si delate pr..bosti od pul 12..pak dosel dr,natahnul si inseminacni:o)rukavici,ze se na to podiva,uz jsem byla otevrena 4-5cm,za hodku na 8cm,kdyz uz prej 10cm.o))tak mi pichli vodu,to bylo o 7rano,a maly se narodil o ctvrt na 9.uff :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.1.11 18:11

Mě tvrdlo břicho v prvním těhu někdy od 16.tt, brala jsem magnosolv týden, to se to uklidnilo z furt na několikrát denně, plus já jsem na braní čehokoliv dlouhodobě lempl, tak jsem zapomínala pak už, znovu jsem začala brát až ve 30.tt, kdy mi začalo tvrdnout bolestivě kvůli zánětu, ale jakmile bylo zase dobře a tvrdlo jen tak normálně, tak jsem brát přestala. Čípek celou dobu držel jak přikovanej, tak jsem neměla moc obavy, že by to nějak vadilo, když brát nebudu.
PA na kurzu nám říkala, že pokud se bere magnézko na obyč tvrdnutí břicha, když se čípek nezkracuje a nic nebolí, že to není dobré, protože děloha je sval a nacvičuje na vrcholový výkon.

Teď občas ztvrdne (jsem ve 20.tt), ale nijak zvlášť, takže nic neberu. Podle mě záleží na nálezu vyšetření, na bolestivosti a celkově tvém pocitu, jestli ti tvrdne za běžných okolností nebo máš třeba větší vypětí (stres, fyzická námaha, to bych to tvrdnutí trochu korigovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.1.11 18:47
Gladys píše:
Mě tvrdlo břicho v prvním těhu někdy od 16.tt, brala jsem magnosolv týden, to se to uklidnilo z furt na několikrát denně, plus já jsem na braní čehokoliv dlouhodobě lempl, tak jsem zapomínala pak už, znovu jsem začala brát až ve 30.tt, kdy mi začalo tvrdnout bolestivě kvůli zánětu, ale jakmile bylo zase dobře a tvrdlo jen tak normálně, tak jsem brát přestala. Čípek celou dobu držel jak přikovanej, tak jsem neměla moc obavy, že by to nějak vadilo, když brát nebudu.
PA na kurzu nám říkala, že pokud se bere magnézko na obyč tvrdnutí břicha, když se čípek nezkracuje a nic nebolí, že to není dobré, protože děloha je sval a nacvičuje na vrcholový výkon.

Teď občas ztvrdne (jsem ve 20.tt), ale nijak zvlášť, takže nic neberu. Podle mě záleží na nálezu vyšetření, na bolestivosti a celkově tvém pocitu, jestli ti tvrdne za běžných okolností nebo máš třeba větší vypětí (stres, fyzická námaha, to bych to tvrdnutí trochu korigovala). [/cita
dekuji,hezky si to rozepsala. :kytka: mne prave krom toho tvrdnuti trapi jeste spineni,ale cipek drzi …nalez ted ve 24tt 2-3cm.nez jsem zacala brat tvrdlo pri namaze jakekoliv.ted tvrdne vetsinou na vecer kdyz si lehnu,tak myslis ze nemusim brat tak pravidelne?pac dr.mi k tomu nerekl nic jen sestra pri predepsani dalsiho baleni,ze mi to neuskodi?..takze se laduju dal poctive 1 denne 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.1.11 18:51
steveka píše:
ve 4 jsem jeli do porodky,stahy po dvou min..ale porad se to dalo..sla jsem tam na monitor,prej vy nemuzete rodit..ja mela krviku skoro rovnou!!jim rikam,to si delate pr..bosti od pul 12..pak dosel dr,natahnul si inseminacni:o)rukavici,ze se na to podiva,uz jsem byla otevrena 4-5cm,za hodku na 8cm,kdyz uz prej 10cm.o))tak mi pichli vodu,to bylo o 7rano,a maly se narodil o ctvrt na 9.uff :srdce:

tak to slo rychle teda. :wink: mne vecer v pondeli kolem devate dali tabletu,v utery kolem pate rano bolesti jako pri ms stacilo jen chozeni na ulehceni ,v pul devate mne pichli vodu a to zacal srumec zadne stupnovani kontrakci :poblion: a v pul dvanacte byl Filipek na svete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.1.11 18:55

jo bylo to v pohode..jen ty bolesti.o))

jsem zvadava jak to bude vypadat ted.o))snad taky ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
1.1.11 19:22
steveka píše:
jo bylo to v pohode..jen ty bolesti.o))jsem zvadava jak to bude vypadat ted.o))snad taky ok..

to jsme dve 8-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky