Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, v 11tt mi gynekoložka dělala 1. ultrazvuk a o pohlavý ani ň. Před pár dny na 2. ultrazvuku v 21tt+6 mi řekla na 70% holčičku. Mám dojem že se z toho vyklube kluk ikdyž si tu holčičku moc přeju
když čtu diskuze a koukám na fotku z 1.ultrazvuku, tak si holčičkou nejsem jistá kvůli směru genitalního hrbolku
samozřejmě je nejdůležitější aby bylo zdravé a v pořádku, ale ta zvědavost
co myslíte?
Z tehle fotky se prece neda nic poznat. Tak te male napina a nechce se ukazovat. Nekdo to nevi az do porodu.
@Rokys123 to nevyhodnotis z teto fotky. A pokud rekla 70% holcicka, pocitala bych spise s tou holcickou, pindik v tomto tydnu snad ani prehlidnout nejde ![]()
U obou holek mi to s jistotou řekl až ve 32tt. A to u první říkal ve 22tt že to vypadá na kluka.
z fotky nic nepoznáš.
Já neměla u prostředního jistotu až do porodu, pořád strkal končetiny, kam neměl atd.. Dlouho to vypadalo na holku
Taky jsem byla nedočkává, ptala jsem se už snad v 10tt, doktorka říkala, že to vypadá na holčičku, pak ve 12tt na 70% holka a pak se jen potvrzovala. ![]()
Urcite je pravdepodobnejsi zhodnoceni z utz z 21tt. Tady na te fotce nemas videt pohlavni hrbolek, ale nohu.
Já měla holčičku na dokonce na 80% a už jsem nakupovala hnízdo atd. A ve 27. týdnu mi malý zamaval pindourem… takže asi tak
první syn se ukázal už v 16. týdnu a tam to bylo jasné, ale ten se velice rad a často obnazoval. U druhého to bylo vidět pouze v tom 27. týdnu a pak až do porodu ani jednou… takže i tak jsem byla nervózní, co vlastně vyleze… a měl ho tam ![]()
@Verurizeckova Tak to je dobré překvápko
Žena je naladěná už třeba na tu holčičku, těší se, nakupuje oblečky v ružových barvách a z holčičky je potom kluk.
Poprvé mi doktor v 21. týdnu řekl, že to vypadá na holku, ale nevsadil by si na to. Na další kontrole za měsíc mi řekl, že na 80% holka. No a teď na poslední kontrole 37tt mi řekl, že je to 100% holka: „Dělají cavyky a na konci pak takhle exhibicionisticky roztáhne nohy.“
Já si celou dobu říkala, že to beztak bude kluk… no a nic ![]()
Z téhle fotky nejde poznat vůbec nic. Počkejte si na další kontrolu, třeba to bude vidět líp.
@Mgree no já si prala druhého kluka, takže já to vlastně furt vstrebavala a rozdychavala a smirovala se… takže pro mě to bylo super
ale nebudu lhát, ze jsem nebyla nervózní do poslední chvilky ![]()
Na druhem screeningu jsme to s manzelem poznali a ani se nemuseli ptat ![]()
Ja si na určení pohlaví počkala až do půlky 8mesice ![]()
Tak doufám že se dr. trefil a bude to kluk. Jinak bude chudák holčička mít spoustu chlapskeho oblečení ![]()
Ale chápu tu netrpělivost. ![]()