Nedokážu si koupit potrat

Anonymní
8.12.25 23:18

Nedokážu si koupit potrat

Zdravím všechny v předvánočním čase, jedná se mi o téma těhotenství a uvažování rozum versus cit. Nechci zde úplně vypisovat svůj příběh, protože to není snadné, ale jelikož zakládám diskuzi, zajímá mě, jestli tu je někdo, kdo třeba racionálně věděl, že interrupce by byla vzhledem k okolí, okolnostem a aktuální situaci logické řešení, ale vlastní přesvědčení, lidskost, strachy, smutek a strach ze ztráty miminka ještě větší (i když by na to žena zůstala sama apod.). Co nakonec zvítězilo? Litujete vašeho rozhodnutí? Jak byste třeba poradili ženě, která ani neví, jak si má naslouchat, když je tak rozrušená, a cítí takový nátlak, protože čas běží..?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8989
8.12.25 23:33

Minimálně ten nadpis poradila umělá inteligence? Kdo si kupuje potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.12.25 23:36

No, vždy jsem litovala spíš toho, co jsem neudělala a podvědomí mě vždy přiklánělo o pidi kousek někam, ale hned v tom začátku!
Později už mé rozhodnutí byly dost často něčím a někým ovlivněny.
Takže ty me prvotní pocity + intuice byly ty nejlepší rozhodnutí v mém životě.
Nevím, jak ostatní, ale mám opravdu velmi silnou intuici, která mě málo kdy zklamala a naslouchání mého vnitřního hlasu + životní zkušenosti bylo a je pro me nejdůležitější.
S touto kombinací se už několik let nepletu a nelituji, když se rozhoduji a rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.25 00:07

Vždy, když mi v něčem důležitém radilo okolí, bylo to špatně. Rozhoduj se svým srdcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
9.12.25 05:09

Zase článek od AI? Nedokážu si koupit potrat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8492
11.12.25 00:12
@Kelsey1 píše: Více

Tak spousta zenských si koupí potrat. Jen tomu dají nějaký eufemismus, aby to neznělo tak blbě.

Já bych si taky potrat nekoupila, své děti jsem měla ráda od té doby, co existovaly, takže zabít je pro mě nebyla volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí