Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nic ti z toho nebude. Mrkni na složení, ale většina listových těst neobsahuje vejce.
@anavi13
Byla jsem se koukat a neni to tam jen potom nekde vzadu je takovy to ze obsah muze obsahovat stopy bla bla kde je i vejce ale tam se pisou i nejaky orisky a takovy veci
Mne slo o to ze i tak by se behem tech 6 minut spalili ty veci jako nejaka salmonela kdyby tam bylo vejce ne?
Mám ráda úplně neupečené listové těsto. Když s ním něco dělám, nikdy neodolám, abych neužírala při práci a žiju
.
@Anonymní píše: Více
Proč salmonela?
Kolik lidí miluje syrové těsto na buchty ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Miluju jakékoliv syrové těsto. Na buchty, na kremrole, listové, na cukroví, na knedlíky…
Jen jsem se vas tady chtela zeptat protoze i kdyby tam neco bylo..tak jestli by se to vypalilo tim teplem
Coz asi tim padem jo podle vasich nazoru
Ty stopy se tam píšou kvůli tomu, že se ve stejném podniku vyrábí i věci, které je obsahují. Kvůli alergikům, aby byla firma chráněná.
@Anonymní píše: Více
Však to bylo v troubě a teplem to prošlo, jen se to nedopeklo, podle toho, co píšeš
Holky prosim o radu povedlo se mi kousnout do nedopeceneho listoveho testa delala jsem malinke tasticky merunkove 6-7 minut na 185 stupnu
Zdalo se mi ze to jeste chtelo tak jsem zbytek naskladala do horkovzdusne fritezy a dopekla ale mohla jsem chytit nejakou bakterii nebo si myslite ze se to vypalilo behem toho prvniho peceni?