Nedostavení menstruace

4
3.6.11 12:26

nedostavení menstruace

Ahojky všem maminkám. Jsem matkou chlapečka (10.4.2011) a rodila jsem nakonec akutním císařem. U lékaře jsem dostala v šestinedělí antikoncepci Azalia. Pořád ale čekám na menstruaci a nic. Kojit jsem byla nucela přestat ve třech týdnech (mléko jsem ztratila). Chci se zeptat jestli jste to měli také tak a nebo jestli mám utíkat pro těhu test a obávat se. Stydím se za to, ale nevydrželi jsme s manželem a milovali se bez ochrany ještě v době když jsem kojila. Nevím, nechce se mi plašit, ale už je to docela dlouho. Děkuji za radu. Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
3.6.11 12:31

U Azalie se většinou nemenstruuje, jinak kojení není stoprocentní antika, takže i tak bych si testík pro svůj klid v duši, udělala…já beru taky Azalii a nedávno jsem si dělala testík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.6.11 12:32

Jo a pokud už nekojíš a azalie ti nesedne tak bych se poohlídla po jiné antikoncepci…hodně lidí si na ty kojící pilulky stěžuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.6.11 12:33

Právě jsem to hledala na internetu a nenašla jsem. Ani na příbaláku o tom nic není napsáno. Asi si ho koupím. Ach jo já jsem takové jelito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.6.11 12:34

Mě zatím docela vadila cena a to, že se po ní ješt více přibírá. Já jsem po porodu měla dole 7 nabraných kil a teď mám zase 5 navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
3.6.11 12:35

Ahoj,tak ja jsem po 6ti nedeli zacala brat Azalii a menstruaci jsem dostala po 14ti dnech a trvala skoro 14 dni :roll: pak uz jsem mela MS tak po 3 mesicich a spis jen spineni.I pote co jsem po 9ti mesicich prestala kojit tak ji stale uzivam a spineni se dostavuje stále tak po tech trech mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.6.11 12:35
Tessinka píše:
Právě jsem to hledala na internetu a nenašla jsem. Ani na příbaláku o tom nic není napsáno. Asi si ho koupím. Ach jo já jsem takové jelito…

Na to tě měl upozornit gyndař, že se nedělá pauza mezi platíčky a tudíž ani k mensesu nedochází…já to dostala jen na začátku braní…jinak zatím nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.6.11 12:37
Tessinka píše:
Mě zatím docela vadila cena a to, že se po ní ješt více přibírá. Já jsem po porodu měla dole 7 nabraných kil a teď mám zase 5 navíc :nevim:

Tak to dober a zažádej o původní, co jsi brala…já už se taky těším na tu svojí..azalia mi moc nesedí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.6.11 14:06

To, že se bere v kuse mi řekl, proto jsem si taky myslela, že by menses nemusel být, ale kdo se v tom má vyznat říkal že to nějaká specialita kvůli kojení a že kdybych se ještě rozkojila tak abych neublížila malému. A já si myslela že pokud se menses dostaví tak vždycky při užívání posledních pilulek z platíčka. Děkuji za radu. Pro klid duše asi navštívím lékárnu, ale myslím, že to tak horké nebude. A na původní se už moc těším. Tam je sice cena ještě vyšší, ale je hodně dobrá a po níc jako po jediné jsem skutečně zhubla (nebo spíš přestala nabírat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
26.9.13 16:50

Ahoj holky, mám dotázek, jsem skoro 11. týdnů po porodu a zatím se mi nedostavila MS. U kontroly na gyndě po šesti neděli mi bylo řečeno, že to mám očekávat každým dnem, že sliznice je už připravena… minulý týden jsem měla jen slabý hnědý výtok, myslela jsem si, že už je to MS tak sem si zavedla antikoncepční kroužek… ale druhý den to špinění přestalo… doufám, že nebudu těhotná, pže zatím mi jedno miminko stačí až nad hlavu… ale nekojím, tak sem myslela, že to přijde. Měl to také tak někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
26.9.13 17:32

@shina jůůů, že by další mimi? :pankac: :mrgreen: neboj, ona dorazí a už se jí zase nezbavíš…tak si to užívej!

• Citovat
  • Upravit
30
26.9.13 17:51

Ahoj, mešká mi menstruace už 8 dní jinak HA jsem vysadila v breznu a od te doby pravidelne cykly, porad citim popichovani v brisku.test jsem si delala vcera prvni byla / okoli naruzovely a druhy / okoli bile. myslite ze to byl poz.? nebo je na test jeste brzy..? diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.9.13 08:04

@Lucia 94 Ahoj jsem ve stejné sitauci, popichování v podbřišku, bolest zad jako na ms… ms měla přijít v pondělí na pár testech náznak dušíků, ale včera u dr mě bylo řečeno, že mám moc nízkou sliznici 7mm na těhu, včera jen mírné zašpinění po vyšetření a jinak vůbec nic. Kolik dnů si po případném oplodnění? Některé holky tu píšou, že se jim test ukázal až třeba 14 dnů po vynechané ms. Držím pěsti aby ti to dopadlo jak si přeješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.9.13 10:32

Tk to ti nepovim..;) tezko rict ms zpozdeni 9 dnu..;)test dneska naznak dusika zase..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí