Nehroutím se

SAJ
17073
24.3.13 21:10

Nehroutím se...

Když tady čtu jak máte doma všechny naklizeno, načančáno, jak řešíte dokonalost v mateřství tak si připadám malinko laxně.

Máme doma příjemně, ale když teď půjdu k policím, najdu tam prach, taky pavouka zaručeně někde najdu. Prostě takové příjemné zabydleno. Děti (i my) jsou čisté, vedeme je ke vzdělání, ale neřeším s nimi každý prdík. Ve škole zvládají, ale úkoly jsou do značné míry na nich, oblékají se samy a ač máme snahu dělat ráno kupičky s oblečením, nikdy nám to nevydrží déle jež jeden dva dny.

Nejsem prostě maminka z reklamy.

Jsem divná?

PS: Výborně vařím a s manželem máme už dlouho hezký vztah. A v domácnosti neprudí, protože ví, že bych ho superrychle pověřila nápravou.

PPS: Jo, docela se nudím a tak zakládám divná témata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.3.13 21:14

:D tak já když je přítel v práci dojíždí domů tak sem obklopená oblečením hračkama po zemi sem tam papírek a je mi fajn :D zásadně uklízim když jezdí chlap domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.13 21:15

Tos to neviděla u nás a já se už vůbec nehroutím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
24.3.13 21:15

Nápodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
24.3.13 21:16
@SAJ píše:
Když tady čtu jak máte doma všechny naklizeno, načančáno, jak řešíte dokonalost v mateřství tak si připadám malinko laxně.

Nečtu tady moc často podobné diskuse. Naopak - ty, které prosazují „dokonalost“ v jakémkoli směru, bývají velmi rychle umravněny. ;)

Takže ano, naprosto souhlasím… s poslední větou Tvého příspěvku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
24.3.13 21:19

1. A není to třeba tím, že máš už velké a soběstačné děti? MOje miminko se samo neobleče :lol: :lol: :lol:
2. Naklízíno nemám, to asi ani s hromadou hraček po zemi nejde
3. Hroutím se, jen když má přijít návštěva
4. Taky jsem u nás našla brouka - když seod sousedů k nám dostala štěnice. Pak museli deratizovat mimo jejich byt i ten náš :pocitac:
5. Já se nenudím, a tak divná témata moc nezakládám :lol:

Ale nějak jsem nepochopila smysl diskuse :mavam: :mavam: :mavam: Hezký večer

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
24.3.13 21:22

Se taky nehroutim, ale my teda i kdyz jsme cisti, tak jsme nikdy nebyli nijak nacancani. Si obcas prijdu divna. Jo a nejvetsi poradek mam, kdyz muzskej neni doma…jako sbirat po bordel jsem ochotna cca jednou dene. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12978
24.3.13 21:22

Tak diskuzi o dokonalé domácnosti jsem už nečetla ani nepamatuju..většinou se všichni shodneme, že všeho moc škodí a nej je si udělat kávu a dát nohy hore. ;)
Třeba já mám víceméně spíše uklizeno a navařeno, ale nenapadlo by mě psát o tom diskuze..tak proč psát diskuze o tom, že nemám uklizeno a nemám navařeno…se asi nenudím.

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.3.13 21:28

Cha! Všechny ženské tvrdí, jak se nehroutí a doma mají bordel a pak k nim člověk přijde a z podlahy by se dalo jíst a domácnostz vypadá jak z katalogu.

Já se teda uklízet snažím, ale furt jsem pod standartem většiny žen, co se „nehroutí a neuklízí“. Nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
24.3.13 21:28
@BohunkaP píše:
@SAJ píše:
PPS: Jo, docela se nudím a tak zakládám divná témata ;)
**Takže ano, naprosto souhlasím… s poslední větou Tvého příspěvku. ;)

Ale no tak, nebuď tak přísná, to se nemůžem pobavit? Koneckonců taky plevelíš v mé divné diskusi ;) Nebo máš raději duchy na testech několikrát za den?

@sad 1 píše:
1. A není to třeba tím, že máš už velké a soběstačné děti? MOje miminko se samo neobleče :lol: :lol: :lol:
2. Naklízíno nemám, to asi ani s hromadou hraček po zemi nejde
3. Hroutím se, jen když má přijít návštěva
4. Taky jsem u nás našla brouka - když seod sousedů k nám dostala štěnice. Pak museli deratizovat mimo jejich byt i ten náš :pocitac:
5. Já se nenudím, a tak divná témata moc nezakládám :lol:Ale nějak jsem nepochopila smysl diskuse :mavam: :mavam: :mavam: Hezký večer

Asi jo, už mám děti větší - ale myslím, že jsem to pěkně flákala i s miminky. Jen dneska tu je několik diskusí o nehlídání prarodiči a nemožnosti odpočinku a o ztrátě smyslu života. v jedné byla zmínka o tom, že maminka leští denně nábytek - brrrr, pro mě to je šílená představa.
A já si říkám, že to je přece zbytečné. Třeba to pomůže jen jedné potenciálně dokonalé to trošku flákat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.3.13 21:29

A kde se píše o dokonalé domácnosti? :mrgreen:
Doma mám bohužel bordel. Mám dvě děti ADHD a manžela, kterej dělá bordel s nima. Zase se všichni kluci krásně zabavěj. Pravda, já se často hroutim (pravidelně jistou část měsíce :mrgreen: ), když to vidim. Ale přesto, že vlastně pořád uklízím, pořád je tu bengál.

Nicméně mě nepřesvědčíš, že s pavoučikama jste příjemně zabydlený. Na to mě nenachytáš. Pavouky vážně nesnášim a bojim se jich. :jazyk:

Jo a hromádky teda dělám. Dokonce 4 každý ráno. Odcházím do práce dřív než manžel a kluci do školy a školky a oni by se prostě neoblíkli. Manžel by jim to oblíknul napřeskáčku a možná by jim přidal i něco z mý skříně. To není o přehnané pečlivosti, ale o zdraví. V zimně jsem jednomu nepřichystala o víkend mikinu a hádej, jak byl oblečenej na horách. :mrgreen: On je fakt šikovnej a chytrej chlap, ale co se domnácnosti a dětí týče - vážně mimoň.

Příspěvek upraven 24.03.13 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
24.3.13 21:32

Zase ale když je člověk doma sám, tak i brouk pytlík může být dobrým společníkem :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Příspěvek upraven 24.03.13 v 21:34

• Citovat
  • Upravit
22074
@Bábrdl píše:
Cha! Všechny ženské tvrdí, jak se nehroutí a doma mají bordel a pak k nim člověk přijde a z podlahy by se dalo jíst a domácnostz vypadá jak z katalogu.
Já se teda uklízet snažím, ale furt jsem pod standartem většiny žen, co se „nehroutí a neuklízí“. Nechápu :zed:
:palec: :mrgreen:

Ony totiž tyto dvě skupiny mají něco společného - ty, které se „nehroutí“… i ty, které prosazují „dokonalost“ - obě tyto skupiny velmi dobře ovládají techniku planých žvástů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959

U nás se vžilo označení-provozní pořádek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.3.13 21:34

A ja ani varit neumim:)))a hroutit uz jsem se prestala:)nikam to nevedlo:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí