Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psala jsem do jedné poradny a tam mi napsali, že pokud účet nedám k dispozici dlužníkovi tak nic nehrozí, ale nevím.
Pokud tam nebudou mít tvoji rodiče schovaný peníze nebo nebudeš vyloženě ty dlužit, tak by jsi problém mít neměla.
Dobrý den exekutor si umí účty najít takže o to nejde. Obecně dětem se na peníze nesahá kdyby se něco stalo okamžitě kontaktujte exekutora poznáte to tak že bankovní účet bude zablokovaný a banka když tam dojdete vám zjistí kdo a proč to zablokoval.
Ano a pokud by nebylo tak to vyřešíte. Pokud vám už bylo 15 tak máte určitá práva a samozřejmě byste učinila nějaké kroky ale teď to není potřeba.
@Anonymní píše:
Takže by to mělo být ok?
Neposlouchej ji, je to mistni Viktorka od splavu
@vokishka píše:
Neposlouchej ji, je to mistni Viktorka od splavu
Jak to myslíte?
@Anonymní píše:
Jak to myslíte?
Ze je to blazen, ktery napric diskusemi radi nesmysly
@Anonymní píše:
Jak to myslíte?
Dobrý den já jsem vám poradila v pořádku. Samozřejmě jste na veřejné diskusi takže to nemá kvalitu právního poradenství. Jestli chcete jistotu tak se obraťte na právníka já vám napsala jen co si myslím z vlastní zkušenosti kdy za mnou pracovníci chodí a řeší třeba exekuce atd.
@vokishka píše:
Ze je to blazen, ktery napric diskusemi radi nesmysly
A vy si myslíte co? Je pravděpodobné, že mi zablokují účet?
@Anonymní píše:
A vy si myslíte co? Je pravděpodobné, že mi zablokují účet?
To nevim, ptala bych se v bance. Ale co pise Kacanova neber vazne
@vokishka píše:
To nevim, ptala bych se v bance. Ale co pise Kacanova neber vazne
Já se ptala v jedné bankovní poradně a prý by to hrozit nemělo, ale chtela jsem radši víc názoru.
@Anonymní píše:
Já se ptala v jedné bankovní poradně a prý by to hrozit nemělo, ale chtela jsem radši víc názoru.
Koukni, tady by Ti mohli bezplatne poradit
, zkus to ![]()
Záleží kde máš banku. Ale KB má na svých stránkách:
Na peníze na účtu dítětě exekutor pro splacení dluhu rodičů nedosáhne v žádném případě. Jsou majetkem dítěte, a tak exekutor nemá na obstavení dětského účtu právo. Účet dítěte ale může exekutor zablokovat v případě, že je dlužníkem samo dítě.
Dobrý den, moji rodiče mají exekuce. Já nejsem plnoletá, ale založila jsem si účet v bance kde nebyl potřebný souhlas rodičů. Účet používám jen já. (brigáda, to co mám našetřené apod.) Bojím se, aby mi účet exekutor nezablokoval. Mám být v klidu nebo ne? Bojím se, aby to nemělo souvislost s rodiči