Nehty u Vientamců v Ostravě

19.1.14 09:48

Nehty u Vientamců v Ostravě

Máte někdo zkušenosti s nehtovou modeláží u Vientamců v Ostravě ve futurum nebo v kauflandu na ulici Vítkovická 3278/3, Ostrava Moravská Ostrava Děkuji všem za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
19.1.14 09:55

Kamarádka k nim dostala poukázku. já nejdřív plašila, protože negativních zpráv ohledne Vietnamskýcch nehtů bylo dost, ale kamarádka byla nakonec spokojená… nehty vypadaly dobře, nelámaly se a nezničily ty její… navíc pěkná cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 20:49

Nehty

Zdravim…wietnamec ve futuru v Ostrave, na prvni zidli je hruza..normalne vcera po me kricel, ze co si dovoluju mu rikat, ze chci ten tvar a delku, ukazal mi ze jsem na hlavu a rikal, at uz hlavne vypadnu, rukama mi praskal o stul aaa pri tom koukal na tenis…schvalne me nechal cekat, dve a pul hodiny me nechal sedet na zidli..uz nikdy vic tam nevlezu a vubec uz nikdy k tem sikmookym, fuuujjjj :cert:

• Citovat
  • Upravit
20838
22.9.21 14:36
@Anonymní píše:
Zdravim…wietnamec ve futuru v Ostrave, na prvni zidli je hruza..normalne vcera po me kricel, ze co si dovoluju mu rikat, ze chci ten tvar a delku, ukazal mi ze jsem na hlavu a rikal, at uz hlavne vypadnu, rukama mi praskal o stul aaa pri tom koukal na tenis…schvalne me nechal cekat, dve a pul hodiny me nechal sedet na zidli..uz nikdy vic tam nevlezu a vubec uz nikdy k tem sikmookym, fuuujjjj :cert:

Dobrý den,
i negativní názor lze vyjádřit slušně. Váš příspěvek je urážlivý a rasistický. Vyvarujte se, prosím, takovýmto výrokům. Děkuji.

Hezký den :kytka:
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
22.9.21 14:41
@Anonymní píše:
Zdravim…wietnamec ve futuru v Ostrave, na prvni zidli je hruza..normalne vcera po me kricel, ze co si dovoluju mu rikat, ze chci ten tvar a delku, ukazal mi ze jsem na hlavu a rikal, at uz hlavne vypadnu, rukama mi praskal o stul aaa pri tom koukal na tenis…schvalne me nechal cekat, dve a pul hodiny me nechal sedet na zidli..uz nikdy vic tam nevlezu a vubec uz nikdy k tem sikmookym, fuuujjjj :cert:
@admin píše:
Dobrý den,
i negativní názor lze vyjádřit slušně. Váš příspěvek je urážlivý a rasistický. Vyvarujte se, prosím, takovýmto výrokům. Děkuji.Hezký den :kytka:
Terka

nejedná se o příspěvek z roku 2018? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
22.9.21 14:46
@Keyllah píše:
nejedná se o příspěvek z roku 2018? :think:

Dobrý den,
maté pravdu. Dnes ale na tento příspěvek přišlo hlášení, takže jsem datum vůbec nekontrolovala. Nevadí, pravidla slušné diskuze je vždy vhodné připomenout. :lol:

Hezký den :kytka:
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
22.9.21 14:51
@admin píše:
Dobrý den,
maté pravdu. Dnes ale na tento příspěvek přišlo hlášení, takže jsem datum vůbec nekontrolovala.Nevadí, pravidla slušné diskuze je vždy vhodné připomenout. :lol:Hezký den :kytka:
Terka

To je pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová