Věci po nájemníkovi překážejí

207
16.1.14 22:13

Věci po nájemníkovi

Prosím o radu. Po nájemnici mi ve společných prostorách domu zbyly její věci, které si vyklidila a neodnesla do stanovené doby.
Věci tam být déle nemohou.
Mám právo věci odnést k popelnicím, nebo se to sepisuje s policíí?
Nájemnice i její partner mají vypnuté telefony.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3931
16.1.14 22:17

Pokuď měli věci do určité doby dle smlouvy vystěhovat a nedá se s nimi spojit tak bych je vyhodila…my jsme koupili barák a taky tu nechala nějaké os. věci tak jsme to vyhodily a bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
16.1.14 22:18

Co mi zůstalo po nájemnících v bytě, jsem vyhodila, co bylo pěkné jsem si nechala a vysavač prodala. Upozorňovala jsem je na to několikrát a slíbili, že si to odvezou, rok jsem to skladovala, měli smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.1.14 22:25

Vyhodila bych. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
16.1.14 22:56

V bývalém bytě jsme měli problém s věcmi ve společných prostorách. Společenství dalo několikrát vědet, ať si to všichni vyklidí, kdo neudělá, vše se vyhodí a bylo to tak.

Jen perlička… Po nájemnici nám zbyly koberce, psala jsem jí, jestli je chce nebo co s nimi. Napsala mi, že pokud se mi hodí, že mi je prodá za 5000Kč, pokud je nechci, tak ať je vyhodím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
16.1.14 23:04

@LL dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.1.14 23:08

Byva to osetreno ve smlouve, co pronajimatel muze s vecmi udelat po uplynuti lhuty, nemas to tam taky uvedeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 23:10
@LL píše:
V bývalém bytě jsme měli problém s věcmi ve společných prostorách. Společenství dalo několikrát vědet, ať si to všichni vyklidí, kdo neudělá, vše se vyhodí a bylo to tak.Jen perlička… Po nájemnici nám zbyly koberce, psala jsem jí, jestli je chce nebo co s nimi. Napsala mi, že pokud se mi hodí, že mi je prodá za 5000Kč, pokud je nechci, tak ať je vyhodím :lol: :lol:

to byl dobrej vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
16.1.14 23:20

Věci můžete vyhodit, ale pokud byste si je v bytě nechali a oni si pro ně přijeli a vy byste přiznali, že tam jsou, tak jste pak povinni jim je vidat. Moje nedávná špatná zkušenost s bývalým podnájemníkem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
16.1.14 23:22
@LL píše:
V bývalém bytě jsme měli problém s věcmi ve společných prostorách. Společenství dalo několikrát vědet, ať si to všichni vyklidí, kdo neudělá, vše se vyhodí a bylo to tak.Jen perlička… Po nájemnici nám zbyly koberce, psala jsem jí, jestli je chce nebo co s nimi. Napsala mi, že pokud se mi hodí, že mi je prodá za 5000Kč, pokud je nechci, tak ať je vyhodím :lol: :lol:

Néééé? A koupila jste? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
17.1.14 09:25

Já bych asi napsala dopis s nějakým termínem. Pokud si pro věci nepříjdete budou vyhozeny. nechala to poslat doporučeně at mám v ruce papír o odeslání a mylsím že jsi z obliga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 10:25

Ahojky má někdo účinnou radu, jak na hysterickou sousedku? máme peklo mnoho let, paní dvě děti, chlap jí mlátí potají, ona ječí a mlátí děti, když on není doma a už i ty děti se mlátí mezi sebou a zůstávají doma samotné. ženská se nudí a kontroluje všechny sousedy v chodbě, zda a kolikrát zamykáme, a pak nastartuje a ječí, je uplně mimo. už máme strach, protože začíná být nebezpečný blázen. je to šílené, protože o nic nejde, ale jí vadí vše, je to psycho. do bytu se už jen plížíme, abychom jí nepotkali, ale ona na nás číhá. :cert:

• Citovat
  • Upravit
489
17.1.14 10:31

Sociálku, případně policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
17.1.14 10:44

@geilens Nekoupila, vyhodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.1.14 10:56

Díky za radu, ale co té policii říct? obávám se, že „jen“ to, že paní na nás číhá a buzeruje, nepostačí..jinak někdo z baráku na ně už sociálku zavolal, což jsme se mimochodem dověděli tak, že nás atakovala s tím, že prý my jsme to byli, což je nesmysl. ale i z toho je vidět, jak si na nás zasedla. přitom my chodíme z práce do práce, myjeme chodbu, nepouštíme nahlas tv, potichu zavíráme dvěře, od nás nejde žádný hluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová