Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Hořec Tak zrovna galvanická žehlička funguje spíše na tom principu, že ten gel, který se k její aplikaci používá, se na té pleti jakoby stáhne. Reálně to s tou pletí nic nedělá.
Používám měsíčkový nebo růžový krém od Nobilis Thilia. Vrásky mám minimální, v podstatě jen lehce kolem očí (4o+). Ale mám bezproblémovou plet od přírody.
Botox anebo prý funguji masti na hemoroidy ( nemám vyzkoušeno, prý tajný tip hollywoodských hvězd ![]()
@veria Se přiznala…moje známá to zatlouká ale nějakým zázrakem už skoro vrásky nema ![]()
@Annabela11 jo priznala dokonce sama od sebe, ani jsem se ji neptala ![]()
Tak kdyz ta tvoje znama na to chodi tak neni divu ze vrasky nema.
podle mne je horsi takovyto povolovani kontur, ta kamaradka ma hladky celo ale dole u brady a celisti takovy ty povisly kontury, a na to neni nic, snad jen nejaky lifting operativni.
@veria Budu oponovat. Masáží se to dá srovnat. Jedna paní měla jít na operaci víček, nakonec jí to obvodní vymluvila, začala masírovat oblast, jak jí obvodní doporučila a dnes je ráda, jak ušetřila a je bez bolesti. Co jsem slyšela, tak na obličeji i krku se dá cokoliv. Má spolubydlící řešila podbradek a ten je pryč, když jede, jak doktorka poradila. Pravdou je, že to není jedna masáž pár vteřin a vydrží to celý život. Ale já mám zkušenost, že pár dní (nepočítala jsem kolik, ale schválně to zkusím) ani památky.
@Radkar1 no ta vaše obvodní je jakási zázračná, to bych taky chtěla takovou doktorku ![]()
@marzanna, takže placebo efekt.
A já si říkala, že to moc dlouho nevydrží. ![]()
Tak zrovna na ten podbradek bych potřebovala taky. Prý jsou dva typy pleti, jedna je wrinkler (vrásčitý) a druhá sagger (povisnutí pleti), já jsem spíš ten druhý typ
ztráta kolagenu.
Na to prý se používá jakási terapie thermage a stojí v řádu tisíc (cca 6-14 řekněme), nebo snad ulthera a to je asi 25K
tak to abych přemejšlela, jestli si dát odstranit podbradek nebo dioptrie ![]()
@Cassiopea10 to hlasuju za podbradek. Bryle jsou pekny modni doplnek na rozdil od podbradku ![]()
Já jsem bohužel na takový krém ještě nenarazila, takže jsem zvědavá na doporučení.
Já jsem si oblíbila 100% přírodní kosmetiku. Chemie totiž neustále narušuje PH pokožky a ta se různě brání… Mně přijde, že hezky zpevňuje pleť kosmetika Kvitok. Dříve se jmenovali Navia. Používám olivový krém pro 30+. Je to slovenská značka. V kamenných obchodech to asi nebývá, já to kupuju na nuspring.cz