Nejlepší krém na vrásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1079
25.5.20 19:53

@Hořec Tak zrovna galvanická žehlička funguje spíše na tom principu, že ten gel, který se k její aplikaci používá, se na té pleti jakoby stáhne. Reálně to s tou pletí nic nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.5.20 20:00

Používám měsíčkový nebo růžový krém od Nobilis Thilia. Vrásky mám minimální, v podstatě jen lehce kolem očí (4o+). Ale mám bezproblémovou plet od přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.5.20 20:36

Botox anebo prý funguji masti na hemoroidy ( nemám vyzkoušeno, prý tajný tip hollywoodských hvězd :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.5.20 21:11

@Agulka66 Žádný,botox pomůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.5.20 21:13

@veria Se přiznala…moje známá to zatlouká ale nějakým zázrakem už skoro vrásky nema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45803
25.5.20 22:14

@Annabela11 jo priznala dokonce sama od sebe, ani jsem se ji neptala :lol:

Tak kdyz ta tvoje znama na to chodi tak neni divu ze vrasky nema. ;) podle mne je horsi takovyto povolovani kontur, ta kamaradka ma hladky celo ale dole u brady a celisti takovy ty povisly kontury, a na to neni nic, snad jen nejaky lifting operativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
25.5.20 22:29

@veria Budu oponovat. Masáží se to dá srovnat. Jedna paní měla jít na operaci víček, nakonec jí to obvodní vymluvila, začala masírovat oblast, jak jí obvodní doporučila a dnes je ráda, jak ušetřila a je bez bolesti. Co jsem slyšela, tak na obličeji i krku se dá cokoliv. Má spolubydlící řešila podbradek a ten je pryč, když jede, jak doktorka poradila. Pravdou je, že to není jedna masáž pár vteřin a vydrží to celý život. Ale já mám zkušenost, že pár dní (nepočítala jsem kolik, ale schválně to zkusím) ani památky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45803
26.5.20 00:02

@Radkar1 no ta vaše obvodní je jakási zázračná, to bych taky chtěla takovou doktorku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6367
26.5.20 06:20

@marzanna, takže placebo efekt. :mrgreen: A já si říkala, že to moc dlouho nevydrží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.5.20 07:40

Tak zrovna na ten podbradek bych potřebovala taky. Prý jsou dva typy pleti, jedna je wrinkler (vrásčitý) a druhá sagger (povisnutí pleti), já jsem spíš ten druhý typ :-( ztráta kolagenu.
Na to prý se používá jakási terapie thermage a stojí v řádu tisíc (cca 6-14 řekněme), nebo snad ulthera a to je asi 25K 8o tak to abych přemejšlela, jestli si dát odstranit podbradek nebo dioptrie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45803
26.5.20 07:53

@Cassiopea10 to hlasuju za podbradek. Bryle jsou pekny modni doplnek na rozdil od podbradku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.5.20 08:01

@veria že? :lol: taky o tom začínám uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3229
26.5.20 12:26

KVALITNÍ opunciový nebo arganový olej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeVeska6
27.5.20 17:11

Já jsem bohužel na takový krém ještě nenarazila, takže jsem zvědavá na doporučení.

• Citovat
  • Upravit
63
30.5.20 22:38

Já jsem si oblíbila 100% přírodní kosmetiku. Chemie totiž neustále narušuje PH pokožky a ta se různě brání… Mně přijde, že hezky zpevňuje pleť kosmetika Kvitok. Dříve se jmenovali Navia. Používám olivový krém pro 30+. Je to slovenská značka. V kamenných obchodech to asi nebývá, já to kupuju na nuspring.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze