Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, zajímalo by mě, jaký je Váš favorit parfém?? Nějak nemám chuť obýhat parfumérky a čuchat ke každému parfému, tak by mi stačil nějaký bezva tip a já bych si pak šla očuchat přímo ten nej ![]()
Tak prosím pište
díky Monika
Pro mě je už několik let jedničkou Lancome Miracle, nedám na něj dopustit, i když jsem měla i jiné krásné, tenhle je pro mě prostě nej.
Hugo Boss orange ![]()
Dárek od ježíška, mám ho poprvé, ale už jsem si ho zamilovala ![]()
Ja používala imrvere jill sander eve. Ted udelali everose. Po letech zmena ale zaklad mi prijde stejny. Kazdopadne jsem vyzkousela hoooodne parfemu a musim rict ze az tento mi prijde ze na me voni. ![]()
Mám dva nej teď momentálně Chloé a roky před tím Issey Miyake l'eau d'issey - je to tedy toaletka, ale vydrží jak parfém
Pro mě je jednička: Lanvin Eclat - nevím jestli to píšu dobře
Obávám se, že neexistuje žádnej „nej“ parfém. Jsou jen parfémy víc nebo míň kvalitní, ale každýmu se líbí něco jinýho.
Bylo by asi efektivnější, kdybys napsala, čemu osobně dáváš přednost. Potom bude snadnější ti poradit něco konkrétního. Co máš ráda? Vůní ovoce, jarních květin, omamných květin, kadidlo, jedlé vůně??? (No a v neposlední řadě, kolik jsi ochotná do toho investovat!)
@Janinac píše:
Pro mě je jednička: Lanvin Eclat - nevím jestli to píšu dobře
Eclat D´Arpege
Na lepší a na zimu - Christian Dior J´adore, Lancome - Miracle. Na léto a domácí stříkání Davidoff - Cool Water Woman. Můžu taky DKNY - Be Delicious.
Tak za mě rozhodně:
Chanel - Mademoiselle
J. P. Gaultier - Ma Dame
Lancome - Hypnose
Thierry Mugler - Womanity
Burberry - London, The Beat
Bvlgari - Jasmin Noir
atd… ![]()