Nejlepší parfém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
15.1.14 11:44

Ahoj-jsem na sladší vůně, a jako „mladá“ jsem milovala grafitti vanilla od Naf Naf. Bohužel už jsem jí nikdy nikde nesehnala a pořád nostalgicky vzpomínám…Ale dočetla jsem se, že Chopard casmin je téměř totožná vůně, tak jsem dnes po velkém rozhodování objednala a te´d se krapet bojím…Nemá někdo zkušenost? Objednala jsem 30ml a parfémovanou vodu pro začátek. Bojím se jen, aby to nebyla opravdu těžká vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.1.14 11:48

@safík

Ahojky,
no, já jsem taky jen na sladké… myslím, že se bát nemusíš. Já mám sice Chopard Wish, ale ta je fakt úchvatná. :palec:
A jinak mám teda černou a červenou Rihannu..obě jsou perfektní, dlouho vydrží. Jsou to „silné“, ale ne nijak „těžké“ vůně. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.1.14 11:53

@blackmarse Tak doufám, že se neleknu, až se navoním! Sladké mi voní odjakživa, ale zjišťuji, že jak stárnu :lol: volím raději jemnější verze těch sladkých. A jak voní ta Wish verze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.1.14 12:00

Giorgio Armani - Acqua di Gio :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.1.14 12:01

A přiznám se-občas se navoním i pánskou, mám jednu z avonu, voní spíše jemně a do sladkokořeněna jako melouny a prostě nemůžu odolat.Jen si vždy říkám, jestli je to poznat, že je to pánská-ale fakt mi neskutečně voní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.1.14 12:05

@safík
Wish od Chopardu je imitace Angel od Thierry Mugler. Je fakt dost dobrá, není nijak přehnaně výrazná, stačí jednou stříknout a ona se naprosto luxusně rozvoní. :pankac: :pankac: Je to teda sladká vůně, ale jak říkám, je špičková. U mně je to teda tak, že čím těžší vůně, tím lepší :mrgreen:, ale jelikož trpívám bolestmi hlavy, tak už ty těžké nemůžu. :,( Ale tato je fakt super, určitě bych Ti ji doporučila, myslím, že bys stopro zklamaná nebyla. :pankac: :palec:
No, těžko se popisuje vůně, ale jestli půjdeš kolem parfumérky, čmuchni si :mrgreen: k tomu Angelu, tu mají všude, no a tak právě voní i ten Wish a je to fakt velice zdařilá imitace. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.1.14 12:13

@blackmarse
hele, mozna to je podobna vune, ale nemuzes rict ze Chopard je „imitace“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.1.14 12:44

@žampionka s Euphorií jsem se navoněla včera, a fakt jako nářez :dance:, takže do ní jdu!!! Cítila jsem to na ruce lehce i po koupeli. Já to musím pokaždé na sobě vyzkoušet, protože mam fakt citlivej nos a nesnášim, když se cítim!! A ta euphoria mi fakt voněla mooooc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.1.14 12:48

@Belll včera jsem ho chtěla očuchat Lanvin a byl vyprodaný!! Tak jsem řekla, že ho nechci. :mrgreen: @Petulinaxx ted má DKNY limitovanou edici, ta žlutá je pecka!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
15.1.14 12:49

@safík krásně, příjemně a vkusně sladká je pro mě Nina od Nina Ricci-to klasické červené jablíčko. Mají už i různé odlehčené verze, ale pro mě zůstává tahle Nr.°1, hlavně teď v zimě. Tak ji můžeš příště taky třeba zkusit, jestli teda máš ráda ovocné vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.1.14 12:49

@blackmarse mamina Angel dostala k Vánocům a má zakázáno se s ním vonět, když s ní jdu někam já, protože z toho :poblion::lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.1.14 12:51

@Ali-Ali
A proč bych jako nemohla??? K čemu to mám připodobnit a jak mám nejvýstižněji popsat, že je „strááááášně moc podobná“??? A jelikož jsem s Angel tu čest už měla, tak klidně napíšu, že Wish od Chopard je opravdu „velice zdařilá imitace“… ;)
A klidně mne ukamenuj, ale ne všechny jsem zde odbornice přes parfémy… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.1.14 12:53

@Pincenza
No, klidně, proč ne…znáš to… „proti gustu…“.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.1.14 12:54
@elanaa píše:
@safík krásně, příjemně a vkusně sladká je pro mě Nina od Nina Ricci-to klasické červené jablíčko. Mají už i různé odlehčené verze, ale pro mě zůstává tahle Nr.°1, hlavně teď v zimě. Tak ji můžeš příště taky třeba zkusit, jestli teda máš ráda ovocné vůně.

Jablíčko mám a je úžasné :palec:
Krásne voní Peome od Lancome, Cinema od YSL :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.1.14 12:56

@blackmarse fakt jako nic proti, ale to je snad nejsmradlavější voňavka, kterou znam. A pak ještě pánskej Fahrenheit od Diora, to taky :poblion:. Ale tak já nejsem na ty těžkosti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí