Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj-jsem na sladší vůně, a jako „mladá“ jsem milovala grafitti vanilla od Naf Naf. Bohužel už jsem jí nikdy nikde nesehnala a pořád nostalgicky vzpomínám…Ale dočetla jsem se, že Chopard casmin je téměř totožná vůně, tak jsem dnes po velkém rozhodování objednala a te´d se krapet bojím…Nemá někdo zkušenost? Objednala jsem 30ml a parfémovanou vodu pro začátek. Bojím se jen, aby to nebyla opravdu těžká vůně.
Ahojky,
no, já jsem taky jen na sladké… myslím, že se bát nemusíš. Já mám sice Chopard Wish, ale ta je fakt úchvatná. ![]()
A jinak mám teda černou a červenou Rihannu..obě jsou perfektní, dlouho vydrží. Jsou to „silné“, ale ne nijak „těžké“ vůně. ![]()
@blackmarse Tak doufám, že se neleknu, až se navoním! Sladké mi voní odjakživa, ale zjišťuji, že jak stárnu
volím raději jemnější verze těch sladkých. A jak voní ta Wish verze??
A přiznám se-občas se navoním i pánskou, mám jednu z avonu, voní spíše jemně a do sladkokořeněna jako melouny a prostě nemůžu odolat.Jen si vždy říkám, jestli je to poznat, že je to pánská-ale fakt mi neskutečně voní…
@safík
Wish od Chopardu je imitace Angel od Thierry Mugler. Je fakt dost dobrá, není nijak přehnaně výrazná, stačí jednou stříknout a ona se naprosto luxusně rozvoní.
Je to teda sladká vůně, ale jak říkám, je špičková. U mně je to teda tak, že čím těžší vůně, tím lepší
, ale jelikož trpívám bolestmi hlavy, tak už ty těžké nemůžu.
Ale tato je fakt super, určitě bych Ti ji doporučila, myslím, že bys stopro zklamaná nebyla.
![]()
No, těžko se popisuje vůně, ale jestli půjdeš kolem parfumérky, čmuchni si
k tomu Angelu, tu mají všude, no a tak právě voní i ten Wish a je to fakt velice zdařilá imitace. ![]()
@blackmarse
hele, mozna to je podobna vune, ale nemuzes rict ze Chopard je „imitace“ ![]()
@žampionka s Euphorií jsem se navoněla včera, a fakt jako nářez
, takže do ní jdu!!! Cítila jsem to na ruce lehce i po koupeli. Já to musím pokaždé na sobě vyzkoušet, protože mam fakt citlivej nos a nesnášim, když se cítim!! A ta euphoria mi fakt voněla mooooc. ![]()
@Belll včera jsem ho chtěla očuchat Lanvin a byl vyprodaný!! Tak jsem řekla, že ho nechci.
@Petulinaxx ted má DKNY limitovanou edici, ta žlutá je pecka!!! ![]()
@safík krásně, příjemně a vkusně sladká je pro mě Nina od Nina Ricci-to klasické červené jablíčko. Mají už i různé odlehčené verze, ale pro mě zůstává tahle Nr.°1, hlavně teď v zimě. Tak ji můžeš příště taky třeba zkusit, jestli teda máš ráda ovocné vůně.
@blackmarse mamina Angel dostala k Vánocům a má zakázáno se s ním vonět, když s ní jdu někam já, protože z toho
. ![]()
@Ali-Ali
A proč bych jako nemohla??? K čemu to mám připodobnit a jak mám nejvýstižněji popsat, že je „strááááášně moc podobná“??? A jelikož jsem s Angel tu čest už měla, tak klidně napíšu, že Wish od Chopard je opravdu „velice zdařilá imitace“… ![]()
A klidně mne ukamenuj, ale ne všechny jsem zde odbornice přes parfémy…
![]()
@elanaa píše:
@safík krásně, příjemně a vkusně sladká je pro mě Nina od Nina Ricci-to klasické červené jablíčko. Mají už i různé odlehčené verze, ale pro mě zůstává tahle Nr.°1, hlavně teď v zimě. Tak ji můžeš příště taky třeba zkusit, jestli teda máš ráda ovocné vůně.
Jablíčko mám a je úžasné ![]()
Krásne voní Peome od Lancome, Cinema od YSL ![]()
@blackmarse fakt jako nic proti, ale to je snad nejsmradlavější voňavka, kterou znam. A pak ještě pánskej Fahrenheit od Diora, to taky
. Ale tak já nejsem na ty těžkosti… ![]()