Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@jdukolem píše:
jako je fakt že to není vůně jakože populární a snadná, či jak to říct.. ale když se rozvoní.. mám ji jako večerní
Je nadhernaaaa! Prijemna a hrejiva vune, vydrzi na obleceni nekolik dni, velmi originalni a rafinovama. Podle me nejkrasnejsi vune navrhuji Dior a Lancome. Tam je jich pro me nejvetsi koncentrace. Jeste miluju Addict, Hypnose, Poeme, Tresor, atd. To jsou klasicke vune, ktere na trhu vydrzi x let, zadne vystrelky. Na doma nosim 5th Avenue. Stoji zlomek vyse zminenych vuni a je svezi a prijemna.
@BloomingGorgeous píše:
Je nadhernaaaa! Prijemna a hrejiva vune, vydrzi na obleceni nekolik dni, velmi originalni a rafinovama. Podle me nejkrasnejsi vune navrhuji Dior a Lancome. Tam je jich pro me nejvetsi koncentrace. Jeste miluju Addict, Hypnose, Poeme, Tresor, atd. To jsou klasicke vune, ktere na trhu vydrzi x let, zadne vystrelky. Na doma nosim 5th Avenue. Stoji zlomek vyse zminenych vuni a je svezi a prijemna.
Addict - tam se taky shodneme
a Tresor byl můj první „opravdovej“ parfém ![]()
ty jo už jsem ho dlouho nečichala.. zase zkusím – dík za připomenutí ![]()
@jdukolem píše:
Addict - tam se taky shodnemea Tresor byl můj první „opravdovej“ parfém
ty jo už jsem ho dlouho nečichala.. zase zkusím – dík za připomenutí
Mas stejny vkus na vune! Nikoho kolem sebe neznam, komu by tento vyber sedel
![]()
@BloomingGorgeous píše:
Mas stejny vkus na vune! Nikoho kolem sebe neznam, komu by tento vyber sedel![]()
jako já to mívám podle ročního období podle toho čím v tu dobu žiju některé vůně mám s něčím spojené a už je nemůžu mít.. vkus se mi mění i vlivem hormonů v rámci cyklu i v těhotenství… ![]()
a pak jsou klasiky které mi voní vždy ![]()
@jdukolem píše:
jako já to mívám podle ročního období podle toho čím v tu dobu žiju některé vůně mám s něčím spojené a už je nemůžu mít.. vkus se mi mění i vlivem hormonů v rámci cyklu i v těhotenství…
a pak jsou klasiky které mi voní vždy
Taky mam urcite vune spojene s obdobim nebo mistem, kde jsem zila. Ja si i na kazdy zahranicni pobyt, dost jsem driv cestovala, koupila parfem, aby mi pak tu zkusenost pripominal
Na zacatku tehotenstvi jsem si koupila na letisti nejakou limitovanou edici Sunflower a strasne mi to ted smrdi, nevim, co se mi na tom libilo… Ale ty “moje” parfemy jsem nemohla “ani citit”. Nastesti to preslo a uz zase jedu ty svoje oblibeny ![]()
@terinka4444 píše:
Mamince je to jedno, ale znám ji, a když si řekne o dárek, musí to být jako „profláklá značka“ jako aby se na to podívala a vypadalo to jako parfém, musí to být EDP a bohužel, neudělá jí radost avon a podobně, to bude mít pocit podřadného něčeho místo parfému. Ona je zlatá, ale tohle prostě takhle má.
Tak co Chanel Coco Mademoiselle (tu zbožňuju) nebo Chanel Allure (taky láska). Chanel no. 5 je puch jak vod ropuch, vůbec nechápu kdo si to může koupit ![]()
@BloomingGorgeous píše:
Mas stejny vkus na vune! Nikoho kolem sebe neznam, komu by tento vyber sedel![]()
Mám to taky velmi podobné.
Ještě miluji Thierry Mugler Angel, nebo Innocent, a to taky jen tak někdo nesnese.
@BloomingGorgeous píše:
@nostress píše:
Mám to taky velmi podobné.Ještě miluji Thierry Mugler Angel, nebo Innocent, a to taky jen tak někdo nesnese.
Innocent neznam. Ale Thierry Mugler se mi libi, ackoli jsem vuni nikdy nemela. A taky Wish od Chopard. Ma krasny flakon a neni to drahy parfem.
@LVLucie píše:Lancome je nej. Líbí se mi od nej nejvíc vůni, na par výjimek( la vie et belle, miracle) asi všechny, ale poeme je top a teď 2 roky používám night.
Night neznam. Ale Poeme si ted asi koupim. To je tak zenska a smyslna vune a pritom decentni a vhodna pro kazdou prilezitost. Genialni.
@LVLucie píše:Lancome je nej. Líbí se mi od nej nejvíc vůni, na par výjimek( la vie et belle, miracle) asi všechny, ale poeme je top a teď 2 roky používám night.
Mne se libi i ty dve vyjimky, i kdyz ta La vie est belle je vice libiva, mene originalni a hodne rozsirena.
@Annne píše:
Je to individuálne, každý máme to svoje, ja zase “la vie est belle” neznesiem, kamoška ju používa a vyslovene mi vadí…ale mne vadia všetky parfémy, kde zacítim vanilku, cukor a santal, všetky sladké a korenisté vône.A naopak milujem kvetinové vône, ktoré si miešam. Moja TOP je zmiešať v pomere 2 ku jednej ( dva streky a na to isté miesto jeden strek) “J’adore” od Dior s “The vert” od Roger et Gallet, prípadne od Yves Rocher. A vysledok je fantastický. A zistíla som, že to vonia aj iným, lebo ma neznáme ženy vonku občas zastavia a pýtajú sa, aký je to parfém, ktorý používam, že je to nádherná vôňa.
Příspěvek upraven 25.11.17 v 03:11
Tak to jsi k krok dal, pokud je michas. K tomu jsem jeste nedospela
Jinak me prejvapuje, ze tu nekdo zna Roger et Gallet, protoze to je moje oblibena znacka kosmetiky a parfemu jsem taky par zkusila
Vozim si ji ze zahranici.
@Annne píše:
Je to individuálne, každý máme to svoje, ja zase “la vie est belle” neznesiem, kamoška ju používa a vyslovene mi vadí…ale mne vadia všetky parfémy, kde zacítim vanilku, cukor a santal, všetky sladké a korenisté vône.A naopak milujem kvetinové vône, ktoré si miešam. Moja TOP je zmiešať v pomere 2 ku jednej ( dva streky a na to isté miesto jeden strek) “J’adore” od Dior s “The vert” od Roger et Gallet, prípadne od Yves Rocher. A vysledok je fantastický. A zistíla som, že to vonia aj iným, lebo ma neznáme ženy vonku občas zastavia a pýtajú sa, aký je to parfém, ktorý používam, že je to nádherná vôňa.
Příspěvek upraven 25.11.17 v 03:11
Taky ráda míchám parfémy. Kolikrát se mě třeba kolegyně ptá, čím tak krásně voním, jenomže můj problém je ten, že já si to nepamatuji, a míchám to jen ak náhodně, podle momentální nálady. ![]()
@Annne píše:
Ja už som aj uvažovala nad tým, že si budem parfémy sama vyrábať, že si kupim tie vonne, esenciálne oleje a alkohol, v ktorom sa to rozpušťa a sama si ich namiešam, ale neviem, či je také niečo možné.
To už mám taky za sebou.
Jde sehnat jednotlivé esence, já jsem to pořizovala přes nějaký e-shop. Chvíli mě to bavilo, ale pak jsem se vrátila opět ke klasickým parfémům.
@terinka4444 píše:
Holky poradítě mi parfém pro mamku? je jí 61 let,
Mojí je 63 a teď si koupila Versace Bright Crystal