Nejlepší parfém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
15.1.14 12:57

@safík
Ahojky, já jsem přesně před rokem udělala totéž, objednala jsem si ji na slepo, protože jí nikde v kamenném obchodě neměli! Ale lákala mě to vanilkou a měla dobré recenze! A když přišla, tak to byla láska na první čuchnutí :lol: Je nádherná, sice sladší, ale tak sametově, né upatlaně :).. Takže se určitě neboj!!! Skvělý výběr!!! :palec:… Jo, pak dej ještě vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.1.14 13:09

@Pincenza
Jéje, ale jako s tím já nemám problém, od toho je „Diskuse“, aby člověk napsal své poznatky. :pankac:
A je jasné, že všem se nemůže líbit jedna věc. Každý máme to „svoje oblíbené“ a tak by to mělo být. :potlesk: :D
Jen jsem se snažila pomoci a prostě to co nejlépe vystihnout. A to, že tvrdím, že je to „imitace“ je možná i tím, že jsem se právě v parfumériích setkala s tím, když jsem se ptala na něco podobného právě Angel, ale v levnější cenové kategorii, že mi skoro každá prodavačka řekla…„no, tak to jedině zkuste Wish od Chopardu, to je hodně podobné, je to vlastně taková hodně dobrá imitace.“ Takže to tak připodobňuji taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.1.14 14:04

@blackmarse no jasný! :pankac: :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.1.14 14:23
@blackmarse píše:
@Ali-Ali
A proč bych jako nemohla??? K čemu to mám připodobnit a jak mám nejvýstižněji popsat, že je „strááááášně moc podobná“??? A jelikož jsem s Angel tu čest už měla, tak klidně napíšu, že Wish od Chopard je opravdu „velice zdařilá imitace“… ;)
A klidně mne ukamenuj, ale ne všechny jsem zde odbornice přes parfémy… :pankac: :mrgreen:

no mi proste slovo „imitace“ evokuje levne napodobeniny z Ciny, proste padelky nebo „jakozeparfemy“ ;)
to nebylo ode me hodnoceni vune, ani miry podobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.1.14 14:30

@Ali-Ali

Noo, v pohodě… „imitace“ dneska najdeme všude… :mrgreen:
Jen mne zarazilo, že takto to prezentují i prodavačky třeba v Marionnaud. :mrgreen: Takže toť moje postřehy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.1.14 14:31
@blackmarse píše:
@Ali-AliNoo, v pohodě… „imitace“ dneska najdeme všude… :mrgreen:
Jen mne zarazilo, že takto to prezentují i prodavačky třeba v Marionnaud. :mrgreen: Takže toť moje postřehy. :lol:

To je proto, že prodavačku dnes dělá kde kdo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.1.14 14:41

@PitbulLenka Tak už jsem fakt zvědavá!!!Hned jak dorazí-doufám že ještě tento týden-tak dám vědět!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.1.14 14:45

@kometa32
Jojo, pravda, pravda, ale zrovna tam bych takovou „profesionalitu“ fakt nečekala. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.1.14 14:46

@elanaa Ovocné taktéž můžu-sladké i citrusové. Tak až se opět někdy ocitnu někde poblíž lepší parfumerky, tak si určitě čmuchnu :mavam: Hned si poznamenám pár názvů odsud z diskuze na tahák do peněženky :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.1.14 14:53

@blackmarse Určitě očichám také Angel, hned jak se někam dostanu!!Ráda bych měla svojí vůni, takovou, která by prostě ke mně patřila-ale zatím to pořád střídám a každou chvíli mi voní něco jiného-ale pořád se tak nějak točím v sladkých, ovocných a květinových maximálně citrusových, dál ani ťuk :) Od dob konce „vanilky“ od Naf Naf jem se zatím pořádně nezamilovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.14 15:03

Tohle snad radši jako anonym…

Mě se strašně líbí vůně Intim vložek od Always platinum :oops: :lol: Je to nějaká vodní lilie, či co…

Jinak se mi líbí jedna vůně, je jakoby lehká, vodová, svěží, ale netuším co je to zač a nejsem schopná ji v parfumerii vyčmuchat…

• Citovat
  • Upravit
20296
15.1.14 19:45
@Pincenza píše:
@blackmarse fakt jako nic proti, ale to je snad nejsmradlavější voňavka, kterou znam. A pak ještě pánskej Fahrenheit od Diora, to taky :poblion:. Ale tak já nejsem na ty těžkosti… :roll:

To jsou ty typy parfémů - nenávidím nebo miluji a nic mezi :mrgreen:
Taková je třeba ještě Ma Dame od JPG nebo klasika Chanel 5..apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.1.14 19:50

@RyBANA mas recht! A bezva profilovku :mrgreen: Chanel mi smrdi taky. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.1.14 19:56

@Pincenza Já to mám naopak, mě všechny tyto jmenované strašně voní. Bohužel krom Ma Dame ne na mě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.1.14 19:26

@PitbulLenka Tak včera jsem objednala-dnes dorazila :palec: Jooo-je to přesně jak můj tenkrát milovanej od Naf Naf :potlesk: Recenze nelhaly-opravdu jak Grafitti Vanilla :dance: Takže zklamaná rozhodně nejsem! Ale je fakt, že na ní budu muset mít náladu a příležitost-denně bych jí asi už nesnesla, ale je to moc fajn pocit jí zase mít-jako když jsem našla něco, co jsem tolik let postrádala-sladká, ale jemná, nevtíravá, prostě jako luxusní prádlo-na těle ho necítíš, ale spolehlivě ti zvedá sebevědomí!!!Jsem zvědavá až jí prubnu mezi lidi-dřív jsem s naf naf měla vždy jen pozitivní ohlasy, hlavně od mužské populace-každý mě očmuchával a ptal se čím to tak krásně voním ;) Tak jsem fakt napnutá, jestli to bude pořád fungovat ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí